Várunk mindenkit szeretettel, aki nem szerette volna, de megjött neki, vagy aki csak most kezdi a próbálkozást. Messze még a peteérés, de addig is, osszuk meg gondolatainkat!
De hát senki nem mondta h rágörcsöltél!!én csak annyit írtam h szerintem a baba miatt magas a hőd!!jól vagyok köszi!saci
2011. nov. 7. 18:57
582/1231 anonim válasza:
örülök saci,hogy jól vagy!!semmi tünetem sincs még aminek örülök(mell fájdalomra feszülésére értem)folyásod volt az utolsó szakaszba??pattanásokkal hogyan állsz?arra értem kijöttek rajtad??ha egyáltalán szokott lenni rajtad??nettus!!
2011. nov. 7. 19:04
583/1231 anonim válasza:
Nem volt folyásom, pedig szokott lenni (nem is kevés)!soha nem volt pattanásom hát most volt!és hetente 1 szer mostam csak hajat akkor sem kellet volna mert olyan tiszta volt!hát most tiszta zsír:(saci
2011. nov. 7. 19:06
584/1231 anonim válasza:
csak azért kérdeztem mert nekem is kijött egy pattanás az arcomon de nekem akkor szokott mikor meg fog jönni de akkor nem egy darab hanem több!!folyásom nekem sincs!!a kiütéstől lehet magasabb a hőm??gyulladásra értem!!szerinted??nettus!!
2011. nov. 7. 19:11
585/1231 anonim válasza:
szerintem nem!mert anyum nekem is csinált már ilyet és nekem legalábbis nem lett semmi bajom mármint magasabb hő vagy gyulladás!szeritnem nem attól van!
2011. nov. 7. 19:16
586/1231 anonim válasza:
Sziasztok!
Nekem van a krémes folyásom és elég tiszta az arcom, egyszerűen letisztult, meg maradt a mellfájás, esténként néha sok a savam. Még van legalább 7 napom már nagyon kiváncsi vagyok. Nettus remélem fenn marad a hőd. Saci, hogy dönöttél mikor mész orvoshoz?
Orsi
2011. nov. 7. 19:19
587/1231 anonim válasza:
saci:akkor nem gyulladás?jól értettem!!
orsi:szerinted is??olyan jó még 7-8 nap és kiderül mi a helyzet!!de ez érdekes mert nekem nincs mellfájdalmam,feszülés(pedig ilyenkor már szokott lenni)lehet késni fog??később fog megjönni??szerintetek??nettus!!
2011. nov. 7. 19:30
588/1231 anonim válasza:
Előfordulhat h pont a baba miatt nem fáj a melled!igen azt mondtam h sztem nem gyulladás!:)hát úgy néz ki h jővőhéten, mert apukámnak utána héten van a szülinapja, és akkor foglalunk asztalt az egyik étteremben és az egész családnak elmondjuk!szóval jövőhét, inkább elkések az előadásról majd:D:D:Dsaci
2011. nov. 7. 19:35
589/1231 anonim válasza:
Nettus nyugalom, szerintem ez ne adjon okot aggodalomra. Csak lazán mint a kazán.:))
Viccet félre téve tényleg nincs ezzel smmi gond, lehet nekem van valami hormon bajom, hogy már egy hete fáj a mellem.
Megyek sütök palit, aztán jövök.
Orsi
2011. nov. 7. 19:37
590/1231 anonim válasza:
saci::örülök,hogy elmondod a családnak!!majd meséld el mi lett mi lett a reakció!!orvoshoz jövő héten mész??
orsi:neked menszesz előtt szokott fájni a melled??és mióta is fáj??és mikor fogsz tesztelni??
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!