Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Új hónap, új esélyek?

Új hónap, új esélyek?

Figyelt kérdés
Várunk mindenkit szeretettel, aki nem szerette volna, de megjött neki, vagy aki csak most kezdi a próbálkozást. Messze még a peteérés, de addig is, osszuk meg gondolatainkat!
2011. okt. 17. 15:00
 941/1231 anonim ***** válasza:

Mi volt Veled egész nao? Jól vagy?

Mennyi volt a hőd reggel?

Orsi

2011. nov. 14. 19:43
 942/1231 anonim ***** válasza:
Én sajna vagy nem sajna az esküvőt probálom összerakni!:( de hát sehol egy jó és megbizható és viszonylag olcsó web áruház!:(Nettus hogy vagy?
2011. nov. 14. 19:49
 943/1231 anonim ***** válasza:

Szerintem próbálj meg utánna járni személyesen is pár olyan dolognak amit be tudsz szerezni.

Orsi

2011. nov. 14. 19:53
 944/1231 anonim ***** válasza:

sziasztok!!

nem sok minden van velem!!teljesen ki vagyok (már mint lelkileg is meg testileg is)így reggel lefeküdtem aludni!!a reggeli hőm 36,2 volt amikor most 36,8 volt!!na mindegy!!meg van rendesen!!és még ráadásul viszonylag pontosan is jött meg!!nettus!!

2011. nov. 14. 20:03
 945/1231 anonim ***** válasza:

Sajnálom Nettus! Tudom, hogy téged ez nem boldogít, de pontosan tudom min mész át most.:((

Nem szabad feladni, látod én sem adtam fel és meg is lett az eredménye.

Orsi

2011. nov. 14. 20:09
 946/1231 anonim ***** válasza:
orsi:értem én de nagyon nehéz!!nem túlságosan érdekel már!!valószínű nincs nálam semmi probléma legalább is nem hiszem!!szerintem nincs semmi bajom!!szerinted??31 napra jött meg!!nettus!!
2011. nov. 14. 20:17
 947/1231 anonim ***** válasza:

Azt csak orvos tudja megmondani, ha nincs semmi bajod. Nálunk rögtön a férjem spermáját vizsgálták és közben engem. Nála nem volt hiba nálam sem. Kaptam azt a peteérés serkentőt aminek úgy látszik jó hatása lett rám.:)

Nagyon nehéz tudom, ki tudná ha nem más, hogy min mész most kerezstül.

Orsi

2011. nov. 14. 20:33
 948/1231 anonim ***** válasza:
csak azért gondolom,hogy nincs nagy baj mert beállt a menszeszem!!szerintem nincs cisztám meg a hormonzavara értem!!bár nem tudom!!nettus!!
2011. nov. 14. 20:38
 949/1231 anonim ***** válasza:
bocs,hogy negatív vagyok de igaz nem rég próbálkozunk de a hőm szerint is minden rendbe van!!most volt az első olyan hónap mikor tényleg próbálkoztunk!!ja és nem vagyok híve ezeknek az orvosoknak!!nincs jó tapasztalatom!!nettus!!
2011. nov. 14. 20:47
 950/1231 anonim ***** válasza:

Akkor meg nyugodj meg lazulj el. Nekem tényleg ez segített és nem hittem benne, de bevált. Amíg nem engedtem el görcsösen a témát, addig nem jött.

Orsi

2011. nov. 14. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!