Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Új hónap, új esélyek?

Új hónap, új esélyek?

Figyelt kérdés
Várunk mindenkit szeretettel, aki nem szerette volna, de megjött neki, vagy aki csak most kezdi a próbálkozást. Messze még a peteérés, de addig is, osszuk meg gondolatainkat!
2011. okt. 17. 15:00
 1061/1231 anonim ***** válasza:
sziasztok!!mizus??nem tudom mit érzek!!lehet ilyen korán pé-m??még csak ma vagyok a ciklus 12.napjánál??has szurka,mellbimbó érzékenység!!ja és nem képzelem be és nem keresem a tüneteket!!csak most ezt érzem!!nettus!!
2011. nov. 24. 09:56
 1062/1231 anonim ***** válasza:

Szia!

Persze, hogy lehet ilyen korán pé. Mindent bele ma meg holnap vagy holnap után, ezekben a napokban vagy a legtermékenyebb. Nem is gondolnám, hogy beképzeled, nekem minden pé-nél ilyen szokott lenni a jele.

Orsi

2011. nov. 24. 10:01
 1063/1231 anonim ***** válasza:
tegnap volt egy kis has szurka meg feszült nagyon a hasam!!ma pedig nagyon érzékeny a mellbimbóm!!tegnap este voltunk együtt!!de csak úgy!!nem volt semmi cél!!veled mizus??nettus!!
2011. nov. 24. 10:07
 1064/1231 anonim ***** válasza:
ja ez lemaradt!!én mindig későbbre vártam a pé-m!!mindig a ciklus.hu-hoz igazítottam a pé-m!!de szerintem most volt van!!mert kedden fájt a hátam tegnap volt a hasszurka és ma pedig a mellbimbó érzékenység!!vagy ez nem a pé jelei??múlt hónapba is valahogy ilyen volt vagyis azt hiszem ilyeneket éreztem!!mindig szokott ilyen érzésem lenni csak én nem tudtam miért is van!!jó mondom fáj na és??!!érted??nem vettem róla tudomást!!nettus!!
2011. nov. 24. 10:42
 1065/1231 anonim ***** válasza:

Nekem a ciklus.hu 5 nappal későbbre tette, ha azt figyelem nem lennék terhes. Figyeld a tested jelzéseit azok a pontos jelzések. Igen ezen ennek a tünetei, ma is legyetek együtt, hogy a kiskatonák ott várhassanak készenlétben.:)

Ha kell írj fel minden tünetet, így jól nyomon tudod majd követni.

Orsi

2011. nov. 24. 11:09
 1066/1231 anonim ***** válasza:
nem igazán pont a baba miatt voltunk együtt!!na jó volt benne egy kis szándékosság is!!de nem voltam biztos,hogy ez már a pé jelei!!most van a ciklus.hu szerint amikor próbálkozni kell de elég hosszúra tette a bizonytalan időt!!színessel jelöli be!!17 nap!!23-tól 9ig!!ez durva!!nettus!!
2011. nov. 24. 11:20
 1067/1231 anonim ***** válasza:
Én nem nagyon bízom benne, nekem jól elszámolta. Ugye az vele a gond, hogy átlagol, és mivel nekem volt pár hosszú ciklusom, ezért mindent 35 naposra tett. Nekem viszont normálisan 30-32 naposak, az ovunál meg eléggé számít az a pár nap.
2011. nov. 24. 11:33
 1068/1231 anonim ***** válasza:
na igen!!tényleg átlagol!!és elég baj!!szerintem most van volt a pé-m!!bár nem igazán tudom meg nem is értek hozzá!!nekem is átlagol!!volt,hogy nagyon hosszú volt a ciklusom!!pl.múlt hónapba 30 napra jött meg előtte pedig 32 napra!!talán már beáll a menszim!!nem tudom!!elvileg 15-re írta a menszimet!!most akkor hogyan számoljak?mikor fog megjönni??a beágyazódás 12-14 nap ha jól tudom!!ugye??nettus!!teljesen összezavarodtam!!segíts!!
2011. nov. 24. 11:41
 1069/1231 anonim ***** válasza:
Igen általában 12-14 napig tart.
2011. nov. 24. 11:56
 1070/1231 anonim ***** válasza:
kb.13-án vagy 14-én kellene megjönnie akkor??mert nem tudom már!!tiszta hülye vagyok!!a pé után számoljuk a beágyazódás 12-14 napját??vagy most hogy van??a luteáris fázisba van a beágyazódás!!ami (luteáris fázis 14-16 nap!!igaz??lépésről lépésre magyarázd már el mert tényleg össze kavartam magam!!nettus!
2011. nov. 24. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!