Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Új hónap, új esélyek?

Új hónap, új esélyek?

Figyelt kérdés
Várunk mindenkit szeretettel, aki nem szerette volna, de megjött neki, vagy aki csak most kezdi a próbálkozást. Messze még a peteérés, de addig is, osszuk meg gondolatainkat!
2011. okt. 17. 15:00
 951/1231 anonim ***** válasza:
igaz rég voltam orvosnál(áprilisba)de akkor az orvos nem mondott semmit pl.szervi bajom lenne.meg elégé rendszeres a menszeszem!!nettus!!
2011. nov. 14. 21:04
 952/1231 anonim ***** válasza:

Akkor új hónap és mindent bele.:))Neked is sikerülni fog::)

Orsi

2011. nov. 14. 21:15
 953/1231 anonim ***** válasza:
[link] mit szoltok ehhez a rucihoz?:)
2011. nov. 14. 21:31
 954/1231 anonim ***** válasza:
csak megmondva őszintén nem segít talán,hogy itt vagyok állandóan!!nem megbántás képen mondtam!!nem rád rátok értettem!!lehet nem is jövők egy ideig!!ne érts félre!!most a nov. és dec elég húzós lesz!!tehát nem sokat tudok gondolkozni ezen a témán!!csak a párom is mindig kifogásokkal jön,hogy mikor menjen el orvoshoz soha nincs időm!!ezért is van az egészből!!tehát már bocs de feladom szerintem egy időre!!csak nem tudom mennyi időre!!nettus!!
2011. nov. 14. 21:32
 955/1231 anonim ***** válasza:
szép ruha!!nekem a barátnőm esküvőjén volt ilyesmi ruhám!!és milyen ruhára gondoltál az esküvődre??valami ilyesmi??nettus!!
2011. nov. 14. 21:34
 956/1231 anonim ***** válasza:
ááááá!!nem akarok beszélni a teherbeesésről!!basszus!!nettus!!
2011. nov. 14. 21:35
 957/1231 anonim ***** válasza:

bocsi az előző mondatért!!nettus!!

saci:szép ruha csak én azt hittem tiéd lesz de utána láttam ez koszorúslány ruha!!bocsi!!

2011. nov. 14. 21:42
 958/1231 anonim ***** válasza:

Nekem tetszik szeretem a Föld szineket!!

Nettus, ahogy érzed, talán ha nem gondolsz rá majd akkor fog jönni.:)

Orsi

2011. nov. 14. 21:46
 959/1231 anonim ***** válasza:
már ebbe a hónapba sem idegesítettem fel magam!!bár csak akkor amikor megjött akkor kaptam síró görcsöt!!de én tényleg feladtam!!próbálom túl tenni magam az egészen!!nekem ez teljesen nagy szív fájdalom volt(legalább is ez a hónap)nettus!!
2011. nov. 14. 22:02
 960/1231 anonim ***** válasza:
Sajnálom Nettus hogy így látod!de hát ez volt az első probálkozásotok csak!menni fog, ne add fel!a baba akkor jön mikor jönnie kell!:)köszi a ruhát, ezt szeretném menyecskeruhának!:)az esküvői az egy egyszerű a vonalú ruha lenne!semmi extrával!:)
2011. nov. 14. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!