Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Új hónap, új esélyek?

Új hónap, új esélyek?

Figyelt kérdés
Várunk mindenkit szeretettel, aki nem szerette volna, de megjött neki, vagy aki csak most kezdi a próbálkozást. Messze még a peteérés, de addig is, osszuk meg gondolatainkat!
2011. okt. 17. 15:00
 1211/1231 anonim ***** válasza:
Szorítok!!:)
2012. jan. 14. 10:42
 1212/1231 anonim ***** válasza:

Szia!

Megcsináltad? Mi lett?

Vettünk anyummal kismama nadrágot nagyon kényelmes.

2012. jan. 16. 13:37
 1213/1231 anonim ***** válasza:

Szia!Nettus! én is szorítok nagyon:) Orsi úgye milyen kényelmesek a nacik?

saci

2012. jan. 16. 13:57
 1214/1231 anonim ***** válasza:

sziasztok csajok!!jó,hogy itt vagy saci!!rég beszéltünk!!hogy vagy drága??

orsi:hogy vagy drága??

olyan jó,hogy izgultok értem!!de ma reggel fúl negatívot teszteltem!!bár nem tudom miért!!a hőm fent a mellbimbóm érzékeny!!netti!!

2012. jan. 16. 16:49
 1215/1231 anonim ***** válasza:

Szia!

SAjnálomm, hogy negatív lett. :( NEm tudom mi lehet, a tea is lehet, hogy bezavart ki tudja.

Én egészen jól vagyok.

Orsi

2012. jan. 16. 19:02
 1216/1231 anonim ***** válasza:
én is gondoltam erre orsi!!de már legalább 4 napja nem iszom!!és csak palástfű teát ittam!!így is bekavarhatott??báár elég érdekes a hőm!!még mindig fent van és a mellbimbóm is érzékeny!!és nem tudom mi van!!1 hetet csúszott a menszi idő pontja??írj!!
2012. jan. 16. 19:37
 1217/1231 anonim ***** válasza:

Szia!Jól vagyunk köszi!:)

Sajnálom, hogy negatív lett!Lehet h a köv hónapban majd sikerül minden! drukkolok nagyon puszi

saci

2012. jan. 16. 19:45
 1218/1231 anonim ***** válasza:
köszi saci!!majd a doki megmondja mi is a helyzet!!bár már nem reménykedek!!netti!!
2012. jan. 16. 19:49
 1219/1231 anonim ***** válasza:

Szia!

Mit mondott az orvos?

2012. jan. 18. 09:26
 1220/1231 anonim ***** válasza:
szia!!mizus veled??sajnos nincs baba!!azt mondta,hogy hamarosan meg fog jönni!!ma már meg is jött!!de mindent rendben talált nálam!!nem látott cisztát aminek nagyon örülök!!na persze a maga módján örülök,hogy megjött és nincs akkora nagy baj a ciklusommal!!viszonylag elég rendszeresen jön meg de nem mondta miért jön meg ilyen soká mert 35 napos volt a ciklusom!!majd a ciklus 12,14 napján kell vissza mennem,hogy van e tűszőrepedésem!!elfelejtettem mondani neki,hogy mérem a hőmet!!na de majd legközelebb!!vérvételre még egyelőre nem küldött mert szerintem az is közre játszott,hogy mondtuk neki,hogy a páromat is meg szeretnénk vizsgáltatni!!szerettem volna kérni beutalót kérni az urulógiára de sajna ma nem voltak majd reggel hívom őket!!kb.ennyi van most nálunk!írj ha vagy!!netti!!
2012. jan. 18. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!