Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Új hónap, új esélyek?

Új hónap, új esélyek?

Figyelt kérdés
Várunk mindenkit szeretettel, aki nem szerette volna, de megjött neki, vagy aki csak most kezdi a próbálkozást. Messze még a peteérés, de addig is, osszuk meg gondolatainkat!
2011. okt. 17. 15:00
❮❮ ... 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 ... ❯❯
 421/1231 anonim ***** válasza:

A hasszúrka nálam is hol van hol nincs mint a mesében. Nekem az oldal szerint szombaton lesz az ovum addig meg utána mindent bele van.

Saci én is pár napja tüsszögök úgy érzem mintha mindig valami lenne az orromban, lehet náthás leszek. De a torkom nem fáj ezért is furcsa.:)

Orsi

2011. nov. 3. 16:23
 422/1231 anonim ***** válasza:
Orsi:):):)én tuti a baba miatt tüszizek!!!Nettus köszi!nekem volt hasszúrka de nem tudom mikor:(de azt mondják akkor van amikor a pé!reméle sikerrel jártok!!:Dsaci
2011. nov. 3. 16:27
 423/1231 anonim ***** válasza:
nekem meg be van dugulva az orrom!!de én tuti nem vagyok beteg nem is leszek!!ritka amikor én beteg vagyok!!nekem is fura érzésem van!!de én addig nem vagyok biztos semmibe míg a mell fájdalom nem fog tünet lenni mert akkor nekem tuti meg fog jönni meg a hőm nem esik le!!nettus!!
2011. nov. 3. 16:30
 424/1231 anonim ***** válasza:

Én nem tudom miért van, nálam ez. Ebben az évben sajnos elég gyakran voltam beteg, de most nem érzem rosszul magam csak tüsszögök.

Na látod Nettus a hőből már sok mindent fogunk tudni. Nektek volt olyan, hogy együttlét után mensis görcs volt?

Orsi

2011. nov. 3. 16:34
 425/1231 anonim ***** válasza:

én személy szerint nem emlékszek ilyenre orsi!!de ma még fent volt a hőm!!kíváncsi leszek mi lesz belőle!!

saci:te ugye te nem méred a hőd??látod igazam volt,hogy gyógyszer abba hagyása után könnyebb teherbe esni!!jó nem akarok okoskodni de valahol olvastam!!nettus!!

2011. nov. 3. 16:43
 426/1231 anonim ***** válasza:
Igen Nettus igazad volt!ezért is akartam most!!vagyis az ikrek miatt!:Dnem nem mérem a hőm de mostanában reggel megmértem és 37.2 körül volt!am az jutott eszembe h én sokat szédültem akkor mikor pém volt!saci
2011. nov. 3. 16:57
 427/1231 anonim ***** válasza:

Már nincsen sok a mensiig. Nagyon kiváncsi vagyok mi lesz ebből.:) Én ezt figyeltem meg, hogy ha peteérésem elkezdődik akkor elked fájni a mellem meg a derekam.

Orsi

2011. nov. 3. 17:03
 428/1231 anonim ***** válasza:
én csak akkor szédülök ha hirtelen felállok vagyis ha guggolok és hirtelen felegyenesedek!!akkor szerintetek nekem még nem volt pé-m??nettus!!
2011. nov. 3. 17:05
 429/1231 anonim ***** válasza:
derék fájás mell feszülés még nincs!!de a melleim a menszi előtt szokott fájni 2 héttel!ez érdekes volt múlt hónapba!na én is kíváncsi vagyok már!!nettus!!
2011. nov. 3. 17:10
 430/1231 anonim ***** válasza:

Nem tudom Nettus, de mivel nem tudhatjuk ezért javasolt a kétnaponta szex.:) látod Sacik csak arra emlékszik, hogy szédült.

Orsi

2011. nov. 3. 17:14
❮❮ ... 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!