Új hónap, új esélyek?
Figyelt kérdés
Várunk mindenkit szeretettel, aki nem szerette volna, de megjött neki, vagy aki csak most kezdi a próbálkozást. Messze még a peteérés, de addig is, osszuk meg gondolatainkat!2011. okt. 17. 15:00
891/1231 anonim válasza:
na akkor jó étvágyat!!mennyi az alap hőd??nem tudom még reménykedjek??szerinted??nettus!!
892/1231 anonim válasza:
Az alaphőm ugy 36,3-4 mármint a reggeli.
Őszintén nem tudom erre mi lenne a jó válasz. Ha magadhoz képest másmilyen a mensid akkor csinálj tesztet.
Nekem az volt furcsa, hogy minden nap sírtam valamiért, egy számon egy riporton a tévébe vagy egy film jelenetén. Ez főleg ezen a héten volt jellemző.
Orsi
893/1231 anonim válasza:
én most sírtam ma!!de teljesen ki vagyok!nekem az alaphőm 36,4 körül van!!nettus!!
894/1231 anonim válasza:
Ne keseredj el! Én most megnyugodtam a kérdésre amirt kiírtam sok kismama válaszolt és az tmondták nyugodjak meg nincsen semmi gond.
Orsi
895/1231 anonim válasza:
reggel minden képen írok,hogy mennyi lett a hőm!!és ha magas akkor olyankor mi van??nem kellene már napközbe is leesnie??meg a reggelinek is??nettus!!
896/1231 anonim válasza:
Van akinek csak a mensi első napjaiban esik le. Várd meg a holnapot, abból sok minden ki fog derülni.Sok terhes görbét megnéztem és ahol hőleesés volt az már mensit jelzett.:(
Orsi
897/1231 anonim válasza:
de azt a hőt én 9 órakor mértem nem 3:40 kor!!ilyenkor számít??nettus!!
898/1231 anonim válasza:
NEm tudom, holnap mérd meg és abbol kiderül. Nekem most 37,1.
Orsi
899/1231 anonim válasza:
a reggeli hőm nem számít szerintem!!na reggel kiderül!!már nem sokat reménykedek!!nettus!!
900/1231 anonim válasza:
mikor mész a dokihoz??én azért drukkolok neked,hogy minden renden legyen veletek!!nettus!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!