Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Új hónap, új esélyek?

Új hónap, új esélyek?

Figyelt kérdés
Várunk mindenkit szeretettel, aki nem szerette volna, de megjött neki, vagy aki csak most kezdi a próbálkozást. Messze még a peteérés, de addig is, osszuk meg gondolatainkat!
2011. okt. 17. 15:00
❮❮ ... 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 ... ❯❯
 631/1231 anonim ***** válasza:
jó de te gyógyszert szedtél!!vagy csak múlt hónapba szedted??nálam a mell fajdalom mesnszeszt jelent!!és rettegek!!komolyan!!de a hőm alapján még szerintem nem most fog megjönni(ha egyáltalán megjön ebbe a hónapba)nem vagyok ideges semmi bajom sincs!!ez viszont érdekes!!szerinted??nettus!!
2011. nov. 8. 10:49
 632/1231 anonim ***** válasza:

Nem már nem szedem a gyógyszert. Addig van remény amíg nem jön meg ezt ne feledd. Most minden nap én is megmérem a hőmet ugyan abban az időben. kivácnsi vagyok feljebb megy vagy mikor esik le mensinél. Nálam a mensis idegesség előtte egy két nappal szokott lenni. Most viszont az elmúlt pár napban tiszta ideges vagyok néha, megtürelmetlen. Még a férjem is megjegyezte jobban hisztizek mint máskor szoktam.)

Orsi

2011. nov. 8. 10:55
 633/1231 anonim ***** válasza:
na nálunk tegnap a párom hisztizett!!ez komoly!!én meg olyan nyugodt vagyok,"hogy műteni lehetne"én is menszi előtt szoktam ideges lenni de annyira,hogy fel bírnék robbanni!!de még semmi ilyen jel nincs!!nettus!!
2011. nov. 8. 11:00
 634/1231 anonim ***** válasza:

Csak várakozni tudunk mást tenni nem nagyon. Van mikor nálunk is hiszti van, de ez csak akkor amikor nagyon fáradt. Ilyenkor hagyom is, hadd nyugodjon meg.

Orsi

2011. nov. 8. 11:03
 635/1231 anonim ***** válasza:
sziasztok!ezek szerint akkor mindegyikteknek magas a fője!!tudom h semmi értelme, de nekem mikor már babás voltam meg még most is 37 körül van a hőm!most csüt elmegyek az orvoshoz mindenképpen h tényleg várandós vagyok e, és h már látszik valami.ugye olyan nincs 3 teszt is+ és még sincs babám!?mert nekem nincsenek tüneteim!vagy még korai lenne!?félek h valami nincs rendben!:(saci
2011. nov. 8. 11:05
 636/1231 anonim ***** válasza:

saci:ez az,hogy nekem sincs nagyon tünetei ami eléggé zavar(mert ilyenkor már szokott lenni valamilyen tünetem!!a 3 pozi teszt tuti nem hazudik tehát tuti van baba!!a vizsga hogy sikerült??

orsi:ez a legrosszabb várni és várni!!kitartás!!nem sok van már hátra!!nettus!!

2011. nov. 8. 11:19
 637/1231 anonim ***** válasza:
Mégsem írtunk!:S pedig tök sokat készültem rá!:)most 40 kor írnánk egy másikat arra nincs erőm bemenni!előző órán majdnem hánytam már azon voltam h ki kell mennem, de kibirtam a koliig!:S remélem minden ok az én drágámmal!nektek hogy telik a napotok!:)?
2011. nov. 8. 11:24
 638/1231 anonim ***** válasza:

Saci vannak bizonyos tüneteid ne mond, hogy nincsenek, hányinger, nagy étvágy, meg három pozi teszt nem hazudik. Szerintem már valamit látnia kell majd a dokinak.:)

Ha még ennél magasabbra menne a hőm annak még jobban örülnék.:)

Nettus ne aggodj van akinek semmi tünete mégis terhes.

Orsi

2011. nov. 8. 11:25
 639/1231 anonim ***** válasza:

saci:igaza van orsinak igen is vannak tüneteid de már durván 5 hetes terhes lehetsz!!ha nem jól írom akkor bocsi!!és a teszt tényleg nem hazudik!!

orsi:pont ezért reménykedek még mert nincs semmi tünetem!!vagy esetleg nem 15-én fog megjönni hanem később!!ezt még nem lehet tudni!nettus!!

2011. nov. 8. 11:30
 640/1231 anonim ***** válasza:
orsi:reggel számoltam!!ha neked tényleg 30-án volt ovud akkor 16-án kellene megjönnie +4 nap a 30-a után volt!!érted hogyan mondom!!nettus!!
2011. nov. 8. 11:33
❮❮ ... 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!