Új hónap, új esélyek?
Figyelt kérdés
Várunk mindenkit szeretettel, aki nem szerette volna, de megjött neki, vagy aki csak most kezdi a próbálkozást. Messze még a peteérés, de addig is, osszuk meg gondolatainkat!2011. okt. 17. 15:00
931/1231 anonim válasza:
az enyém már rizs szem!:D nem tudom mikor van pontosan de boldog szülinapot!az hiszem a héten van úgye?
933/1231 anonim válasza:
oKSA:) szép szülinapi ajándék!:)
936/1231 anonim válasza:
Nettus megharagudott rám? vagy mér nincs itt?hogy vag Orsi minden ok?
937/1231 anonim válasza:
Nem biztos nem haragszik.Lehet valami dolga volt.
Orsi
938/1231 anonim válasza:
Igen jól vagyok. Néha nagyon éhesnek érzem magam, aztán megeszek émelygek. De most már nyugodt vagyok és vettem folsavas vitamin komplexet. Anyu azt mondta vesz nekem terhes vitamint, de nem tudom mikor jön hozzám le.
Orsi
939/1231 anonim válasza:
sziasztok csajok!!
orsi:örülök,hogy pozit teszteltél!!
saci:gratula az esküvőhöz!!tudom nem keltetek egybe de arra értem,hogy már tervezitek az esküvőt!!
nettus!!
940/1231 anonim válasza:
merre vagytok csajok??sehol senki!nettus!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!