Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Új hónap, új esélyek?

Új hónap, új esélyek?

Figyelt kérdés
Várunk mindenkit szeretettel, aki nem szerette volna, de megjött neki, vagy aki csak most kezdi a próbálkozást. Messze még a peteérés, de addig is, osszuk meg gondolatainkat!
2011. okt. 17. 15:00
 1201/1231 anonim ***** válasza:

Nem ittam sokáig, mert pont akkor kezdtem el mikor terhes lettem. Nem tudom mennyire kavar bele a ciklusba sajnos.

A párom a tesztnek ugye hitt, de azt mondta csak akkor hiszi el, ha az orvos is mondja és már látszik is valami. Egyébként nagyon örült persze. Most meg mindegy lett volna neki fiú vagy lány csak egészséges legyen.

2012. jan. 13. 16:14
 1202/1231 anonim ***** válasza:
csak azért voltam kíváncsi a tea ivásra mert én ebbe a ciklusba kezdtem!!bekavart volna??na majd kiderül!!holnap szerintem veszek tesztet és vasárnap vagy hétfőn tesztelek mert kedden megyünk a dokihoz!!addig szeretném tudni!!
2012. jan. 13. 16:25
 1203/1231 anonim ***** válasza:
Jaj de jó lenne!:) Akkor már mondhatod az orvosnak, hogy mi újság van.
2012. jan. 13. 16:30
 1204/1231 anonim ***** válasza:
hát igen mert 5 hetes terhes lennék!!mert az utolsó menszim dec.14-én volt!!de az orvos nem sok mindent látna!igaz??
2012. jan. 13. 16:40
 1205/1231 anonim ***** válasza:

Szia!

HA terhes lennél és 5 hetes akkor talán látná a petezsákot, de még nem látna benne semmit.

Nagyon szurkolok!

2012. jan. 14. 09:09
 1206/1231 anonim ***** válasza:
szia!!még mindig fent van a hőm és a mellbimbóm is érzékeny reggel óta!!ma vagyok a ciklus 32-dik napjánál!!szerinted meg lehet kockáztatni a tesztet??vagy várjak??amúgy hogy vagy??nettus!!
2012. jan. 14. 09:28
 1207/1231 anonim ***** válasza:

Ezek jó hírek.:)

Szerintem reggeliből csinálj, bár nekem ugye már este is mutatta a teszt.

Már jól vagyok csak néha evés után vannak rosszulléteim. Kezd már látszani a pocakomon, a mellem nő és érzékeny és éjjel még sokat járok pisilni. Holnap megyek fel a szüleimhez Pestre, nézek valami lakást, mert februárban már költözünk.

2012. jan. 14. 09:49
 1208/1231 anonim ***** válasza:
örülök,hogy jobban vagy és ilyen szépen alakul minden nálatok!!én arra gondoltam,hogy ma veszek 2 db tesztet valami érzékenyt és ma megcsinálom (és ha még negatív)és a másikat meg 17-én!!szerinted??amióta leeset a hőm érzékeny a mellem!!és már ez a harmadik nap,hogy újra fent van!!szerinted?
2012. jan. 14. 09:54
 1209/1231 anonim ***** válasza:
Próbáld meg. Ezek elég biztató jelek.:)
2012. jan. 14. 10:03
 1210/1231 anonim ***** válasza:
akkor megpróbálom!!és megírom mi lett!!oké!!szoríts!!drukkolj!!
2012. jan. 14. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!