Új hónap, új esélyek?
Figyelt kérdés
Várunk mindenkit szeretettel, aki nem szerette volna, de megjött neki, vagy aki csak most kezdi a próbálkozást. Messze még a peteérés, de addig is, osszuk meg gondolatainkat!2011. okt. 17. 15:00
951/1231 anonim válasza:
igaz rég voltam orvosnál(áprilisba)de akkor az orvos nem mondott semmit pl.szervi bajom lenne.meg elégé rendszeres a menszeszem!!nettus!!
952/1231 anonim válasza:
Akkor új hónap és mindent bele.:))Neked is sikerülni fog::)
Orsi
953/1231 anonim válasza:
[link] mit szoltok ehhez a rucihoz?:)
954/1231 anonim válasza:
csak megmondva őszintén nem segít talán,hogy itt vagyok állandóan!!nem megbántás képen mondtam!!nem rád rátok értettem!!lehet nem is jövők egy ideig!!ne érts félre!!most a nov. és dec elég húzós lesz!!tehát nem sokat tudok gondolkozni ezen a témán!!csak a párom is mindig kifogásokkal jön,hogy mikor menjen el orvoshoz soha nincs időm!!ezért is van az egészből!!tehát már bocs de feladom szerintem egy időre!!csak nem tudom mennyi időre!!nettus!!
955/1231 anonim válasza:
szép ruha!!nekem a barátnőm esküvőjén volt ilyesmi ruhám!!és milyen ruhára gondoltál az esküvődre??valami ilyesmi??nettus!!
956/1231 anonim válasza:
ááááá!!nem akarok beszélni a teherbeesésről!!basszus!!nettus!!
957/1231 anonim válasza:
bocsi az előző mondatért!!nettus!!
saci:szép ruha csak én azt hittem tiéd lesz de utána láttam ez koszorúslány ruha!!bocsi!!
958/1231 anonim válasza:
Nekem tetszik szeretem a Föld szineket!!
Nettus, ahogy érzed, talán ha nem gondolsz rá majd akkor fog jönni.:)
Orsi
959/1231 anonim válasza:
már ebbe a hónapba sem idegesítettem fel magam!!bár csak akkor amikor megjött akkor kaptam síró görcsöt!!de én tényleg feladtam!!próbálom túl tenni magam az egészen!!nekem ez teljesen nagy szív fájdalom volt(legalább is ez a hónap)nettus!!
960/1231 anonim válasza:
Sajnálom Nettus hogy így látod!de hát ez volt az első probálkozásotok csak!menni fog, ne add fel!a baba akkor jön mikor jönnie kell!:)köszi a ruhát, ezt szeretném menyecskeruhának!:)az esküvői az egy egyszerű a vonalú ruha lenne!semmi extrával!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!