Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Új hónap, új esélyek?

Új hónap, új esélyek?

Figyelt kérdés
Várunk mindenkit szeretettel, aki nem szerette volna, de megjött neki, vagy aki csak most kezdi a próbálkozást. Messze még a peteérés, de addig is, osszuk meg gondolatainkat!
2011. okt. 17. 15:00
 1001/1231 anonim ***** válasza:
szia orsi:mizus??nem is nagyon lesz időm ezen a témán gondolkozni esetleg így reggelenként!!elég húzós lesz a nov és a dec is!!csak nehéz nem rá görcsölni!!nettus!!
2011. nov. 16. 09:25
 1002/1231 anonim ***** válasza:
ori:te használtál ovu tesztet??mennyire megbízható??nettus!!
2011. nov. 16. 10:34
 1003/1231 anonim ***** válasza:

én használtam és szerintem megnizható.

Tudom, hogy nehéz nem rágörcsölni, de a görcsös akarás, helyett élvezd ezeket a hónapokat. Én mindig azon gondolkoztam, ha most nem sikerül, akkor még mindig lehetek kettesben a férjemmel, mert miután hárman leszünk ez kicsit nehezebb lesz.

Orsi

2011. nov. 16. 11:18
 1004/1231 anonim ***** válasza:
igazán arra jöttem rá,hogy nem csak a rágörcsölésről van(volt)itt a szó!!2 hónapja akarunk babát!!én január óta csak elég nehezen tudtam kihúzni a páromból,hogy akar-e vagy nem akar-e babát!!egyáltalán ő mit akar!!múlt hónap volt az első olyan hónap amikor igazán ráfeküdtünk a témára!!ezért sem nagyon sürgettem az orvosi témát!!ritkán voltunk együtt ebben az évben így nem is csoda ha nem jött még össze a baba!!nettus!!
2011. nov. 16. 11:52
 1005/1231 anonim ***** válasza:

Nagyon nehéz az első pár hónapban én is csak magamt figyeltem, a párom is tiszta ideg volt. Aztán megnyugodtunk szép lassan. Netről vegyél ovu tesztet, de legyen legalább 25 érzékenységű, mert a nagyon érzékeny sem jó. A boltba sokba kerül, a neten olcsóbb.

Én nagyon álomszuszék lettem meg állandóan éhes vagyok.

Orsi

2011. nov. 16. 13:11
 1006/1231 anonim ***** válasza:
most megyek enni utána kicsit dolgom van!!de olyan 6 óra fele gondolom megint leszek!!nettus!!
2011. nov. 16. 13:21
 1007/1231 anonim ***** válasza:
rendben. Jó étvágyat!
2011. nov. 16. 13:31
 1008/1231 anonim ***** válasza:
na még sem mentünk!!nem tudom itt -e vagy de azért írok!!tik is voltatok ilyen teljes kivizsgáláson??a párodat hova küldték a beutaló után?nettus!!
2011. nov. 16. 14:00
 1009/1231 anonim ***** válasza:

Az én férjemet spermavizsgálatra küldték csak, abból derült ki, hogy termékeny. Nekem Uh- volt, aztán mivel ott nem volt semmi kaptam a peteérés serkentőt aminek most meg is lett az eredménye.:) Ezt már általában fél év próbálkozás után felírják az orvosok.

Orsi

2011. nov. 16. 15:16
 1010/1231 anonim ***** válasza:
sziasztok csajok!!mizus veletek??na én kaptam olyan jó hányingert reggel,hogy azt hittem el se múlik!!legalább kelet egy óra mire elmúlt!!talán kezdődik minden elölről??nem tudom!!megint elfogott!!na mindegy!!már 3 napja 36,4 a hőm!!de nem tudom miért!!szerintetek???nettus!!
2011. nov. 17. 07:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!