Várunk mindenkit szeretettel, aki nem szerette volna, de megjött neki, vagy aki csak most kezdi a próbálkozást. Messze még a peteérés, de addig is, osszuk meg gondolatainkat!
orsi:csak pozitívan ne keseredj!!az ilyen ember különben is megérdemli a sorsát!!már bocs!!csak szegény gyereket babát sajnálom!!nettus!!
2011. nov. 7. 22:06
622/1231 anonim válasza:
Sziasztok!Jó éjt!(remélem az utolsó pár mondatotok rám nem vonatkozik)saci
2011. nov. 7. 22:12
623/1231 anonim válasza:
saci:én amúgy nem rád értettem!én a linkre értettem az amit mutattatok utolsó mondatott!!aki olyan hülye hogy még azt se tudja,hogy pozitív egy teszt az megérdemli!!NEM RÁD ÉRTETTEM!!
sziasztok én is megyek aludni szép álmokat jó éjt holnap talizunk!!sziasztok!!nettus!!
2011. nov. 7. 22:18
624/1231 anonim válasza:
Sziasztok Csajok!egész este nem bírtam aludni szó szerint 10 percenként mentem pisilni!!:(igen fáradt vagyok!és hányingerem is van, éhes vagyok de nem bírok semmit megenni:(:(és 8kor jön a vár-va-várt zh!remélem a baby sokat fog súgni!:D:D!Veletek minden ok?!Nettus ma reggel mennyi a hőd?Orsi remélem Te is jól vagy!:)majd du leszek!puszika!saci
2011. nov. 8. 06:52
625/1231 anonim válasza:
saci:drukkolunk neked a vizsgánál!!a hőm reggel megmértem 3:00 kor 36,9 volt utána pedig 36,8 volt 3:40-kor!!az első mérést azért volt 3 órakor mert pisilni kellet a másik pedig mert akkor keltem fel!!de akár hogyan is nézem nagyon magas!!aminek nagyon örülök!!még mindig nem fáj a mellem!!folyásom az van lehet eddig is volt csak nem vettem tudomást róla!!nettus!!
2011. nov. 8. 07:14
626/1231 anonim válasza:
Sziasztok!
Saci a tegnap esti a linknek szólt amit, Nettus Tet be.Nézd meg Te is. Nem segít tudom, de én sem tudtam aludni, nem tudom miért.
Nettus jó a hőd én is megmértem reggel ötkor, tudom egész hónapban mérnem kellett volna csak kiváncsi voltam mennyi, 36,8 volt.
Orsi
2011. nov. 8. 09:44
627/1231 anonim válasza:
szia orsi:én sem sokat aludtam mert még mindig viszketek egy kicsit!!a hőd az jó!!igen mérni kellet volna egész hónapba!!véletlenül nem tudod mennyi az alap hőd??
egész este járt az agyam!!=képzeld azon járt az agyam,hogy hogyan mondanám meg a páromnak"hogy babánk lesz"tök érdekes!!tünetek meg vannak még??nettus!!
2011. nov. 8. 10:03
628/1231 anonim válasza:
Nem tudom mennyi az alaphőm, de már egyszer mértem a ciklus elején és akkor 36,4 körül volt. Tünetek még vannak mellfájás meg tegnap este mensi szerű görcseim voltak nagyon furcsa volt főleg a köldököm körül.
ÉN nem fogom kibírni, hogy ne áruljam el neki pozi lett aztán úgyis csak akkor fogja elhinni, ha orvos is mondja.:)
Orsi
2011. nov. 8. 10:14
629/1231 anonim válasza:
én is elmondom a páromnak csak nem szóba!!majd ha pozitívat tesztelek elmesélem én hogyan gondoltam!!(levélbe gondoltam).nekem a mellem olyan fura!!nem fáj inkább elnehezült érzésem van.én félek ettől érzéstől!!mert akkor nekem tuti meg fog jönni!!tényleg fura!!én most úgy vagyok(úgy fogom fel úgy is késni fog)és ha mégsem jön meg ebbe a hónapba nagyobb lesz az öröm)ha pzit fogok tesztelni!nettus!!remélem érted mit akarok írni!!
2011. nov. 8. 10:34
630/1231 anonim válasza:
Bárcsak már itt tartanánk.:)
Ne félj ettől az érzéstől, mert akkor bevonzod a rosszat. Nálam sem jelent a mell fájás semmit, mert nekem az elmúlt pár hónapban mindig fájt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!