Új hónap, új esélyek?
Figyelt kérdés
Várunk mindenkit szeretettel, aki nem szerette volna, de megjött neki, vagy aki csak most kezdi a próbálkozást. Messze még a peteérés, de addig is, osszuk meg gondolatainkat!2011. okt. 17. 15:00
1091/1231 anonim válasza:
szia orsi:mizus?na még mindig 36,4 a hőm!!de az a baj,hogy most ebbe a ciklusba már volt,hogy 2 napig 36,4 volt a hőm!!így nem tudom még mi van!!még mindig érzékeny,fáj a mellbimbóm!!ez normális??én nem emlékszek,hogy ilyen sokáig fájt volna!!nem keresem a tüneteket mert ez tény!!még mindig előfordul,hogy reggel hányingerem van!!de ez talán a idegeskedés miatt van!!nettus!!
1092/1231 anonim válasza:
Szia!
Itt voltak anyukám meg a nagyim, de már itt vagyok. Nem tudom, nem lehet, hogy az utolsó alacsonyabb hőmérsékletnél van ovu? Lehet tényleg mostanában van peteérésed.
Én csak esténként kezdek rosszul lenni, de még nem vészes.
1093/1231 anonim válasza:
nem tudom itt-e vagy még de írok azért!!a mellbimbóm már nem fáj!!reggel még fájt!!szerinted volt ovum vagy még csak lesz?tegnap is meg ma is 36.4 volt a hőm!!szerintem most se sikerült!!nettus!!
1094/1231 anonim válasza:
Ne mond, hogy nem sikerült, mert nem tudhatod. Most megyek kakaós beiglit csinálni, eddig alukáltam.
1095/1231 anonim válasza:
na én már nem értek semmit és nem is vagyok benne biztos a pé-be!!teljesen összezavart a hőm!!milyennek kellene lennie??nettus!!
1096/1231 anonim válasza:
A Hődnek elvileg az alaphőt alatt kell lennie, aztán ha volt peteérés akkor meg felmegy az fölé. Valami ilyesmit tudok.
1097/1231 anonim válasza:
hogyan állapítom meg mennyi az alap hőm??most 2 napja 36.4!!már elmúlt a mellbimbó érzékenysége fájdalma akkor volt pé-m vagy már vége van??vagyis a mellbimbó érzékenysége fájdalma nem függ össze egyértelműen a pé-vel??nettus!!
1098/1231 anonim válasza:
Nem tudom Nálad összefügg-e, mert ugye mindenkinél más. Az alaphőt több havi mérésből lehet megnézni, ha jól emlékszem.
1099/1231 anonim válasza:
most olvastam olyat,hogy a ciklus.hu elvileg az első öt napot veszi számításba!!ha így van elvileg az alap hőm most 36,4!!de nem biztos lehet nem így van!!szerintem még nem volt pé-m!!legalább is a hőmből ez derül ki!!de tényleg tiszta hülye vagyok hozzá!!már megint volt hasszurka!!vagyis a petefészkemnél!!lehet nem volt pé-m szerinted??nettus!!
1100/1231 anonim válasza:
Nem tudom volt-e peteérésed. Ha most hónapokig nem lesz babó akkor menj el orvoshoz Te is meg a párod is. Az orvos elég gyorsan ki tudja deríteni van-e egyáltalán peteérésed.
Anyukám itt volt ma nálunk azt mondta látszik a hasamon, ja mondom persze, mert úgy fel vagyok puffadva..:) A legrosszabb, hogy a nadrágjaim derékban kezdenek szűkek lenni és már nem is kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!