Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Új hónap, új esélyek?

Új hónap, új esélyek?

Figyelt kérdés
Várunk mindenkit szeretettel, aki nem szerette volna, de megjött neki, vagy aki csak most kezdi a próbálkozást. Messze még a peteérés, de addig is, osszuk meg gondolatainkat!
2011. okt. 17. 15:00
 1091/1231 anonim ***** válasza:
szia orsi:mizus?na még mindig 36,4 a hőm!!de az a baj,hogy most ebbe a ciklusba már volt,hogy 2 napig 36,4 volt a hőm!!így nem tudom még mi van!!még mindig érzékeny,fáj a mellbimbóm!!ez normális??én nem emlékszek,hogy ilyen sokáig fájt volna!!nem keresem a tüneteket mert ez tény!!még mindig előfordul,hogy reggel hányingerem van!!de ez talán a idegeskedés miatt van!!nettus!!
2011. nov. 26. 07:37
 1092/1231 anonim ***** válasza:

Szia!

Itt voltak anyukám meg a nagyim, de már itt vagyok. Nem tudom, nem lehet, hogy az utolsó alacsonyabb hőmérsékletnél van ovu? Lehet tényleg mostanában van peteérésed.

Én csak esténként kezdek rosszul lenni, de még nem vészes.

2011. nov. 26. 14:16
 1093/1231 anonim ***** válasza:
nem tudom itt-e vagy még de írok azért!!a mellbimbóm már nem fáj!!reggel még fájt!!szerinted volt ovum vagy még csak lesz?tegnap is meg ma is 36.4 volt a hőm!!szerintem most se sikerült!!nettus!!
2011. nov. 26. 15:40
 1094/1231 anonim ***** válasza:
Ne mond, hogy nem sikerült, mert nem tudhatod. Most megyek kakaós beiglit csinálni, eddig alukáltam.
2011. nov. 26. 16:54
 1095/1231 anonim ***** válasza:
na én már nem értek semmit és nem is vagyok benne biztos a pé-be!!teljesen összezavart a hőm!!milyennek kellene lennie??nettus!!
2011. nov. 26. 17:21
 1096/1231 anonim ***** válasza:
A Hődnek elvileg az alaphőt alatt kell lennie, aztán ha volt peteérés akkor meg felmegy az fölé. Valami ilyesmit tudok.
2011. nov. 26. 17:31
 1097/1231 anonim ***** válasza:
hogyan állapítom meg mennyi az alap hőm??most 2 napja 36.4!!már elmúlt a mellbimbó érzékenysége fájdalma akkor volt pé-m vagy már vége van??vagyis a mellbimbó érzékenysége fájdalma nem függ össze egyértelműen a pé-vel??nettus!!
2011. nov. 26. 17:39
 1098/1231 anonim ***** válasza:
Nem tudom Nálad összefügg-e, mert ugye mindenkinél más. Az alaphőt több havi mérésből lehet megnézni, ha jól emlékszem.
2011. nov. 26. 20:29
 1099/1231 anonim ***** válasza:
most olvastam olyat,hogy a ciklus.hu elvileg az első öt napot veszi számításba!!ha így van elvileg az alap hőm most 36,4!!de nem biztos lehet nem így van!!szerintem még nem volt pé-m!!legalább is a hőmből ez derül ki!!de tényleg tiszta hülye vagyok hozzá!!már megint volt hasszurka!!vagyis a petefészkemnél!!lehet nem volt pé-m szerinted??nettus!!
2011. nov. 26. 20:46
 1100/1231 anonim ***** válasza:

Nem tudom volt-e peteérésed. Ha most hónapokig nem lesz babó akkor menj el orvoshoz Te is meg a párod is. Az orvos elég gyorsan ki tudja deríteni van-e egyáltalán peteérésed.

Anyukám itt volt ma nálunk azt mondta látszik a hasamon, ja mondom persze, mert úgy fel vagyok puffadva..:) A legrosszabb, hogy a nadrágjaim derékban kezdenek szűkek lenni és már nem is kicsit.

2011. nov. 26. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!