Új hónap, új esélyek?
Mi volt Veled egész nao? Jól vagy?
Mennyi volt a hőd reggel?
Orsi
Szerintem próbálj meg utánna járni személyesen is pár olyan dolognak amit be tudsz szerezni.
Orsi
sziasztok!!
nem sok minden van velem!!teljesen ki vagyok (már mint lelkileg is meg testileg is)így reggel lefeküdtem aludni!!a reggeli hőm 36,2 volt amikor most 36,8 volt!!na mindegy!!meg van rendesen!!és még ráadásul viszonylag pontosan is jött meg!!nettus!!
Sajnálom Nettus! Tudom, hogy téged ez nem boldogít, de pontosan tudom min mész át most.:((
Nem szabad feladni, látod én sem adtam fel és meg is lett az eredménye.
Orsi
Azt csak orvos tudja megmondani, ha nincs semmi bajod. Nálunk rögtön a férjem spermáját vizsgálták és közben engem. Nála nem volt hiba nálam sem. Kaptam azt a peteérés serkentőt aminek úgy látszik jó hatása lett rám.:)
Nagyon nehéz tudom, ki tudná ha nem más, hogy min mész most kerezstül.
Orsi
Akkor meg nyugodj meg lazulj el. Nekem tényleg ez segített és nem hittem benne, de bevált. Amíg nem engedtem el görcsösen a témát, addig nem jött.
Orsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!