Várunk mindenkit szeretettel, aki nem szerette volna, de megjött neki, vagy aki csak most kezdi a próbálkozást. Messze még a peteérés, de addig is, osszuk meg gondolatainkat!
Péntek délelőtt megyek, megírom persze. Az a legfurcsább, hogy holnap kell pisilnem tesztre és el kell neki vinnem. Nem igen értem miért. Szombaton pisiltem egyre majd leugrik róla a második csík.:)
Tényleg fontos a nyugalom, örülök, hogy így látod.
2011. nov. 23. 13:32
1052/1231 anonim válasza:
próbálok nyugodt lenni de nagyon nehéz ilyen körülmények közt lenni!!főleg most sok minden össze jött!!de múltkori síró görcs jót tett!!már be sokaltam!!össze fogok roppani!!legalább is úgy érzem!!nettus!!
2011. nov. 23. 13:41
1053/1231 anonim válasza:
Mittől fogsz összeroppani nem értem.:(( Azt mondtad nyugodt vagy már.
Tudod a baba egy nyugodt anyukához akar jönni.:)
Türelem, mert ha babás leszel akkor ezer meg ezer dolgon tudsz majd aggódni.:)
2011. nov. 23. 13:46
1054/1231 anonim válasza:
nyugodt vagyok!!de pl.szombaton történt valami és ez nekem már sok volt!!már azóta lenyugodtam!!de nagy felelősség van rajtam ami egyre jobban nyomaszt és úgy érzem össze roppamnok alatta!!7 év után elég volt!!már mint 7 éve van rajtam a felelősség!!csak nem nagyon tudok ugrálni,hogy ott hagyom mert kis pénz de nekem sokat számít!!nettus!!
2011. nov. 23. 13:59
1055/1231 anonim válasza:
Gondolom a melora gondolsz. Nekünk is elég furcsán jött ki a terhesség, mert ugye nem tudok így elmenni dolgozni. Ahhoz hogy megkapjam a gyedet, be tudnak majd 8 órába jelenteni, a szülésig ezzel nem lesz gond, de nem egyszerű.
Tudom sajnos a mai világba nagyon nehéz mozogni, de tartsd szem előtt, hogy egy kisbabát akarsz és akkor egy ideig csak babáznod kell.
Fel a fejjel!!
2011. nov. 23. 14:13
1056/1231 anonim válasza:
ez midet értem is!!abba is fogom hagyni de sajnos még nem tehetem!!nem is a munkával van baj hanem a díj szedéssel!!még biztos nem volt pé-m!!még korai is meg még nem éreztem!!bár petefészkemnél már van néha ilyen szurkálódás érzésem!!vagy ez nem az??nem is tudom mit kellene éreznem érezni!!nettus!!
2011. nov. 23. 14:25
1057/1231 anonim válasza:
A szúrkálódás jó jel, meg ha bővebb folyásod van.
Elhiszem, hogy nem egyszerű díjat beszedni.:(
Tudod mit fogok csinálni? császármorzsát, már évek óta nem ettem, utoljára még anyum csinált és most megkívántam.
Pároddal amugy beszéltél a baba dologról?
2011. nov. 23. 14:50
1058/1231 anonim válasza:
én tegnap rántott húst csináltam!!már sógornőm babájuk lett amit tudod már na azzal is nagyjából megbékéltem (legalább is a tudattal)szerintem a párom is akar babát bár még mindig nem vagyok biztos!!sajnos még nem nagyon tudtunk erről beszélni az tény sokkal másabb a viszonyunk!!ja és a hasfalam is feszül!!most éreztem amikor felálltam!!nettus!!
2011. nov. 23. 15:01
1059/1231 anonim válasza:
Nekem a nyitottság a dolog felé nagyon sokat segített. Értem itt a mások babájának és terhességnek való örülés, sokat olvastam babás terhes fórumokat.
Azt tudom nekem peteérésnél rengeteg folyás fájos derék, érzékeny mell és némi szurkálódás volt.
Nagyon éhes vagyok pedig ettem egykor, megyek bekapok valamit, mert ettől leszek rosszul.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!