Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Új hónap, új esélyek?

Új hónap, új esélyek?

Figyelt kérdés
Várunk mindenkit szeretettel, aki nem szerette volna, de megjött neki, vagy aki csak most kezdi a próbálkozást. Messze még a peteérés, de addig is, osszuk meg gondolatainkat!
2011. okt. 17. 15:00
❮❮ ... 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 ... ❯❯
 401/1231 anonim ***** válasza:
100%
ja nov.19-én kellene megjönnie!csak elég hülyén fogalmaztam!!nettus!!
2011. nov. 3. 14:18
 402/1231 anonim ***** válasza:

Ez a ciklus.hu szerint van, mert nekem is odarakta ki, de az már 35 napos ciklus. Nekem mostanában 30 napra jött meg hát most, hogy iszom a teát kiváncsi leszek mi lesz. Nekem ugye az az oldal a 21 ciklusnapra tolta ki az ovut is. Kiváncsi vagyok mi lesz most.

Orsi

2011. nov. 3. 14:21
 403/1231 anonim ***** válasza:

Igazad van NEttus, mert attól nem lesz jobb a helyzet, hogy idegeskedünk. Ez a jó hozzáállás, ha jönni akar úgyis jönni fog.:)

Orsi

2011. nov. 3. 14:24
 404/1231 anonim ***** válasza:
100%
én január óta vezetem a ciklus.hu-n a menszeszem vagyis múlt évtől!átlagosan 32 napos a ciklusom!állítólag 1-2 napot szokott tévedni a ciklus.hu!de tényleg nem tudom mi volt a ciklus 5-dik és 26-dik napnál az a hő leesés!mondjuk mondtam is,hogy nagyon alacsony a hőm!lehetséges a ciklus elején ilyen alacsony hő?tudom,hogy a pé után sokkal magasabb!na nekem fent van ahogy láttátok is!nekem nem fáj a mellem igaz még több mint két hét van a nem vártig!múlt hónapba a nem várt előtt 2 héttel már fájt a mellem!!kíváncsi leszek!lehet nálam fordítva működik!!úgy értem ha nem fog fájni a mellem akkor vagyok terhes!!meg fordítva!!nettus!!
2011. nov. 3. 14:37
 405/1231 anonim ***** válasza:

Lehet Nálad fordítva van.:) Nekem még a mensi első pár napjában is fájni szokott. Tehát akkor nagyjából jól szokott számolni az oldal. Nekem is az alapján átlagolt ami egész évben volt, mert a kis naptáram szerint beírtam az egész évet.

Orsi

2011. nov. 3. 14:41
 406/1231 anonim ***** válasza:
100%
akkor neked 30 napos átlagosan a ciklusod?nem hiszem olyan nagyon sokat tévedhet a ciklus.hu!!akkor viszont nekem már volt vagy most lesz!+,-egy két nap!legalább is remélem!!akkor 2 nap különbség van köztünk!elvileg!nettus!!
2011. nov. 3. 14:56
 407/1231 anonim ***** válasza:
100%
Nettus!én semmit nem éreztem!!és mivel még mindig halvány a tesztem így úgy gondolom h nem is akkor volt pé-m!szóval azt sem tudom mikor volt!tegnap volt kemény a hasam meg egyszer egyszer beleszúr a hasimba!ennyi a tünetem!most meg sokat járok pisilni, és nagyon éhes vagyok!!::)szerintem csajok ebben a hónapban már nektek is meglesz a babóca!!!mindannyian jővő nyáron szülünk:D saci
2011. nov. 3. 15:04
 408/1231 anonim ***** válasza:

saci:nekem annyi van még tünet,hogy mindjárt megjön!!ma már kétszer éreztem!!meg has szurka!mikor kellet volna lennie te szerinted a pé-nek?lehet később volt mint ahogy ki volt jelölve!!vezeted valahol a menszeszed??

orsi: teneked van ilyen tüneted mint nekem??nettus!!

2011. nov. 3. 15:09
 409/1231 anonim ***** válasza:

Saci én nem bánnám ha majdnem együtt szülnénk jövő nyáron.:)Nettus én is úgy számoltam, hogy csak 2 nap eltérés lehet köztünk mivel nekem kb. annyival később is volt mensim.

Ha úgy lesz ahogy Saci mondja akkor csinálunk egy fórumot valahol és ott folytatjuk. Amúgy benne lennétek lányok?

Barnarizs ha olvasol minket megírod Te mikorra nem várod és hogy mit gondolsz a fórumról?

Orsi

2011. nov. 3. 15:11
 410/1231 anonim ***** válasza:

én benne vagyok a fórumba!jó ötlet!én most arra leszek kíváncsi,hogy hogyan alakul ez a hónap nekünk csajok!!ez nem érvényes!

saci:te még csak 1 hónapja vagy itt nálunk és már babócát vársz!!mi meg itt rohadunk már majdnem 2 hónapja!!megörülök!!vicc volt nettus!!

2011. nov. 3. 15:15
❮❮ ... 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!