Új hónap, új esélyek?
Saci szerintem ne izgulj, nincsen semmi gond. Most készül fel a tested a változásokra.
Orsi
Hát úgy legyen.:) Bár eléggé el tudok bizonytalanodni.:(Már csak 4-5 nap.
Orsi
majd holnap talizunk ha gondoljátok!!sziasztok!!már nagyon álmos vagyok!!így már hétvége eljöttével nem hívnak semminek!!
nettus!!szép estét nektek!!jó éjt!!
Szia nettus!jó éjt!
Orsi a "nemi élet"ilyenkor árt a babának?mert azt olvastam h iylenkor nem igazán kéne, de nem tudom mert aki nem veszi észre h terhes az is szeretkezik nem? már csak 5 nap és kiderül h minden ok és h ott a baba!:)csak pozitivan:) saci
Nem gondolom, hogy ártana.:) Mert ahogy montad aki nem veszi észre az is szexel, meg aki egész hónapban végig probálkozik az is. No meg terhesen sem tiltanak el tőle.
Orsi
Hát drágám ez jó kérdés! Jó nagy dilemma az biztos, szerintem nem lehet okos választ adni, mert én személy szerint lehet addig várnék amíg nem voltam orvosnál, bár lehet addig meg nem bírom ki. Fu nem tudom...
Orsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!