Új hónap, új esélyek?
Figyelt kérdés
Várunk mindenkit szeretettel, aki nem szerette volna, de megjött neki, vagy aki csak most kezdi a próbálkozást. Messze még a peteérés, de addig is, osszuk meg gondolatainkat!2011. okt. 17. 15:00
861/1231 anonim válasza:
orsi:a reggeli görcsölésen kívül semmi!!vagyis az is elmúlt!!nettus!!
862/1231 anonim válasza:
Addig nem szabad feladni amíg nem lesz vérzésed. Tudom milyen nehéz várni, mert én most azt a napot várom amikor nem kéne megjönnie. Addig még nekem is bármi lehet.
Orsi
863/1231 anonim válasza:
valószínű meg fog jönni mert a wc papíron már volt vér!!bocs,hogy így írtam!!tehát nem sikerült most sem!!nettus!!
864/1231 anonim válasza:
Nagyon sajnálom.:((
Ne keseredj el nagyon, mert új hónap új esély. Neked is lesz babád, de én lehet elmennék orvoshoz a helyedben. Mivel volt már cisztád, nehogy ez álljon az útjába a babának.
Orsi
865/1231 anonim válasza:
nem tudom!!ma vagyok a ciklus 31 napjánál!!nem is reménykedek már!!szerintem én befejeztem az egészet!!most így hamarabb jött meg mert a ciklus.hu szerint 15-én kellet volna megjönnie!!nem értem!!ciszta nem lehet mert akkor kimaradt volna a menszeszem és múlt hónapba is megjött meg valószínű most is!!de még mindig nem görcsölök!!szerinted így most mi van??nettus!!
866/1231 anonim válasza:
Szerintem várd meg amíg nem jön meg rendesen a mensi, ha esetleg gyengébb és rövid ideig tart akkor lehet még esély rá.
Nekem ez még csak a 29 napom.
Orsi
867/1231 anonim válasza:
Nettus!Ti még csak 3 hónapja próbálkoztok, Orsiék meg már évek óta!tudom h elvagy kenődve, de ......
868/1231 anonim válasza:
orsi:ha tényleg nem 26-án volt a pé-m hanem 1-jén akkor vagy 2-án akkor 10-11 napnál tartok!!majd meglátjuk!!
saci:értem én,hogy még nem rég próbálkozunk de ez szörnyű mert szinte mindenkinek sikerül!!nettus!!
869/1231 anonim válasza:
Nettus nem megbántani akarnálak, meg akartalak!csak annyira keresed a tüneteket, és nagyon stresszelsz rajta, h ez akadályozza meg a babát.szerintem de nem megbántani alaklak
870/1231 anonim válasza:
nem keresem a tüneteket!!és nem bántottál meg!!már nem is érdekel!!befejeztem az egész témát!!nettus!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!