Új hónap, új esélyek?
Arra értettem kinek milyen tünete van peteérésenél. Nekem is elég tág múlt hónapban pl. sok savam volt akkor, most meg nicnsen.
Orsi
Nem is szabad keresni, mert beleörülnénk.
Orsi
Drága Nettus miből gondolod, hogy nekünk előbb sikerül?:( Ne mondj ilyet, ki tudja kinek mikor fog sikerülni.
Figyi ha most valamilyen véletlen folytán megjönne akkor Te is kezd el inni a cickafark teát, mert az segíti a peteérést és gyógynövény. Én biztos így fogok tenni.
Ne keseredj el még hol van a ciklus vége? (Ne gondold, hogy én nem keseredem el el néha, de ki kell tartani.)
Több önbizalmat kérek!!:))
Orsi
én pár hónappal ezelőtt elkezdtem aloe vera teát inni de abba hagytam.tudom semmi köze a amit írtál csak úgy eszembe jutott!!na mindegy!!
saci:nem bántottál meg!de nagyon nehéz nem rá görcsölni!de ilyenkor este már alig élünk!!nettus!!
Saci igazad van, de nagyon nehéz ám.:( Mondjuk nálam, már jobb a helyzet mint tavaly ilyenkor.:) Már inkább egymásra koncentrálunk szex közbe nem arra, hogy most összejön-e vagy sem. Remélem értitek.
Nettus tessék akkor tovább inni a teát! Én most megpróbálom ezeket a teákat, mert ez legalább nem gyógyszer.
Orsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!