Új hónap, új esélyek?
én is megyek aludni!!én is álmos vagyok meg fáradt!
szép álmokat és vigyázz a babócára!!nettus!!szia!!
Sziasztok!
Saci remélem jól vagy és minden rendben Veled.
Én jelentem reggeli hőm 36,9 és a reggeli pisiből erősődő csíkkal de pozi lett megint.:))) most már kicsit kezdek boldog lenni.
Orsi
Szia!
Nekem is van émelygés reggelente, de most ettem egy szelet vajas kenyeret attól kicsit jobb. Bár a kávémat nem tudom éhgyomorra lenyelni.
A párod mit szól az esküvöhőz? Most, hogy jön a baba, azért nem árt összeköltözni.:)Mikor mész orvoshoz? Most már biztos látni fogod a babád. Nekem még várnom kell jövö hét végéig.
Nettus mi újság van? Milyen a hőd?
Orsi
A magánrendelőkben is van Uh gép.:)
Én utána olvastam el kell menni fogászatra meg általános belgyógyviszgálatra háziorvoshoz, meg EKG-ra.
Jaj nagyon várom már mit mond Neked. Én tegnap nagyon megijedtem, hogy baj van, de most már nyugodtabb vagyok.:)
Orsi
Nekem meg átlátszó lett, mint mensikor. Gondolhatod itt bőgtem egész délután, aztán tettem fel kérdést itt. Szinte rögötn válaszoltak és megnyugtattak. Nagy nehezen sikerült megnyugodnom. A ma reggeli teszt volt amit nagyon vártam mert most vagyok a 30 napom.
Milyen esküvőt akartok?
De jó lesz Neked!:)
Nekem nem volt lagzim, de egyszer szeretném megünnepelni mindenkivel.
Kiváncsi is leszek rá. Ja és végül teljesült az álmom kaptam egy babát a 30 szülinapomra, igaz még mákszem nagyságú.:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!