Új hónap, új esélyek?
Szia!
Szerintem előszőr is nyugodj meg. Én sajnos nem értek a hőgörbékhez, nem tudom miért eshetett le a hőd. Ennek sok oka lehet.
Mára határozottan jobban vagyok bár maradt az émelygés, de kevésbé, feltankoltam itthon banánnal almával meg naranccsal.
Szia! Ezt én sem értem miért ilyen alacsony a hőd.:( Lehet valalmi hormon probléma van, vagy talán nem is volt ovud.
Holnap megyek védőnőhöz, képzeld vinnem kell pisit.
Szia!
Reménykedni mindig kell, addig amíg nem jön meg.:) Nem szabad feladni.
Mostanában nem voltam délellőt csak délután vagy később. Elég rosszul alszom, mert éjjelente háromszor megyek ki pisilni, ez eléggé megkavar.
ÉN mindig szorítok Neked! Mert tudom, hogy te is át fogod élni ezt a csodát és nemsokára erről lesznek kérdéseid.:)))
Az nem lehet, hogy most volt esetleg peteérésed? Nem mindig van közép időben.
Voltam védőnőnél az első találkozó több mint egy órás volt, és sok kérdésemre válaszolt. Megkaptam az összes beutalót, holnap talán az első vérvétel is meglesz, ha ügyesen tudok intézkedni. Még mindig nem fogtam fel teljesen, hogy terhes vagyok.
Tényleg szurkolok Neked!:)
Szia!
Megmondom őszintén amióta babaprojekt elindult volt nálunk is, olyan hónap amikor nem voltunk együtt sűrűn. Sajnos az embernek vagy nincs kedve vagy fáradt, így meg elég nehéz. Szerintem nincs rá recept, hányszor kell együtt lenni az a lényeg, hogy szeressétek egymást és a babád egy ilyen szeretett teljes környezetbe jöjjön.
A ciklus. hu szerint nekem 5 nappal volt pé-m. Igazából az vele a gond, hogy átlagol, Nálad viszont sokat segít az, hogy méred a hődet. Abban igazad van, hogy inkább előbb próbálkozni kell, de aztán tényleg nem árt orvoshoz menni. Tudod én azt vettem észre sokkal stresszesebb voltam mikor nyáron a dokihoz rohangáltam, amikor ez lecsengett, akkor már sokkal könyebb volt. Persze most hülyén jön, akkor miért mondogatom menj el, azért mert egy idő múlva tényleg nem árt elmenni.
Alig várom már, hogy Te is gyere egy jó hírrel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!