Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Új hónap, új esélyek?

Új hónap, új esélyek?

Figyelt kérdés
Várunk mindenkit szeretettel, aki nem szerette volna, de megjött neki, vagy aki csak most kezdi a próbálkozást. Messze még a peteérés, de addig is, osszuk meg gondolatainkat!
2011. okt. 17. 15:00
 1011/1231 anonim ***** válasza:

szia!

Gondolom a hőd azért alacsony, mert a ciklus elején vagy. Én csak álomkóros vagyok és mindig éhes. Hétfőn megyek orvoshoz el tud velem jönni a férjem is.:))

Mire érted, hogy kezdődik elölről?

Orsi

2011. nov. 17. 09:14
 1012/1231 anonim ***** válasza:
szia!!remélem minden rendbe lesz az orvosnál!!arra értettem"hogy újra kezdődik",hogy reggel hányingerem volt meg újra elfogott!de nagyon!!enni se nagyon tudok!!mitől lehet??nettus!!
2011. nov. 17. 09:27
 1013/1231 anonim ***** válasza:

Nekem minden mensinál szokott reggel hányingerem lenni, de aztán a végére elmúlik. Nem tudom mittől lehet Nálad amúgy, talán erről egy orvos többet tudna mondani.

Orsi

2011. nov. 17. 09:34
 1014/1231 anonim ***** válasza:
csak mert vasárnap megjött ahogy tudod is!!(nem keresem a tüneteket)de már tegnap este elég volt meg egész nap is elég lett volna a tisztasági betét!!reggel nem volt semmi rajta amikor haza jöttem barnás volt!!se görcsök csak egy ici pici se alvadt vér pedig szokott csak sima vér volt!!lehet más volt most a vérzésem mint múlt hónapba??meg ez a fránya hányinger!!reggel ittam a kávét és teljesen rosszul lettem aztán elmúlt most meg újra kezdődött!!vagy ez már beképzelem!!de tényleg érzem!!utálom az egészet!!nettus!!
2011. nov. 17. 09:41
 1015/1231 anonim ***** válasza:

Ha nem vagy biztos magadba csinálj egy tesztet. Én nem iszom kávét pláne nem éhgyomorra, mert elég szarul vagyok tőle. Pedig nagyon hiányzik ám, mert szeretem az izét. A múlt hónapban is ezzel küzdöttél, lehet meg kéne kérdezni házi orvost mi a probléma

Orsi

2011. nov. 17. 09:52
 1016/1231 anonim ***** válasza:
én iszok kávét mert nem tudok felébredni de én utána eszek is!!meg amikor haza jövök akkor iszok még egy kávét és utána is eszek!!na de most nem bírom legyűrni a kaját!!úgy mond teljesen elmúlt a menszeszem!!már megint nem tartott sokáig!!tudom idegesítő vagyok!!bocsi!!vagy tényleg idegi alapon jött ki nálam??ez most más volt az egész!!tudom nem egyformák a ciklusok de még nekem nem volt ilyen pl.,hogy nincs alvadt vér!!nettus!!
2011. nov. 17. 10:00
 1017/1231 anonim ***** válasza:

Én nem tudok ennél többet mondani sajnos. Vagy teszt vagy orvos, de lehet akár idegi alapon is.

Sajnos nem tudom.:(

Orsi

2011. nov. 17. 10:03
 1018/1231 anonim ***** válasza:
én is az idegre gondoltam elsőre!!csak már belenyugodtam,hogy most se jött össze!!most meg ez a nagyfokú hányingert nem tudom hova tenni!!szerinted érdemes tesztelnem??25-ös tesztem van itthon!!nettus!!
2011. nov. 17. 10:10
 1019/1231 anonim ***** válasza:

ha terhes vagy akkor biztos kimutatja már. Lehet mégsem nyugodtál bele teljesen, persze ezt mondod, de valahol legbelül mégis szomorú vagy még meg csalodott.

Nekem is mindegyik teszt 25 volt.

Orsi

2011. nov. 17. 10:13
 1020/1231 anonim ***** válasza:
ez a legnagyobb probléma!!nem érzem,hogy ideges vagyok vagy bármi ilyesmit!!jó kiborultam de ahogy ez megtörtént le is nyugodtam!!óránkénti pisilésről ne is beszéljünk!!tehát tök furcsa!!nettus!!
2011. nov. 17. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!