Új hónap, új esélyek?
Figyelt kérdés
Várunk mindenkit szeretettel, aki nem szerette volna, de megjött neki, vagy aki csak most kezdi a próbálkozást. Messze még a peteérés, de addig is, osszuk meg gondolatainkat!2011. okt. 17. 15:00
981/1231 anonim válasza:
Orsi!!!!BOLDOG SZÜLINAPOT!!!:):):)
982/1231 anonim válasza:
Szia Nettus!velem semmi nincs!én megvagyok, kb úgy érzem magam mint máskor, nem érzem h terhes lennék!:(pedig jólenne!Veled mizu?
983/1231 anonim válasza:
orsi::ja igen boldog szülinapot kívánok!!
nettus!!
984/1231 anonim válasza:
szia saci::nem sok!!próbálom túl tenni magam az egészen!!
lenne egy hülye kérdésem!!már pedig az orvos megtudja mondani utólag a terhességet??vagyis arra lennék kíváncsi hogyan derül ki valakinél,hogy volt baba de elment és kellet volna gyógyszerre támogatni a babát??remélem lehet érteni amit kérdezni szeretnék!!nettus!!
985/1231 anonim válasza:
Értem mire gondolsz!de ha elment volna a babád, akkor teljesen más lenne a vérzésed, és fájna!de amúgy meg tudja állapitani!
986/1231 anonim válasza:
én nem feltételezem,hogy elment a baba!!csak arra voltam kíváncsi,hogy az orvos meg-e tudná mondani így utólag!!és a gyógyszerről mit gondolsz??az vizsgálattal derül ki ugye??nettus!!
987/1231 anonim válasza:
Szerintem menny el az orvosodhoz, mond el neki mivan mi érdekel stb!kérj egy időpontot!
988/1231 anonim válasza:
nagyon gondolkodok az orvoson!!de nem igazán van jó tapasztalatom a dokikról!!most(ebben az évben)másik dokihoz jártam!!nem rossz de még is csak doki!!amúgy nekem úgy szokott lenni egyik hónapba görcsölök és a másikba pedig nem!!ha viszont görcsölök akkor nagyon!!volt,hogy annyira hogy rosszul voltam!!de ez csak 1 napig tart!!nettus!!
989/1231 anonim válasza:
Hát akár tetszenek, akár nem az orvosok, ha ilyen kérdéseid vannak a saját testeddel kapcsolatban, abban csak Ő tud segiteni!ha elmész megtudod amiket szertenél, ha nem akkor sajnos nem!
990/1231 anonim válasza:
értem!!húúúúú de hányingerem van!!pedig fel kellene mennem a városba!!na mindegy!!nettus!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!