Új hónap, új esélyek?
Nettus várj még pár napot, ha addig nincs rendes mensi akkor tesztelj megint.
Nagyon nehéz elengedni a témát, de el kell!! Nekem is csak hónapok alatt sikerült elengednem annyira, hogy már nem görcsölök rajta annyira mint az elején. tudom, hogy nehéz rengeteg tesztet csináltam és volt hogy órákig néztem hátha látok rajta valamit. Amikor meg 3 perc alatt lett rajta valami szinte sokkot kaptam és még nem élem bele magam, amíg orvos nem mondja minden oké.
Nem szabad csüggedni, mindig küzdeni kell!!
Orsi
tényleg nem azért mondtam!!de szerintem megjön!!és lelkileg ez teljesen össze tört!!bár még nem jött meg teljesen de a hőm is mutatja,hogy megjön(meg fog jönni)igaz nem 3:40-körül mértem de szerintem akkor is azt mutat!!nettus!!
ne haragudjatok az előző írásért de nektek így már más mit nekem!!
Nem bántottál meg egyáltalán. Én csak az írtam le amivel nekem is könnyebben ment ez az egész. Amúgy meg a pozi teszt még semmit nem jelent majd ha másfél hét múlva az orvos is megerősíti akkor talán elhiszem.
Én csak azt szeretném ha neked is lenne és persze lesz is.
Orsi
Tessék nekem is megfog jönni!!:( Vizessé vált a folyásom!! Örülhettem két napig! Nagyon szar volt csalódni, inkább ne csináltam volna tesztet. Arra sem vagyok jó, hogy anya lehessek!
Orsi
két hülye egyrakáson!ne értsd félre de totál én is ezt mondtam ma!már bocs!!!legszívesebben nem is akartam élni ez nem vicc tényleg így gondoltam gondolom!!ne hogy felad már legalább te ne!!biztos meg fog jönni??nettus!!
NE ÉRTSD FÉLRE AZ ELSŐ MONDATOTT!!
Gondolom meg fog jönni: Holnap reggel csinálok azért még egyet. Most nagyon padlon vagyok. Órák óta csak sírok.:((
Orsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!