Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Új hónap, új esélyek?

Új hónap, új esélyek?

Figyelt kérdés
Várunk mindenkit szeretettel, aki nem szerette volna, de megjött neki, vagy aki csak most kezdi a próbálkozást. Messze még a peteérés, de addig is, osszuk meg gondolatainkat!
2011. okt. 17. 15:00
 1021/1231 anonim ***** válasza:

Ha úgy érzed csinálj egy tesztet. Ennyi idő után már mutatni kell valamit az biztos.

Orsi

2011. nov. 17. 10:21
 1022/1231 anonim ***** válasza:
félek a csalódástól!!nettus!!
2011. nov. 17. 10:22
 1023/1231 anonim ***** válasza:

Próbálj meg másra gondolni, ne figyeld magad, talán jobb lesz egy kicsit. félsz a csalódástól, de legalább megtudod mi van.

Orsi

2011. nov. 17. 10:26
 1024/1231 anonim ***** válasza:
most meg magas a hőm!!36,8!!jól megviccel a szervezetem!!na mindegy!!szerintem hagyom az egészet!!már mint nem foglalkozok a hányingerrel!!nettus!!
2011. nov. 17. 10:32
 1025/1231 anonim ***** válasza:
de szerintem nem vagyok terhes mert a hőm is azt mutatja!!nagyon alacsony!!nettus!
2011. nov. 17. 10:33
 1026/1231 anonim ***** válasza:

Most már inkább az új ciklussal kéne foglalkoznod nem pedig ezzel. Úgy érzem nagyon görcsösen kapaszkodsz minden kis jelbe tünetbe amit megértek, de ha nem akarsz tesztet csinálni és úgy érzed nem vagy terhes, akkor próbálj az új ciklusra koncentrálni és azzal foglalkozni, most talán sikerülhet. Nem megbántani akarlak, de el kell engedni ezt a témát, mert amig nagyon görcsösen akarod addig nem fog jönni. A kis babócád egy nyugodt anyukához akar jönni nem egy ideges megfeszült anyához.

Orsi

2011. nov. 17. 10:39
 1027/1231 anonim ***** válasza:
ebbe igazad van!!mondtam,hogy nem keresem a tüneteket!!ez sajnos tény,hogy nem vagyok jól!!nem tudom!!olyan fura!!vagyis nem tudom mit érzek!!talán a tehetetlen szó jellemzi amit most érzek!!tehetetlenek érzem magam ami velem és környezetembe történik!!nettus!!
2011. nov. 17. 10:46
 1028/1231 anonim ***** válasza:
ja ez lemaradt!!különben se tudom mit kellene éreznem tapasztalnom soha nem voltam terhes!!csak azokat írom le amit tapasztalok!!nem naivság de nem akarok utána olvasni!!azt se tudom mitől van hányingerem!!hogy ez most idegi alapon van most nálam!!!!érted??nettus!!
2011. nov. 17. 10:49
 1029/1231 anonim ***** válasza:

Sajnos, nem lehet ilyenkor mást tenni.

Én is néha beparáztatom magam teljesen feleslegesen, de aztán rájöttem, hogy a baba nyugodt anyukát akar.

Orsi

2011. nov. 17. 10:50
 1030/1231 anonim ***** válasza:
lehet nem vagyok kész erre!!nem tudom!!nem tudom erre mit mondjak!!nettus!!
2011. nov. 17. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!