Új hónap, új esélyek?
Figyelt kérdés
Várunk mindenkit szeretettel, aki nem szerette volna, de megjött neki, vagy aki csak most kezdi a próbálkozást. Messze még a peteérés, de addig is, osszuk meg gondolatainkat!2011. okt. 17. 15:00
711/1231 anonim válasza:
én ilyet nem érzek!de azt tudom mikor meg akar jönni fel vagyok puffadva!!de nagyon!!most meg semmi!!lehet késni fog nekem?vagy meg sem jön!!nem tudom!!nekem ez furcsa,hogy nem vagyok fel puffadva!!nettus!!3 hetes és 6 napos lennék a kalkulátor szerint!!
712/1231 anonim válasza:
most egy kicsit el kell mennem!!de majd kb.1 óra múlva megint leszek!!nem értem az egészet!!nettus!
714/1231 anonim válasza:
Én megkuksiztalak. Nagyon kedves aranyos lánynak tűnsz.:)) Nem fogod elhinni, de valahogy ilyesmit képzeltem el Rólad.:)
Leszek továbbra is csak ritkábban, mert takarítok. Engem is megnézhetek ám, ha akartok.
Orsi
715/1231 anonim válasza:
Köszönöm!aranyos vagy!szivesen megnézlek ha elmondod a neved!én nem sokára megyek vizsgázni úgyhogy én sem leszek csak délután!saci
716/1231 anonim válasza:
Orsi!Te is úgy nézel ki ahogy elképzeletek!de komolyan!:D:Dpuszi
717/1231 anonim válasza:
na itt vagyok!!csak egy kicsit ha érdekel én is megadom a nevem és várost!!
megyek csinálom a rántott húsit a páromnak!!mert mindjárt itthon van!!nettus!!
718/1231 anonim válasza:
orsi:én is így képzeltelek el!!ez tök vicces!!nem te hanem az,hogy én is ilyennek gondoltalak!!nettus!!
719/1231 anonim válasza:
orsi bejelöltelek!!ha akarsz vissza jelölhetsz de nem muszáj!!nettus!!
720/1231 anonim válasza:
Téged is valahogy így képzeltelek el.:) Ez lehet tényleg női megérzés.:) Visszajelöltelek, így majd ott is lehet beszélgetni.
Saci ha gondolod jelöljük be egymást.:)
Orsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!