Új hónap, új esélyek?
Figyelt kérdés
Várunk mindenkit szeretettel, aki nem szerette volna, de megjött neki, vagy aki csak most kezdi a próbálkozást. Messze még a peteérés, de addig is, osszuk meg gondolatainkat!2011. okt. 17. 15:00
801/1231 anonim válasza:
hát igen!!de én még lehet akkor sem!!lehet én már hétvégén tesztelek!!csak mutat az a fránya teszt valamit!!szerinted??
802/1231 anonim válasza:
Ha van valami akkor már lehet mutatja.:) Csináld meg ha úgy érzed.
Orsi
803/1231 anonim válasza:
vagy várjak még vele??lehet csak egy nagy csalódás lesz!!azt meg nem akarom!!
804/1231 anonim válasza:
Én már eleget csalódtam ezért nem akarok csinálni. Olyan felesleges szomorkodni.
Orsi
805/1231 anonim válasza:
de így sem jó orsi!!ez a tétlen várakozás!!idegesítő!!de se idegesség se zabálás(menszesz előtt mindig többet eszek)ez már megfigyeltem!hol van has szurka hol nincs!!tök más minden most!ezért is furcsa nekem ez a hónap!!
806/1231 anonim válasza:
Mert minden hónap más.:)Ezek a napok sajnos ilyenek várakozással telnek, csak túlélni lehet.
Orsi
807/1231 anonim válasza:
na mindegy jövő héten minden képen ki fog derülni!!ha nem akkor következő napokba!!
808/1231 anonim válasza:
saci merre lehet??csak nincs baj!!?szerinted??
809/1231 anonim válasza:
Saci szerintem most megy haza a koleszból. Este bizti lesz már.
Orsi
810/1231 anonim válasza:
:) Nincs baj egyenlőre!csak elromlott a laptop töltőm a hugom meg nem adta oda!!de APA megcsinálta!:D szóval újra itt vagyok!!hát az az igazság h nem érzem h terhes lennék!és ez oylan idegesitő!!!nagyon fáradt és éhes vagyok egyfolytában, és nagyon nehezen megyek már fel a lépcsőkön, és majd 3 kg fogytam:( nem tudom mitől van ez!ha nem keményedne a hasam nagyon meglennék ijedve!:S Csajok ne keseredetek el, és ne teszteljetek a nemvárt elötti napokban!!saci
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!