Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Új hónap, új esélyek?

Új hónap, új esélyek?

Figyelt kérdés
Várunk mindenkit szeretettel, aki nem szerette volna, de megjött neki, vagy aki csak most kezdi a próbálkozást. Messze még a peteérés, de addig is, osszuk meg gondolatainkat!
2011. okt. 17. 15:00
 1171/1231 anonim ***** válasza:
Amikor pozi lett a tesztem vissza gondolva nem volt semmilyen tünetem. Csak az a furcsa köldök alatti fájdalom kétszer pár percre.
2012. jan. 3. 17:05
 1172/1231 anonim ***** válasza:
nem hiszem,hogy most sikerült volna!!akkor se a pé-t meg a tüszőrepedést sem érezted??nem értem akkor nálam miért van így!!pedig nem képzeltem be tényleg fájt!!de különben én még nem tartok ott még kb 12 nap van a nem vártig!!szerinted most mi van??
2012. jan. 3. 17:46
 1173/1231 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy felfáztál? Anno tavaly ilyentájt voltam pont felfázva és nagyon fájt a hasam. Végül elmentem orvoshoz és a vizeletem is tele volt bacival.

A peteérést a sok folyással meg a derékfájással valamint égett a gyomrom azokban a napokban. tehát éreztem.

2012. jan. 3. 18:05
 1174/1231 anonim ***** válasza:
nem hiszem,hogy felfáztam mert múlt hónapba is éreztem de most nem is tudom mikor!!eddig nem is fájt!!holnap hívóm a dokit!!akkor nem lehet a pé vagy a tüsző repedés miatt??nem értem!!hülye vagyok!!
2012. jan. 3. 18:26
 1175/1231 anonim ***** válasza:
Akár peteérés miatt is lehetséges. Én a ciklus.hu-n minden tünetem felírtam amit észleltem. Innen tudtam vissza következtetni.
2012. jan. 3. 20:03
 1176/1231 anonim ***** válasza:
most megyek!!jó éjt szép álmokat!!!holnap talizunk!!szia!!nettus!!
2012. jan. 3. 21:01
 1177/1231 anonim ***** válasza:
szia!!mizus??na feljebb ment a hőm!!igaz nem sokkal de feljebb ment!!reggel 36,3 volt!!tegnap 36,1 volt!!holnap kiderül remélem még följebb megy!!10 ,11 nap és kiderül!!és az eddigi fájdogálás is elmúlt teljesen!!tehát biztos nem felfázás volt!!vagy 3 napig tarthat??szerinted??írj ha vagy!!
2012. jan. 4. 08:54
 1178/1231 anonim ***** válasza:

Szia!

jó, hogy felment a hőd, akkor tényleg lehet most volt ovud. Képzeld még nem is írtam. Ugye én Pesti lennék és már nagyon vágyom haza főleg mióta terhes vagyok. És most ugy nézz ki vissza fogunk költözni, aminek nagyon nagyon örülök.:))

2012. jan. 4. 12:17
 1179/1231 anonim ***** válasza:
szia!!merre is laktok??nem 1-jén volt akkor a pé-m??mert csak azért is mert 1-jén kezdődött a petefészkem fájni és 3-án már alig fájt mára meg teljesen elmúlt!!a tüsző repedéskor esik le a hő??vagy nem jól tudom??és utána fel kell neki menni??vettem palástfű teát!!te hogy szoktad inni??vagyis hogy ittad??megrepedhetett a tüszőm vajon??lehet érezni??és a pé után hány nappal történik??ugye milyen jó kérdéseket teszek fel??
2012. jan. 4. 12:26
 1180/1231 anonim ***** válasza:

De igen így van tényleg, hogy lemegy aztán meg felmegy a hő. Akkor tényleg lehet most volt. Remélem kihazsnáltátok az alkalmat.:)

Én most jelenleg Dunaújvárosban lakom és Februárban költöztünk el Pestről.Sőt úgy néz ki hónapok után végre haza tudok menni. Meg persze le is kell intéznem egy pár dolgot is, de ennek is nagyon örülök.:)

2012. jan. 4. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!