Új hónap, új esélyek?
Szia!
Nem hagytalak itt orvosnál voltam. Még nem tudjuk a nemét pénteken megyek a 12 heti UH-ra, akkor rákérdezek. Most meg diabetológiűn voltam a terheléses cukor miatt.
Ne kenődj el szerintem. Ha mos megjön a mensi mégis akkor menj el orvoshoz. Biztos tud Nektek segíteni.
terhességi cukor betegség??talán az van??vagy ez csak egy vizsgálat,hogy nehogy kialakuljon?majd megyünk 17-én!!már a reggelt várom,hogy mérhessem a hőm!!még most nem kellene megjönnie még csak 29 napnál tartok!!
ilyen a görbém!!
pirossal a mai hőm mert nem szabályosan lett mérve!!
Nem nincsen terhességi cukrom ezt mindenkinek megcsinálják. Itt úgy látszik kétszer mert kell menni a 15 és 28 héten. CSak kellemetlen lesz, mert cukros lötyit kell inni.:(
De még van 4 napod a mensiig nem?
Szia!
Hogy áll a hőd? Amig fájogat odalenn addig vannak talán a termékeny napok, nem tudom biztosan.
Ma voltam a 12 heti szűrésen. A doki szerint nagy a baba több mint 7 cm ezért már több vagyok mint 13 hetes, de mensi szerint meg ugye csak 12. Nagyon úgy néz ki kisiú, láttam a kukira utaló jeleket.
szia orsi!!jaj de örülök!!még mindig fent van a hőm!!ma vagyok a ciklus 31-dik napjánál!még mindig érzékeny a mellbimbóm bár ez nálam nem jelent semmit!!
ilyen a görbém:
írj!!
Ez nagyon jó hír!!:) Nagyon drukkolok!
Nagyon jól néz ki a görbe is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!