Új hónap, új esélyek?
Figyelt kérdés
Várunk mindenkit szeretettel, aki nem szerette volna, de megjött neki, vagy aki csak most kezdi a próbálkozást. Messze még a peteérés, de addig is, osszuk meg gondolatainkat!2011. okt. 17. 15:00
1161/1231 anonim válasza:
Ja, hogy a mensi kimaradása után mit éreztem? Igazéból akkor még semmit. A 6 héten jöttek a komolyabb rosszul létek,most vannak csak múlóban.
Most már jobb is, hogy nem vagyok mindig rosszul.
1162/1231 anonim válasza:
még durván két hét van nem vártig!!majd akkor meglátjuk!!csak most nem igazán tudtunk együtt lenni!!melled sem fájt??nem volt érzékeny??
1163/1231 anonim válasza:
A mellem az fájt persze, most is érzékeny még, na meg eléggé ki is van száradva és viszket is most már.
Lehet inkább ovud van, használjátok ki ezeket a napokat.:)
1164/1231 anonim válasza:
hát eléggé fáj!!az égész alsó rész!!a tüszőrepedést lehet érezni??nem csak a petefészkeimnél(mindkét oldalt fáj,nyílalgódzik)) érzem hanem a középen is!!
1165/1231 anonim válasza:
bocs orsi most megyek csicsikálni!!holnap reggel leszek!!rémélem te is leszel!!bocs a ciklus 20.napjánál tartok!!kb.13-án kellene nem meg jönni!!tegnap volt pé-m!!ha minden igaz!!nettus!!
1166/1231 anonim válasza:
Vannak akiknek eléggé megérzik a tüszőrepedést. Biztos lehet érezni egyébként.
Én is megyek aludni, ma még nem aludtam napközben elég sokat fenn voltam most meg jó fáradt vagyok.
holnap leszek én is.
Szió
1167/1231 anonim válasza:
szia!!mizus??jan.1-jétől fáj a petefészkem meg az égész alhasi tájékon!!ma reggel is fájt de most,hogy haza értem elmúlt vagyis enyhült!!ja és a hőm 36,1 volt!!akkor már meg volt a pé-m??szerinted??honnan tudjam,hogy megvolt a tüszőrepedés is??vagy azt nem lehet tudni??csak is a hőből??írj ha vagy!!nettus!!
1168/1231 anonim válasza:
Szia!
Szerintem a tüszőrepedést abból lehet tudni, hogy felmegy az ember hője és fenn is marad.
Ha mész dokihoz vidd el a görbéd, mert lehet mond belőle majd pár dolgot.
1169/1231 anonim válasza:
bocs,hogy most írok de mosogattam!!a hőmet újra mérem!!a tüsző repedésnél nem esik le a hőm??21 napnál tartok és ez a 3 nap hogy fáj a petefészkem!!tegnap este inkább meg ma is a méhemnél fájt feszült!!
1170/1231 anonim válasza:
helyesbítek!!1.jétől fáj a ptefészkemnél este meg ma is inkább a méhemnél fájt!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!