Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Új hónap, új esélyek?

Új hónap, új esélyek?

Figyelt kérdés
Várunk mindenkit szeretettel, aki nem szerette volna, de megjött neki, vagy aki csak most kezdi a próbálkozást. Messze még a peteérés, de addig is, osszuk meg gondolatainkat!
2011. okt. 17. 15:00
 1041/1231 anonim ***** válasza:
én elkezdem inni!!de még csak a ciklus 10. napjánál tartók!!nem is mondtam nekem is van egy új cicám!!pamacsnak hívják!!így legalább egy kicsit elfoglalóm magam!!és nem gondolok a baba projektre!!de azért jövök ide hozzád beszélgetni!!nettus!!
2011. nov. 22. 13:26
 1042/1231 anonim ***** válasza:
most megyek egy kicsit!!de kb.4 órakor szerintem újra leszek!!ha véletlenül nem akkor reggel!!nem mondom biztosra,hogy újra leszek!!nettus!!
2011. nov. 22. 13:43
 1043/1231 anonim ***** válasza:

Jaj de jó új cica!!:) Tessék róla képet feltenni facéra.

Mesélj róla honnan van milyen szinű?

Jól van én estig leszek mert egyedül vagyok ma egész nap.:(

2011. nov. 22. 13:55
 1044/1231 anonim ***** válasza:
szia orsi!!nem tudom itt-e vagy!!most tudtam csak géphez ülni!!ez a r...elszámolás az agyamra megy!!utálom!!még képet nem csináltam a cicáról!!még elég kicsi!!olyan süldő macsek!!szürke színű és félperzsa!!kb.olyan mint a tiéd csak hamu szürke kiadásba!!barna a szeme!!tök cuki!!!pamacsnak hívják!!a párom adta neki a nevet!!mert tényleg úgy néz ki!!amúgy hogy vagy??áááááá most se fog sikerülni ebbe a hónapba mert tiszta ideg vagyok!nem birok nyugodt maradni!!még nem tudtam teát venni sajnos!!az orvoshoz se kértem idő pontot mert elmaradt!!nem foglalkozok már a baba projekttel már lettem róla!!vagyis már nem annyira érdekel mint régen!!nettus!!
2011. nov. 23. 10:59
 1045/1231 anonim ***** válasza:

szia!

Majd tessék róla képet csinálni írto kíváncsi vagyok. Biztos nagyon aranyos, lehet.:))

Pedig az orvos nem lenne rossz, lehet segíteni is tud mint nekem. Aztán meg hipp hopp összejön.

Tényleg igaz, hogy amikor beveszed a leszarom tablettát, akkor az is nagy segítség.

2011. nov. 23. 11:25
 1046/1231 anonim ***** válasza:
oké majd csinálok róla képet!!olyan mint egy pamacs!!csak még híznia kell mert elég sovány!!ahonnan hoztuk elég sok macska volt és lehet nem tudott eleget enni!!de már hízott valamennyit!!már nem úgy érdekel a baba téma!!inkább már le sza..om!!majd tényleg elmegyek az orvoshoz!!de most túlságosan ideges és feszült vagyok!!meg most ezzel a díjazással minden időm elmegy!!sajnos a december is ilyen lesz!!ha egyáltalán csinálni fogom az újságot!!lehet ha nem csinálnám már rég lenne baba!!nagy feszültséggel jár az újság!!na mindegy!!nettus!!
2011. nov. 23. 11:35
 1047/1231 anonim ***** válasza:
Próbálj meg nyugodt lenni, ha feszültnek érzed magad szegyél magne-b6 ot. A hugom is azt ette amikor éretsségizett és könnyebb volt neki.
2011. nov. 23. 12:05
 1048/1231 anonim ***** válasza:
különben jó volt a fáradságra a suprady-n de mégse tökéletes számomra mert állandóan hányingerem volt tőle!!ezért hagytam abba!!vagy lehet nem is attól volt hanem az idegességtől??!!!nem tudom!!de tuti,hogy a hányinger az idegességtől volt van!!szerintem amíg csinálom az újságot nem fog sikerülni!!meg már nem olyan fontos a baba!!ha jön akkor jön ha nem akkor nem!!úgy is akkor fog jönni amikor ő akar!!ez nem azt jelenti teljesen ,hogy én nem akarok meg letettem róla teljesen csak annyi nem fogom erőltetni!!érted ugye??nettus!!
2011. nov. 23. 12:13
 1049/1231 anonim ***** válasza:

Értem persze. Ez a felfogás segített nekem is, meg arra gondoltam addig is kettesben lehetek a férjemmel, mert baba után ez már nehezebb lesz.

Nem érzem magam terhesnek, csak álmos vagyok és éhes állandóan. Pénteken majd remélem, minden kiderül.

2011. nov. 23. 12:41
 1050/1231 anonim ***** válasza:
remélem minden rendbe van veled veletek!!majd írd meg mi lett!!sok mindent máshogy látok meg gondolok mint 2 hónappal ezelőtt!!azóta mióta itt beszélgetünk!még mindig john cenát hallgatok!!ez legalább megnyugtat meg nem is idegesít!!ja meg nézem is!!már mint a tv-ben!!nettus!!
2011. nov. 23. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!