Új hónap, új esélyek?
Figyelt kérdés
Várunk mindenkit szeretettel, aki nem szerette volna, de megjött neki, vagy aki csak most kezdi a próbálkozást. Messze még a peteérés, de addig is, osszuk meg gondolatainkat!2011. okt. 17. 15:00
1151/1231 anonim válasza:
Szia! Nem tudom ebből még bármi lehet. várj még pár napot aztán kiderül mi van.
1152/1231 anonim válasza:
szia!!jó hogy itt vagy!!hogy vagy??mizus veletek??5 napot akarok még várni persze ha nem jön meg addig!!de szerinted most mi van??reménykedjek??vagy menszi lesz belőle??még mindig nem jött meg még mindig maszatolok!!csak a wc papíron látszik valami de szinte semmi!!írj!!
1153/1231 anonim válasza:
szia orsi!!boldog újévet kívánok nektek!!régen beszélgettünk!!írj ha vagy!!nettus!!
1154/1231 anonim válasza:
Szia!
Neked is Boldog Új Évet!
Mi újság van Veled? Mikor volt utoljára mensid? Elmész majd orvoshoz?
Én ma töltöttem a 11 hetet, pénteken megyek az orvoshoz, remélem csinálnak Uh és megnézhetem mi újság van benn.
Már kezdek jobban lenni, a rosszullétek is ritkábbak, csak még sokat alszom és pisilek.
1155/1231 anonim válasza:
szia!!jó,hogy itt vagy és persze hogy jobban vagy!!nem sok minden van velem!!még nem voltam dokinál!!holnap akarok időpontot kérni!!megyünk ketten a párommal az orvoshoz,hogy őt is vizsgálják meg!!az utolsó menszim dec.14-én volt!!de mióta elmúlt érzékeny a mellbimbóm hányinger környékez meg hasonló!!
1156/1231 anonim válasza:
szerinted is ovu??haho itt vagy??de érdekes,hogy miért fáj a menszesz után a mellbimbóm!!
1157/1231 anonim válasza:
Itt vagyok, képzeld romlott volt a hús amiből főztem volna. Jó mérges lettem, de már kidobtam.
Nekem az ovutól csak a mensiig fájt a mellem, ahogy megjött el is múlt. Ezt ugye a progeszteron okozza. Ha jól tudom.
Jó, hogy mentek orvoshoz. Lehet csak egy picike lökés kell és jöhet a baba.
1158/1231 anonim válasza:
na én is így tudtam,hogy a hormonoktól van a mell érzékenysége,fájása!!DE nekem mióta elmúlt érzékeny egy kicsit a mellbimbóm!!ha hozzáér valami pl.a pólóm!!sajnálom,hogy nem volt jó a hús!!te ilyen tájt mit éreztél??
1159/1231 anonim válasza:
Nekem közép időbe volt derékfájás és nagyon sok folyás ez úgy két napig, meg aztán a mellfájdalom.
1160/1231 anonim válasza:
azt se tudom igazán hol tartok a ciklusba!!elvileg 18,19.napnál!!nekem csak a mellbimbóm érzékeny!!na de mindegy!!37 ,vagy 38 napnál csináltam tesztet ami neg volt!!de nem reménykedek!!meg különben is megjött tehát tuti nem vagyok terhes!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!