Új hónap, új esélyek?
Figyelt kérdés
Várunk mindenkit szeretettel, aki nem szerette volna, de megjött neki, vagy aki csak most kezdi a próbálkozást. Messze még a peteérés, de addig is, osszuk meg gondolatainkat!2011. okt. 17. 15:00
1101/1231 anonim válasza:
az nem baj,hogy kicsik már rád a nadrág!!és a hányingerrel hogyan állsz??vagy más terhességi tüneted van már??bocs most megyek dolgom van...naaaaaa holnap este vagy reggel leszek!!de léci írj ha vagy!!oké??van egy kis folyásom nem sok de van!!majd meg látom mi lesz ebbe a ciklusba!!szerintem menni fogunk az orvoshoz??párom is úgy néz ki benne van!!nettus!!szép álmokat és vigyázz magatokra!!puszi!!
1102/1231 anonim válasza:
Általában az esti órákban van hányingerem, egyébként inkább nagyon éhes vagyok fáj a cicim és pisilni járok.
Nagyon helyes, hogy elmentek, mi is elmentünk és legalább megnyugodtunk.
1103/1231 anonim válasza:
na szia orsi:most jöttünk haza!!na mindegy!!valószínű elmegyünk az orvoshoz de szerintem megvárom ez a hónapot!!csak nem hiszem,hogy jövő hónapba is lesz időm,hogy elmenni!!elég húzós lesz a dec.ma 36.5 volt a hőm de ez most nem számít mert későn mértem!!nem 3:40-kor mértem!!nettus!!
1104/1231 anonim válasza:
Szia! Én ma egész nap rosszul voltam feküdtem és sokat aludtam. Örülök, hogy elmentek orvoshoz.:)
Holnap én is megyek a laborba aztán nőgyógyászhoz másna vagy szerdán. Akkor már remélem lesz szívhang is.:)
1105/1231 anonim válasza:
sajnálom,hogy nem vagy jól!!kb.fél órája vagy órája begörcsöltem!!elkezdet fájni a hasam meg folyásom is van nem is tudom milyen én nem tudom most mi van!!nettus!!
1106/1231 anonim válasza:
Lehet most van akkor peteérésed.:)
Most megyek lefekszem.
Jó éjt!
1107/1231 anonim válasza:
jó éjt és szép álmokat!!vigyázz magatokra!!ha mész az orvoshoz írd már meg mi mondott az orvos!!nettus!!!
1108/1231 anonim válasza:
szia! Mi újság Veled? Voltam a laboron asszerint is terhes vagyok, orvoshoz csak holnap megyek.
1109/1231 anonim válasza:
szia orsi!!nem sok minden van!!amúgy jól vagyok!!nem tudtam idő pontot kérni az orvostól mert közbe jött valami!!sajnos 1 héten csak egyszer rendel a doki!!és én a másikhoz nem megyek!!még mindig folyásom van de már nem olyan sok mint tegnap!!olyan érzés volt mintha bepisiltem volna!!már bocs a kifejezésért!!de más tünetem nincs!!azt se tudom volt vagy lesz-e pé-m!!ma vagyok a ciklus 18 napján!!tegnap reggel megmértem a hőm de nem ébredésnél hanem utána mikor megittam a kávét és akkor volt 35,8 ma pedig 36,4!!nem tudom mi van!!nem is fogom mérni a hőmet lehet!!szerinted most mi van??nem értem az egészet!!nettus!!
1110/1231 anonim válasza:
nem tudom lehet-e értékelni de felrakom!a hőgörbémet!tudom nem értesz hozzá ne törődj vele én sem!!szerintem most sem sikerült!!feladom!!
nettus!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!