Új hónap, új esélyek?
Figyelt kérdés
Várunk mindenkit szeretettel, aki nem szerette volna, de megjött neki, vagy aki csak most kezdi a próbálkozást. Messze még a peteérés, de addig is, osszuk meg gondolatainkat!2011. okt. 17. 15:00
541/1231 anonim válasza:
orsi:kb 1-2 hét lenne köztünk sacival!!
saci::akkor menj el a dokihoz és vizsgáltasd meg magad!!biztos mond valami biztatott az orvos!!amúgy megkérdezhetem hány éves vagy??nettus!!
542/1231 anonim válasza:
Anyukádnak még nem mondtad el? Hú én elég nehezen bírnám ki zerintem. Anyudnak mond azt, hogy mostanában nem jó a vashiányoddal valami és az orovs vérképet kér. Ne reagáld túé, mert akkor gyanús lesz csak lazán.
Orsi
543/1231 anonim válasza:
21!(és nem korai ez a baba dolog)anyukám és apukám is szeretné a babát, ők 18 évesen házasodtak 20 volt anyum mikor születtem 25 mikor a tesóm!!soha nem bánta meg!!!felépítetek egy viszonylag nagy és jólmenő vállalkozást még 18 évesen!szóval csak jó példa van elöttem!!saci
544/1231 anonim válasza:
Senkinek nem mondtuk el!csak ti tudjátok!:P a Zsombi lesz a karácsonyi ajándék az egész családnak!:)
545/1231 anonim válasza:
saci:most ez kérdés volt"hogy korai-e""?kérdésnek szántad!!én a gondolkodás alapján nem hiszem,hogy korai!(én személy szerint gondolkodás alapján állapítom meg)ez nem elő ítélet csak hiába a kor ha valaki agyilag még nem érett a szülőségre!!remélem nem érted félre és érted mit akarok kinyögni!!nettus!!
546/1231 anonim válasza:
saci::megtisztelő hogy csak mi tudunk róla!!ez tök jó!!nettus!!
547/1231 anonim válasza:
Saci, dehogy korai a dolog, ezt senki nem is mondja.:) Hidd el ha nekem úgy alakul az életem nekem is lenne már gyerekem. Sajnos az élet így hozta, de én ennek is örülök.
Hogy bírod ki, hogy nem árulod el? És miből olyan biztos hogy fiú lesz?:))Lehet még belőle kettő is.:))
Orsi
548/1231 anonim válasza:
Orsi bár úgy lenne!:Dbár a suli úgy igen nehéz lenne majd!!nem tudom valahogy érzem h fiú!de ha lány akkor Noncsi!:)nem értem félre!!Azt nem tudjátok véletlenül h pl ha tóth-horvát zsombor lenne akkor azt a kötöjelet csak akkor kaphatná meg ha én és a párom összeházasodnánk?? a kötöjeles név az én is a párom vezetékneve lenne!nem tom érthető e?
549/1231 anonim válasza:
én kislányt szeretnék de végül is minden egy mi lesz csak jöjön már meg egészséges legyen!!nettus!!
550/1231 anonim válasza:
én nem mondtam,hogy korai!!szerintem nincs kötőjel bár nem tudom saci ehez én nem értek!!ha lányom lesz Ivett,Odett,vagy Lia lesz!!nettus!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!