Új hónap, új esélyek?
Neked kell tudni mikor állsz rá készen. Biztos készen állsz rá, csak nyugodj meg.
Most megyek lepihenek egy kicsit. később jövök.
Orsi
sziasztok!!mizus veletek??
orsi:milyen teát ittál ebbe a hónapba!!lehet én is kipróbálom!!nettus!!
Szia! Cickafark teát naponta kétszer peteérésig szabad csak. Aztán palástfű tea a mensiig. Az előbbi peteérést erősíti a másol pedig a beágyazódást.
Amugy nincs velem semmi, fáradt vagyok állandóan várom a hétfőt amikor láthatom.
Orsi
sziasztok!!nem tudom itt-e vagytok de azért írok!!mizu veletek??
orsi:most vagyok a ciklus 10 napjánál!!el lehet kezdeni még a tea ivását??vagy hagyjam az egészet jövő hónapra??a teákat hol vetted??előre is köszi!!nettus!!
Szia!
A cickafark teát a mensi első napjától kell inni, én már csak a palátfűvet ittam. Gyógyszertárban vettem.
Jól vagyok, csak nagyon nagyon fáradt. Tegnap voltam dokinál,de lerázott, ezért pénteken megyek vissza Uh is megnézzük már remélem. Megvizsgált a méhem nagyobb és fel van puhulva, megkérdezte akarom-e mondom persze, hogy akarom.:)
Szerintem érdemes elkeezdeni a palástfűvet közép időtől naponta kétszer.
Amugy hogy vagy?
Orsi
Peteérés, ahogy megvolt utána kell inni a palástfű teát. A mensi első napjáig. A mensi első napjától meg a cickafarkot peteérésig.
Egész nap egyedül vagyok a férjem túlórázik, eddig pihentem, most fogok főzni, de figyelni fogok ide is.
Ez jó kérdés nem tudom, mittől lehet, hogy felmegy a hőd?
Nagyjából kezd el inni a közép időtől a teát, ártani nem hinném, hogy fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!