Új hónap, új esélyek?
Figyelt kérdés
Várunk mindenkit szeretettel, aki nem szerette volna, de megjött neki, vagy aki csak most kezdi a próbálkozást. Messze még a peteérés, de addig is, osszuk meg gondolatainkat!2011. okt. 17. 15:00
911/1231 anonim válasza:
ja ez lemaradt!!pattanás csak egy darab jött ki rajtam és az se most!kb.1 héttel ezelőtt!!nettus!!
912/1231 anonim válasza:
A holnapi hődből sok minden kiderül majd. Ha esetleg most megjön akkor használj ovu tesztet a netről egész jókat lehet rendelni és nem sokba kerülnek. Igy még egyszerűbb lesz megállapítanod mikor van peteérés.
Orsi
913/1231 anonim válasza:
oké!!és mennyire megbízható az netről való rendelés??csak tényleg nem tudom mikor volt ovum!!és ha tényleg nem 26-án volt hanem később??ez jó kérdés ugye??elvileg 1-jén volt!!akkor nem is menszesz!!lehet hülyeséget írtam akkor bocsi!!nettus!!
914/1231 anonim válasza:
de ez inkább most menszesz szerintem!!azt se tudom milyen a beágyazódási vérzés!!nettus!!
915/1231 anonim válasza:
Nekem vissza számoltam okt30-31 körül lehetett. Mivel a teszt a 25-ös érzékenységű kb. a 12 naptól mutatja ki.
Én is rendeltem már vateráról ruhát meg ovu tesztet is. Megkaptam mindent a pénzemért, de már vettünk igy telefont is.
Orsi
916/1231 anonim válasza:
értem!!kb.1- 2 től számolva az 11-12 nap kb.!!te is így mondod??igaz??de milyen a beágyazódási vérzés??tudsz erről valamit??mert én nem igazán!!
917/1231 anonim válasza:
Erről nem nagyon tudok semmit. Keress rá neten vagy itt a gyakorin biztos rengeteg kérdés van róla.
én csak kb.-re mondtam, mert amugy nem tudom.
orsi
918/1231 anonim válasza:
na szerintem hagyjuk az egészet!inkább úgy leszek(vagyok)vele nem vagyok terhes!!nem is reménykedek!!nettus!!
919/1231 anonim válasza:
a beágyazódás kb 12 nap vagy egy két nappal több.ha jól tudom!!nettus!!
920/1231 anonim válasza:
Valahol a 10 napon kezdődik és a 12 14 naponér véget asszem.
megyek lekeszem álmos vagyok. Jó éjt!
Orsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!