Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Új hónap, új esélyek?

Új hónap, új esélyek?

Figyelt kérdés
Várunk mindenkit szeretettel, aki nem szerette volna, de megjött neki, vagy aki csak most kezdi a próbálkozást. Messze még a peteérés, de addig is, osszuk meg gondolatainkat!
2011. okt. 17. 15:00
❮❮ ... 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 ... ❯❯
 821/1231 anonim ***** válasza:
Márt csak azért mert ha elmenne, még nem jutok el orvoshoz, vagy ha a suliban rosszul lennék és történne valami!orvoshoz leghamarabb 3 hét mulva tudnék menni ma tudtam meg!viszint anya elvihetne a saját orvosához!!meg ma nekem esett a tesom és majdnem hasba rúgott és hát érted....:S
2011. nov. 11. 20:05
 822/1231 anonim ***** válasza:

sziasztok csajok!!mizus veletek??

saci::nyúgi ne parázz!minden rendbe van!!ilyenre meg ne is gondolj,hogy elmehet a baba!!a baba tuti ott van a manapság kapható tesztek nagyon megbízhatóak!!szerintem én sem bírnám kivárni míg a doktor biztosra mondja!!csak hát én ilyen szempontból babonás vagyok!!nem tudom mit tennék!!ez tényleg nagy dilemma!!passz!!

orsi:veled mizus??minden rendbe van??van valamilyen fejlemény??

nettus!!

2011. nov. 12. 07:37
 823/1231 anonim ***** válasza:

sziasztok!

Saci anyukád el tudd vinni akkor menjél el. Tudod azért is fontos, hogy jó helyen legyen a baba. Nem elrémiszteni akarlak, csak Nálad már biztos látna valamit.:)Meg már én is nagyon kiváncsi vagyok.:)Arra meg ne is gondolj, hogy valami baj van!!

Nettus nincs velem semmi, Nálad? MEnnyi volt a hőd mikor tesztelsz?

Orsi

2011. nov. 12. 09:25
 824/1231 anonim ***** válasza:
oksa csajok!ma elmondom de csak a családnak!senki másnak!nekik majd csak kari után!!csak nem tudom, tudjuk h hogy mondjuk el :D valami frappánsat szertnék!:D ötletek???
2011. nov. 12. 13:00
 825/1231 anonim ***** válasza:
Vegyél valami kizoknit vgy kiscipőt és csomagold be.:)
2011. nov. 12. 13:54
 826/1231 anonim ***** válasza:
az a baj, h ma nem tudok bemenni a városba és így ez nem megvalósitható!:(
2011. nov. 12. 14:37
 827/1231 anonim ***** válasza:

sziasztok csajok!!mizus??

saci:elmondtad a szüleidnek??és hogyan sikerült a meglepi!!hogy reagáltak??nagyon kíváncsi vagyok??

orsi:semmi érdekes nincs nálam!!reggel óta van valami változás??még mindig magas a hőm!!reggel 36.7 volt most amikor felébredtem (mert egy kicsit aludtam most meg főzök közbe)36.8 volt a hőm!!tesztelni holnap vagy esetleg hétfőn!!így már biztos mutat valamit!!szerintetek??

nettus!!

2011. nov. 12. 16:05
 828/1231 anonim ***** válasza:
Még nem mondtam el, nem tudom hogyan!:)ma igen szar ez a nap kb senki nem 100%:D szerintem tesztelj holnap és már biztos bíztató jelet mutat!:)
2011. nov. 12. 16:29
 829/1231 anonim ***** válasza:

szia saci!!még mindig attól félek,hogy bármely percbe megjöhet vagy csak egyszerűen késik!!azért kíváncsi lennék anyukádék reakciójára!!anyukám már szeretne unokát de még várat magára!!

nettus!!

2011. nov. 12. 16:38
 830/1231 anonim ***** válasza:
az én szüleim is nagyon szertnék már, épp tegnap beszélgettek erről egy ismerőssel, hogy jó lenne már ha útban lenne!:)hát majd elválik tényleg ennyire akarják e:D
2011. nov. 12. 16:42
❮❮ ... 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!