Új hónap, új esélyek?
orsi:nekem is 15-re tette a menszesz első napja!!de ha tényleg 26-án volt a pé-m hamarabb kellene megjönnie!!nov 8-9-én!!vagy hülyeséget írtam??szerintetek??
saci:igaz már neked tök felesleges mérned a hőd mert már babát vársz!!
idegesít,hogy nincs nekem sem semmi tünetem!!ez most jó vagy nem!!nettus!!
Ha előbb volt peteérésed és ha nem termékenyült meg akkor lehet előbb mensid, de ehhez annyira nem értek. Ne keresd a tüneteket, tudom nagyon nehéz. Most jön ugye az a két hét amibe csak a reménykedés van, de bízni kell.
Orsi
jaja!!nem keresek tüneteket!!nem is akarok!!pont ez a baj,hogy nincs!!=tünetem!!se hányinger se mell fájdalom semmi!!inkább énekelek!!már megint youtube-ek!!még két hét!!a francba!!utálom!!
orsi:mikor éreztél has szurkálódást?te mikorra gondoltad a pé-det??
saci::(kismama))hol vagy??most már saci kismamának foglak hívni!!
benne vagy orsi?nettus!!
Saci kismami még rímel is. :)) Nekem szerintem ezen a héten volt valamikor a derékfájás és a gyomorégés között. Sok helyre beírtam ovus kalkulátorba, 32 napos átlagos ciklussal számoltam és szinte mindegyik 30 és 3-ka közé rakta. Amikor voltak ezek a tünetek.
Nem baj ha nincs hányingered meg cici fájás. Ezek nem féltételei a sikeres fogantatásnak. A lényeg, hogy a hőd fenn maradjon.:)
Orsi
nekem soha nincs ilyenkor derék fájásom csak akkor szokott a meg van de akkor sem mindig!!legalább is a gyomor égést sose gondoltam volna pé jelének!!vagy ez most közbe történt és ehhez az idő ponthoz kötöd??
saci hol vagy?már megint tanulsz??nettus!!
na hőm így áll most!!nettus!!
Ahhoz kötöm, mert ilyen volt a múlt hónapban is. Elég furcsa tünet, de azóta sem volt meg előtte sem. A derékfájás azóta van amióta a gyógyszert szedtem. Akkor is szokott fájni amikor megjön.
Elég jól alakul a hőd.:)
Orsi
Gyógyszert én is a baba miatt szedtem peteérés serkentő volt. A nőgyógyász írta fel, clostibegylt asszem így kell helyesen írni. Azért írtam, hogy még mindig érzem a hatását, mert adott egy kis löketett a ciklusomnak.
A hőmérőzéshez nem minimum 6 órás alvás kell?
Orsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!