Új hónap, új esélyek?
Figyelt kérdés
Várunk mindenkit szeretettel, aki nem szerette volna, de megjött neki, vagy aki csak most kezdi a próbálkozást. Messze még a peteérés, de addig is, osszuk meg gondolatainkat!2011. okt. 17. 15:00
1111/1231 anonim válasza:
ja és ez lemaradt!!bocs!!megint 2 napja érzékeny egy kicsit a mellem és egy kis has szurka is jelenkezet!!ez jelent valamit??holnapra jelölte be a ciklus.hu az ovut!!szerintem vagy tegnap vagy ma van!!de már tényleg nem tudom!!segíts!!nettus!!
1112/1231 anonim válasza:
Szia!
Elromlott a gép ezért nem voltam. Sosem szabad feladni, ezt ne feledd!
Végre láttam a babámat 8,5mm-es és ver a szíve, akkor mint egy bab, mondanom sem kell végig sírtam az egészet olyan megható volt. El sem hiszem még mindig, hogy ez a kis valami itt van bennem.
1113/1231 anonim válasza:
szia!!nem tudom itt-e vagy de azért írok!!nagyon örülök,hogy láttad a babát!!azt hittem már nem akarsz velem beszélni!!nem is csodálom,hogy végig sírtad a vizsgálatot!!én is végig bőgném!!na mindegy!!nettus!!
1114/1231 anonim válasza:
Itt vagyok csak most nem valami jól. Biztos vagyok benne, TE is át fogod élni ezt a csodát.:)
1115/1231 anonim válasza:
szia orsi!!remélem itt vagy!!de azért írok!!mizus veletek??jobban vagy már??remélem igen!!nem tudom mi van a hőmmel!!semerre se megy!!se föl se le!!áááá én feladom!!tudom nem szabad de nem tudom mi van és teljesen összezavar a hőm!!már rég fent kellene lennie!!szerintem most sem sikerült!!nettus!!
1116/1231 anonim válasza:
Szia! Ma sem vagyok valami jól lassan állandósul az émelygés.:( Na meg az álomkórság.
Nem tudom mi lehet a hőddel, de mikor mész orvoshoz vidd el neki és mutasd meg.
1117/1231 anonim válasza:
szerintem nem is volt pé-m!!meg most volt,hogy nem is mértem így elég pontatlan!!hát lehet csak januárba tudok elmenni a dokihoz mert 16-án már számlázni kell vagyis a nagyja pénzt le kell adnom!!sajnos!!és a két ünnep közt meg a párom szüleinél leszünk!!ebbe a hónapba egyszer eset nagyot a hőm!!de akkor kávé ivás után mértem 35,8!!és ez sajnos nem számít!!amúgy sajnálom,hogy nem vagy jól!!nettus!!
1118/1231 anonim válasza:
Akkor januárban irány az orvos lehet csak egy picike segítség kell. Látod én is vártam egy évet, ha előbb megyek előbb van baba is.
Sajnos a terhesség ezzel jár, de legalább tudom milyen cél érdekében szenvedek most.:)
1119/1231 anonim válasza:
nekem nem olyan sürgős már a baba!!kisebb nagyobb problémák előjöttek!!na mindegy!!végül is alap hőm alá csak akkor eset csak nem emelkedik!!megpróbálom majd a teát!!ma vagyok a ciklus 21. napjánál!!még kb. 10,11 nap a nem vártig!!de már nem reménykedek!!nettus!!
1120/1231 anonim válasza:
a reményt sosem szabad feladni. Ha úgy érzed ráér a baba, akkor meg próbálj lazítani. Jön a karácsony én most azt eszeltem ki picit dekorálok, hogy ünnepi hangulat legyen. Az ünnepi menü már megvan, a sütik is. Már csak erő kell, majd hogy megcsináljam őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!