Várunk mindenkit szeretettel, aki nem szerette volna, de megjött neki, vagy aki csak most kezdi a próbálkozást. Messze még a peteérés, de addig is, osszuk meg gondolatainkat!
Nettus, amit Te kérdezel azt az orvos utólag nem tudja megmondani, csinál egy hormonvizsgálatot amiből kiderül, minden rendben van-e. Azt meg tudja nézni. MEnj el orvoshoz, én már megtettem volna, a helyedben.
Orsi
2011. nov. 15. 09:59
992/1231 anonim válasza:
szia!! orsi!!megyek fel a városba!!jó felidegesíteni magamat!!kérek ma idő pontot az orvoshoz!!de nem hiszem ,hogy olyan nagy baj lenne nálam!!vagyis nem tudom!!meg már úgy vagyok vele nem is olyan fontos a baba!!már nem idegesítem fel rajta magam úgy mond nem érdekel!!belefáradt az egészbe!!ne értsetek félre!!nem rátok haragszom de semmi értelme az egésznek!!bocsi amit most írtam!!ne haragudjatok!!nettus!!
2011. nov. 15. 10:10
993/1231 anonim válasza:
Nettus én csak egy év után fáradtam bele, az elején nem szabad feladni. Sajnálom, hogy így érzel.
Jó, hogy elmész orvoshoz.
Orsi
2011. nov. 15. 10:12
994/1231 anonim válasza:
Nem fontos a baba???és nem érdekel! sajnálom h eddig eljutottál!én soha nem mondanék ilyet!tényleg nem kéne az elején feladnod?ez egy olyan döntés ami az egész életed befolyásolja!nincs oylan h most akarok gyereket, ma meg már nem!egy baba nem egy könyv amit vagy megveszek vagy nem!!már bocsás meg de, nem értem a viselkedésed!
2011. nov. 15. 10:20
995/1231 anonim válasza:
sziasztok!!nem tudom ezek után akartok-e velem beszélni!!134/91 volt a vérnyomásom amikor felmentem a városba!!hivatalos ügyet intézni!!na mindegy!!nem is igazán érzem jól magam!!ha miden bele veszünk nekem is meg van az 1 év!!DE komolyan pár hónapja akarok babát!!csak az a baj,hogy anyukám se támogat úgy ahogy én gondoltam számítottam rá!!ő azt mondta ne szaladgáljak feleslegesen az orvoshoz!!ez nem azt jelenti,hogy most rá fogok hallgatni de nekem számít az ő véleménye!!nem függök tőle!!ne úgy értsétek!!se anyagilag sem lelkileg!!értitek??!!!nettus!!
2011. nov. 15. 12:01
996/1231 anonim válasza:
bocsi mindenért!!
2011. nov. 15. 13:14
997/1231 anonim válasza:
Én nem haragszom. De ha babát akarsz és már egy éve szeretnétek, akkor irány az orvos, mert egészésgesek vagytok akkor megnyugtatt, ha meg gond van akkor orvosolja. Én is utálok orvoshoz járni, de nyáron még is elmentem a féjemmel együtt, mert a cél érdekében tettük és most meg is van az eredménye.
Ha meg babás leszel akkor is sokat fogsz orvoshoz járni, főleg az elején.
Anyukámat én is meghallgatom, de aztán ugy döntök ahogy nekem jó.
Orsi
2011. nov. 15. 17:03
998/1231 anonim válasza:
Ez a 100oldal!!!amit végigírtunk!:D:D
2011. nov. 15. 18:15
999/1231 anonim válasza:
sziasztok!!mizus??már nagyjából megnyugodtam megbékéltem az egésszel!!nem foglalkoztat annyira az egész mit ezelőtt!!nettus!!
2011. nov. 16. 07:33
1000/1231 anonim válasza:
Szia!
Ha tényleg így van, akkor újult erővel itt van a következő hónap.:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!