Új hónap, új esélyek?
Figyelt kérdés
Várunk mindenkit szeretettel, aki nem szerette volna, de megjött neki, vagy aki csak most kezdi a próbálkozást. Messze még a peteérés, de addig is, osszuk meg gondolatainkat!2011. okt. 17. 15:00
1061/1231 anonim válasza:
sziasztok!!mizus??nem tudom mit érzek!!lehet ilyen korán pé-m??még csak ma vagyok a ciklus 12.napjánál??has szurka,mellbimbó érzékenység!!ja és nem képzelem be és nem keresem a tüneteket!!csak most ezt érzem!!nettus!!
1062/1231 anonim válasza:
Szia!
Persze, hogy lehet ilyen korán pé. Mindent bele ma meg holnap vagy holnap után, ezekben a napokban vagy a legtermékenyebb. Nem is gondolnám, hogy beképzeled, nekem minden pé-nél ilyen szokott lenni a jele.
Orsi
1063/1231 anonim válasza:
tegnap volt egy kis has szurka meg feszült nagyon a hasam!!ma pedig nagyon érzékeny a mellbimbóm!!tegnap este voltunk együtt!!de csak úgy!!nem volt semmi cél!!veled mizus??nettus!!
1064/1231 anonim válasza:
ja ez lemaradt!!én mindig későbbre vártam a pé-m!!mindig a ciklus.hu-hoz igazítottam a pé-m!!de szerintem most volt van!!mert kedden fájt a hátam tegnap volt a hasszurka és ma pedig a mellbimbó érzékenység!!vagy ez nem a pé jelei??múlt hónapba is valahogy ilyen volt vagyis azt hiszem ilyeneket éreztem!!mindig szokott ilyen érzésem lenni csak én nem tudtam miért is van!!jó mondom fáj na és??!!érted??nem vettem róla tudomást!!nettus!!
1065/1231 anonim válasza:
Nekem a ciklus.hu 5 nappal későbbre tette, ha azt figyelem nem lennék terhes. Figyeld a tested jelzéseit azok a pontos jelzések. Igen ezen ennek a tünetei, ma is legyetek együtt, hogy a kiskatonák ott várhassanak készenlétben.:)
Ha kell írj fel minden tünetet, így jól nyomon tudod majd követni.
Orsi
1066/1231 anonim válasza:
nem igazán pont a baba miatt voltunk együtt!!na jó volt benne egy kis szándékosság is!!de nem voltam biztos,hogy ez már a pé jelei!!most van a ciklus.hu szerint amikor próbálkozni kell de elég hosszúra tette a bizonytalan időt!!színessel jelöli be!!17 nap!!23-tól 9ig!!ez durva!!nettus!!
1067/1231 anonim válasza:
Én nem nagyon bízom benne, nekem jól elszámolta. Ugye az vele a gond, hogy átlagol, és mivel nekem volt pár hosszú ciklusom, ezért mindent 35 naposra tett. Nekem viszont normálisan 30-32 naposak, az ovunál meg eléggé számít az a pár nap.
1068/1231 anonim válasza:
na igen!!tényleg átlagol!!és elég baj!!szerintem most van volt a pé-m!!bár nem igazán tudom meg nem is értek hozzá!!nekem is átlagol!!volt,hogy nagyon hosszú volt a ciklusom!!pl.múlt hónapba 30 napra jött meg előtte pedig 32 napra!!talán már beáll a menszim!!nem tudom!!elvileg 15-re írta a menszimet!!most akkor hogyan számoljak?mikor fog megjönni??a beágyazódás 12-14 nap ha jól tudom!!ugye??nettus!!teljesen összezavarodtam!!segíts!!
1069/1231 anonim válasza:
Igen általában 12-14 napig tart.
1070/1231 anonim válasza:
kb.13-án vagy 14-én kellene megjönnie akkor??mert nem tudom már!!tiszta hülye vagyok!!a pé után számoljuk a beágyazódás 12-14 napját??vagy most hogy van??a luteáris fázisba van a beágyazódás!!ami (luteáris fázis 14-16 nap!!igaz??lépésről lépésre magyarázd már el mert tényleg össze kavartam magam!!nettus!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!