Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Új hónap, új esélyek?

Új hónap, új esélyek?

Figyelt kérdés
Várunk mindenkit szeretettel, aki nem szerette volna, de megjött neki, vagy aki csak most kezdi a próbálkozást. Messze még a peteérés, de addig is, osszuk meg gondolatainkat!
2011. okt. 17. 15:00
❮❮ ... 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 ... ❯❯
 481/1231 anonim ***** válasza:

orsi:nekem is 15-re tette a menszesz első napja!!de ha tényleg 26-án volt a pé-m hamarabb kellene megjönnie!!nov 8-9-én!!vagy hülyeséget írtam??szerintetek??

saci:igaz már neked tök felesleges mérned a hőd mert már babát vársz!!

idegesít,hogy nincs nekem sem semmi tünetem!!ez most jó vagy nem!!nettus!!

2011. nov. 5. 13:08
 482/1231 anonim ***** válasza:

Ha előbb volt peteérésed és ha nem termékenyült meg akkor lehet előbb mensid, de ehhez annyira nem értek. Ne keresd a tüneteket, tudom nagyon nehéz. Most jön ugye az a két hét amibe csak a reménykedés van, de bízni kell.

Orsi

2011. nov. 5. 13:38
 483/1231 anonim ***** válasza:

jaja!!nem keresek tüneteket!!nem is akarok!!pont ez a baj,hogy nincs!!=tünetem!!se hányinger se mell fájdalom semmi!!inkább énekelek!!már megint youtube-ek!!még két hét!!a francba!!utálom!!

orsi:mikor éreztél has szurkálódást?te mikorra gondoltad a pé-det??

saci::(kismama))hol vagy??most már saci kismamának foglak hívni!!

benne vagy orsi?nettus!!

2011. nov. 5. 13:47
 484/1231 anonim ***** válasza:

Saci kismami még rímel is. :)) Nekem szerintem ezen a héten volt valamikor a derékfájás és a gyomorégés között. Sok helyre beírtam ovus kalkulátorba, 32 napos átlagos ciklussal számoltam és szinte mindegyik 30 és 3-ka közé rakta. Amikor voltak ezek a tünetek.

Nem baj ha nincs hányingered meg cici fájás. Ezek nem féltételei a sikeres fogantatásnak. A lényeg, hogy a hőd fenn maradjon.:)

Orsi

2011. nov. 5. 13:54
 485/1231 anonim ***** válasza:
saci:na persze csak akkor ha megengeded!!megengeded??nettus!!ne gúnynak vedd!!
2011. nov. 5. 13:54
 486/1231 anonim ***** válasza:

nekem soha nincs ilyenkor derék fájásom csak akkor szokott a meg van de akkor sem mindig!!legalább is a gyomor égést sose gondoltam volna pé jelének!!vagy ez most közbe történt és ehhez az idő ponthoz kötöd??

saci hol vagy?már megint tanulsz??nettus!!

2011. nov. 5. 14:10
 487/1231 anonim ***** válasza:

na hőm így áll most!!nettus!!

[link]

2011. nov. 5. 14:13
 488/1231 anonim ***** válasza:

Ahhoz kötöm, mert ilyen volt a múlt hónapban is. Elég furcsa tünet, de azóta sem volt meg előtte sem. A derékfájás azóta van amióta a gyógyszert szedtem. Akkor is szokott fájni amikor megjön.

Elég jól alakul a hőd.:)

Orsi

2011. nov. 5. 14:28
 489/1231 anonim ***** válasza:
én nem szedtem szedek gyógyszert a baba projekt miatt!!hát nem tudom elég fura a hőm!csak az a baj nem tudok minden nap 8 órát aludni inkább 5-6 órát!!elvileg elég ha 5 órát alszik valaki,hogy hiteles legyen az eredmény!!a hőre értettem!!lehet azért nem érzem a mell feszülést,fájást mert később fog megjönni(vagy remélem más miatt nem érzem)az a 2 hét idegölő!!ezt komolyan mondom!!nettus!!
2011. nov. 5. 14:40
 490/1231 anonim ***** válasza:

Gyógyszert én is a baba miatt szedtem peteérés serkentő volt. A nőgyógyász írta fel, clostibegylt asszem így kell helyesen írni. Azért írtam, hogy még mindig érzem a hatását, mert adott egy kis löketett a ciklusomnak.

A hőmérőzéshez nem minimum 6 órás alvás kell?

Orsi

2011. nov. 5. 14:55
❮❮ ... 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!