Új hónap, új esélyek?
szia orsi:sajnálom,hogy szendvetsz a sav miatt!!azért is keseredtem el mert múlt hónapba is magas volt a hőm és utána 1 tizedet eset utána meg még többet!!
konkrétan a ciklus 31 napján 36,8 volt másnap 36,6 és ott is maradt a hőm (meg megjött)
ma vagyok a ciklus 27 napjánál!!nettus!!szerinted??
Vásárolni voltam. Most meg gyors kaja és megyünk tovább.
Reméljük nem esik többet a hőd. NE keseredj el. Ha előbb volt peteérésed előbb lesz mensid is.
Orsi
Nincs nálam semmi változás.
Orsi
Sziasztok!
Nagyjából visszaolvasgattam, látom, hogy még várakozó álláspont van. Nálunk tuti nem jött össze ebben a hónapban, nemsoká meg fog jönni.
Tesztet is csináltam, ami negatív lett, és érzem is, hogy meg fog jönni, meg volt barnázásom is, ami mensi előtt szokott lenni, tehát abszolút erre utalnak a jelek. :(
viszont úgy döntöttem, hogy hőmérőzöm egy hónapot, hátha!
sziasztok!!mizus veletek??
barnariza:sajnálom,hogy meg fog jönni és ebbe a hónapba sem jött össze!!meg is jött??ne keseredj majd következő hónapba!!tudod "új hónap új esély"hú ez durva volt!!bocsi!!
orsi::hol tartasz a ciklusodba??mert sajna nem tudom már követni!!remélem még nem jött meg!!
saci:írd meg persze mit mondott a doki!!nagyon kíváncsi vagyunk!!nettus!!
Baranrizs sajnálom.:( Amíg nincs piri ne add fel.
Nettus nincsen nálam semmi, ma 36,7 volt a hőm nem hinném, hogy sikeres hónapom volt.:((
Orsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!