Új hónap, új esélyek?
sziasztok csajok!!mizus veletek??
saci::nyúgi ne parázz!minden rendbe van!!ilyenre meg ne is gondolj,hogy elmehet a baba!!a baba tuti ott van a manapság kapható tesztek nagyon megbízhatóak!!szerintem én sem bírnám kivárni míg a doktor biztosra mondja!!csak hát én ilyen szempontból babonás vagyok!!nem tudom mit tennék!!ez tényleg nagy dilemma!!passz!!
orsi:veled mizus??minden rendbe van??van valamilyen fejlemény??
nettus!!
sziasztok!
Saci anyukád el tudd vinni akkor menjél el. Tudod azért is fontos, hogy jó helyen legyen a baba. Nem elrémiszteni akarlak, csak Nálad már biztos látna valamit.:)Meg már én is nagyon kiváncsi vagyok.:)Arra meg ne is gondolj, hogy valami baj van!!
Nettus nincs velem semmi, Nálad? MEnnyi volt a hőd mikor tesztelsz?
Orsi
sziasztok csajok!!mizus??
saci:elmondtad a szüleidnek??és hogyan sikerült a meglepi!!hogy reagáltak??nagyon kíváncsi vagyok??
orsi:semmi érdekes nincs nálam!!reggel óta van valami változás??még mindig magas a hőm!!reggel 36.7 volt most amikor felébredtem (mert egy kicsit aludtam most meg főzök közbe)36.8 volt a hőm!!tesztelni holnap vagy esetleg hétfőn!!így már biztos mutat valamit!!szerintetek??
nettus!!
szia saci!!még mindig attól félek,hogy bármely percbe megjöhet vagy csak egyszerűen késik!!azért kíváncsi lennék anyukádék reakciójára!!anyukám már szeretne unokát de még várat magára!!
nettus!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!