Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Új hónap, új esélyek?

Új hónap, új esélyek?

Figyelt kérdés
Várunk mindenkit szeretettel, aki nem szerette volna, de megjött neki, vagy aki csak most kezdi a próbálkozást. Messze még a peteérés, de addig is, osszuk meg gondolatainkat!
2011. okt. 17. 15:00
❮❮ ... 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 ... ❯❯
 771/1231 anonim ***** válasza:
Szia Orsi!:) hát sajna a dr bácsinak sűrgösen elkellet mennie így, nem vizsgált meg!köv hétre nincs időpont, de odamegyek és addig nyaggatom még meg nem vizsgál!szóval szerdán megyek újra, és akkor már elképzelhető a szívhang is!:)mert utána héten van apukám szülinapja, és egy olyan tortát készítetek neki ami utal a babyre.:)remélem nem fog sírni, mert akkor én is elsirom magam!:D minden estére bekeményedilk a hasam!-ez vajon miért van?puszi:)
2011. nov. 10. 20:25
 772/1231 anonim ***** válasza:

Hát sajnálom, hogy nem tudott megvizsgálni. Keményedésre magne-b6 ot szoktak beszedni.

Orsi

2011. nov. 10. 20:43
 773/1231 anonim ***** válasza:

Biztos nagyot fog nézni az apukád, én eddig ki sem bírtam volna, hogy nem mondom.:))

Orsi

2011. nov. 10. 20:44
 774/1231 anonim ***** válasza:
Hát mi a hugommal, mi vagyunk apa pici lányai még mindig!!!mikor megvolt az eljegyzésem akkor is kb majdnem sírt!!IMÁDOM az apukám és érte bármire képes lennék!:D
2011. nov. 10. 20:52
 775/1231 anonim ***** válasza:

Akkor már értem.:) Biztos fog sírni a leírtakbólveszem.

Én meg találkoztam a boltba a nőgyógyászommal.:)

Orsi

2011. nov. 10. 22:09
 776/1231 anonim ***** válasza:

sziasztok!!mizus veletek?

saci:sajnálom én is,hogy nem tudott megvizsgálni a doki!!de majd szerdán!!akkor biztosabbat fog mondani mert tényleg lesz már szívhang!!

orsi:van valami változás??ha van remélem jó fele van!!

nettus!!

2011. nov. 11. 07:43
 777/1231 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Semmi változás nincsen velem. reggeli hőm 36,7. Ez sem az én hónapom volt.:(( Amúgy még semmi jele a mensinek.

Orsi

2011. nov. 11. 09:48
 778/1231 anonim ***** válasza:
szia!!orsi!!az alap hődhöz képest még mindig nagyon magas!!miért gondolod,hogy megint nem jött össze?és ti mondjátok én adom fel!!kitartás!!már nem sok van hátra!!menszi jeleid vannak??miért adtad fel??nettus!!
2011. nov. 11. 09:56
 779/1231 anonim ***** válasza:

Nem tudom, miért adtam fel, ilyenkor mindig ez van bennem. Nem lehet, hogy egy nő érzi, amikor terhes lett? Mármint lelkileg megérzi.

Neked van valami tünet?

Orsi

2011. nov. 11. 10:20
 780/1231 anonim ***** válasza:
én sokszor úgy érzem igen is terhes vagyok(női megérzés)de néha teljesen elbizonytalanodok!!már két reggel elfogott ilyen enyhe hányinger DE a feszültségre fogom!!még mindig semmi tünet!!és nem is keressem!!nem érdekelnek a tünetek!!hogy"mit kell éreznem,mit kellene éreznem"azért keresem(vagy csak számotokra tűnik úgy,hogy keresem a tüneteket)mert megőrjít ez a bizonytalanság!!a mellem olyan furcsán érzékeny!ja meg olyan érzésem volt ,hogy megjön és has szurkálásom volt!ennyi a tünetem!!tehát lehet nekem is meg fog jönni!!de érdekes mert csak akkor érzem a hasszurkát mikor haza jövök utána elmúlik!!bocs a sok írásért!!nettus!!
2011. nov. 11. 10:33
❮❮ ... 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!