Új hónap, új esélyek?
Figyelt kérdés
Várunk mindenkit szeretettel, aki nem szerette volna, de megjött neki, vagy aki csak most kezdi a próbálkozást. Messze még a peteérés, de addig is, osszuk meg gondolatainkat!2011. okt. 17. 15:00
1071/1231 anonim válasza:
A peteéréstől számoljuk a luteális fázist. Mert ugye, ha megtermékenyól legalább 12 nap kell neki, hogy beágyazodjon.
A luteális fázis pedig igen 12-16 nap közé esik.
1072/1231 anonim válasza:
értem!!itt vagyok csak közbe sütjük a palacsintát!!te mikortól érzed a pé-nek a jeleit??hány napig??én kb.3 napja érzem éreztem!!vagy nem is tegnap volt hanem hamarabb!!és meddig próbálkozzunk??hány napig??nettus!!
1073/1231 anonim válasza:
Mi úgy probálkoztunk, hogy mensi után 2-3 naponta együtt voltunk, aztán amikor éreztem, hogy peteérés van akkor volt hogy két nap is együtt voltunk. De még utána is egyszer kétszer.
Nekem ugy kb. a 13-14 napon kezdődött és amikor peteérésem volt akkor volt minden tünet a legdurvább. Általában a mellfájás a mensiig kitartott.
Azért mondta, ha most ezeket érzed, akkor mindent bele.:))
1074/1231 anonim válasza:
jaja!!szerintem a páromat nem nagyon kell nyüstölni!!vagyis remélem!!szerinted nem késtük még le a pé-t??nem akarok ezen agyalni!!tök vicces mert tényleg nem volt eltervezve nem volt szándékos legalább is nem teljesen!!na ha most van a pé-m akkor mikor fog megjönni?akkor 10-én fog megjönni??vagy nem jól számolom!!nettus!
1075/1231 anonim válasza:
ha pont ma van akkor innentől számítva 14 nap.
1076/1231 anonim válasza:
értem!!mindjárt jövök!!nettus!!én a pé-tól 16 napot számoltam!!így is hamarabb jönne meg!!így jött ki a dec.10.
1077/1231 anonim válasza:
egyre huncutabb a macskám!!nettus!!
1078/1231 anonim válasza:
Biztos nagyon aranyos!:)
Az enyém se normális mostanában, sokat hisztizik.
1079/1231 anonim válasza:
a képen nagyon cuki volt!!kíváncsi leszek mi fog kisülni ebből a sok össze bújásból!!lehet múlt hónapba nem is jókor voltunk együtt?!!na mindegy!!most már nagyon érzékeny a mellem!!alig bírom elviselni a ruhát!!nettus!!szerinted??
1080/1231 anonim válasza:
Szerintem ez jó jel és ne mulaszátok el a következő napokat.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!