Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Új hónap, új esélyek?

Új hónap, új esélyek?

Figyelt kérdés
Várunk mindenkit szeretettel, aki nem szerette volna, de megjött neki, vagy aki csak most kezdi a próbálkozást. Messze még a peteérés, de addig is, osszuk meg gondolatainkat!
2011. okt. 17. 15:00
 1191/1231 anonim ***** válasza:
köszi de szerintem tök felesleges!!el vagyok kenődve!!bár a hőm zuhanó repülést csinált rájöttem miért is!!2 óra fele felébredtem mert wc-re kellet mennem mentetrendszerűen történik mióta iszom a teát!!aztán vissza feküdtem de már csak forgolódtam!!tehát nem mélyen aludtam!!3:30-kor keltem és akkor mértem 36,1!!és most nem tudom mi is van!!tudtok már valami,hogy fiú vagy lány lesz??vagy még nem lehet tudni??
2012. jan. 11. 10:19
 1192/1231 anonim ***** válasza:
orsi !!itt hagytál??
2012. jan. 11. 10:37
 1193/1231 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem hagytalak itt orvosnál voltam. Még nem tudjuk a nemét pénteken megyek a 12 heti UH-ra, akkor rákérdezek. Most meg diabetológiűn voltam a terheléses cukor miatt.

Ne kenődj el szerintem. Ha mos megjön a mensi mégis akkor menj el orvoshoz. Biztos tud Nektek segíteni.

2012. jan. 11. 10:44
 1194/1231 anonim ***** válasza:

terhességi cukor betegség??talán az van??vagy ez csak egy vizsgálat,hogy nehogy kialakuljon?majd megyünk 17-én!!már a reggelt várom,hogy mérhessem a hőm!!még most nem kellene megjönnie még csak 29 napnál tartok!!

ilyen a görbém!!

[link]

pirossal a mai hőm mert nem szabályosan lett mérve!!

2012. jan. 11. 10:51
 1195/1231 anonim ***** válasza:

Nem nincsen terhességi cukrom ezt mindenkinek megcsinálják. Itt úgy látszik kétszer mert kell menni a 15 és 28 héten. CSak kellemetlen lesz, mert cukros lötyit kell inni.:(

De még van 4 napod a mensiig nem?

2012. jan. 11. 11:22
 1196/1231 anonim ***** válasza:
én is így tudom,hogy még van 4 napom a nem vártig!!de valaki azt mondta,hogy nem 1-jén volt ovum hanem 5-én a másik 3-át mondott!!most akkor mi az igazság??az utolsó ovu fájdalomkor van ovu??vagy mikor??nem értem!!szerinted??
2012. jan. 11. 11:26
 1197/1231 anonim ***** válasza:

Szia!

Hogy áll a hőd? Amig fájogat odalenn addig vannak talán a termékeny napok, nem tudom biztosan.

Ma voltam a 12 heti szűrésen. A doki szerint nagy a baba több mint 7 cm ezért már több vagyok mint 13 hetes, de mensi szerint meg ugye csak 12. Nagyon úgy néz ki kisiú, láttam a kukira utaló jeleket.

2012. jan. 13. 14:26
 1198/1231 anonim ***** válasza:

szia orsi!!jaj de örülök!!még mindig fent van a hőm!!ma vagyok a ciklus 31-dik napjánál!még mindig érzékeny a mellbimbóm bár ez nálam nem jelent semmit!!

ilyen a görbém:

[link]

írj!!

2012. jan. 13. 14:51
 1199/1231 anonim ***** válasza:

Ez nagyon jó hír!!:) Nagyon drukkolok!

Nagyon jól néz ki a görbe is.

2012. jan. 13. 15:45
 1200/1231 anonim ***** válasza:
kíváncsi leszek mi lesz ebből!!te hány hónapig ittad a teát??nem kavarta be a ciklusodat??mert én most ettől félek!!lehet ettől ilyen a görbém??vagy most tényleg sikerült!a párod mit mondott a mikor megtudta,hogy terhes vagy??meg most,hogy tudjátok mi lesz??
2012. jan. 13. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!