Várunk mindenkit szeretettel, aki nem szerette volna, de megjött neki, vagy aki csak most kezdi a próbálkozást. Messze még a peteérés, de addig is, osszuk meg gondolatainkat!
Ha az orvos mondta, hogy menjél vissza akkor annak oka van. Tessék visszamenni. A párodnak meg magyarázd meg a dolgot üljetek le és beszéljétek meg a dolgot, ki mit akar és ezért mit kell megtenni. Én már az elején mondtam a férjemnek, ha úgy alakul akkor neki is el kell menni vizsgálatra, bele is egyezett.
Orsi
2011. nov. 14. 22:46
972/1231 anonim válasza:
nem értettem félre!!csak valahol ez így nem jó!!nem jól van!!mindjárt itt vagyok 30 éves!!anyu is azt mondta ne vállaljunk gyereket erre a világra!!eddig ezért se nagyon voltam rajtata a témán!!nettus!!
2011. nov. 14. 22:46
973/1231 anonim válasza:
Nettus!!Mér ne akarna babát??? ha nem akarna megmondaná!ha nem mondja védekezne, vagy nem élvezne el!!Te irtad az egy hónapot pár oldallal ezelött, ezért irtam én is ezt!de mondjuk ha egy férfire rá van erőltetve a gyerek, akkor tényleg nem jön össze!de nem szabad így feladni!
2011. nov. 14. 22:48
974/1231 anonim válasza:
azért kellet volna vissza mennem mert mondtam neki babát szeretnék!!fél év után kellet volna vissza mennem!!de nem mentem mert igazán nem voltunk rajta a baba projekten!!most volt az első olyan hónap amikor igazán próbálkoztunk!!CSAK felmerült bennem (de így hülyeség hogy miért nem sikerült elsőre)hogy valami baj van velünk!valamelyikűnkel!!de tök felesleges ezzel foglalkoznom mert így ennyi idő után nem lehet megmondani!!nettus!!
2011. nov. 14. 22:53
975/1231 anonim válasza:
Ne hallgasss senkire, csak arra Te és a párod mit szeretnétek. Ez közös döntés, lehet másnak véleménye, az oké, de ne más döntsön A ti életettek felett.
Sacinak igaza van, biztos szeretne más Ő is, csak a férfiak máshogy élik meg.
Orsi
2011. nov. 14. 22:57
976/1231 anonim válasza:
különben a párom is kiakadt!!na most nem tudom miért lehet az én viselkedésem miatt vagy másért de máshogy viselkedett mit előző hónapba meg az előtt!!egy pár hónapja próbálkozunk!de sokszor előfordult hogy ritkán voltunk együtt előző hónapokba!!nettus!!
2011. nov. 14. 22:59
977/1231 anonim válasza:
Nálunk sem szerette a férjem ha állandóan a tüneteimmel jöttem. Egyszerűen besokalt. Most már nem is beszéltem neki nagyon semmiről csak immel ámmal. Ők máshogy müködnek mint mi. Lehet nem mondja, mert nem akar megbántani. Szerintem üljetek le és beszéljetek róla, úgy mindkettőtöknek könnyebb lesz. Én is sokat sírtam amikor megjött és volt, hogy együt sírtunk, de utána mentünk tovább.
Orsi
2011. nov. 14. 23:13
978/1231 anonim válasza:
na én most megyek csajok!!holnap lehet megint leszek!!igazán lehet nem jó,hogy evvel a témával foglalkozom de nem tudom megbeszélni senkivel így lehet holnap is jövők!!ha nem akartok velem beszélgetni írjátok meg!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!