Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Új hónap, új esélyek?

Új hónap, új esélyek?

Figyelt kérdés
Várunk mindenkit szeretettel, aki nem szerette volna, de megjött neki, vagy aki csak most kezdi a próbálkozást. Messze még a peteérés, de addig is, osszuk meg gondolatainkat!
2011. okt. 17. 15:00
❮❮ ... 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 ... ❯❯
 871/1231 anonim ***** válasza:

Nettus várj még pár napot, ha addig nincs rendes mensi akkor tesztelj megint.

Nagyon nehéz elengedni a témát, de el kell!! Nekem is csak hónapok alatt sikerült elengednem annyira, hogy már nem görcsölök rajta annyira mint az elején. tudom, hogy nehéz rengeteg tesztet csináltam és volt hogy órákig néztem hátha látok rajta valamit. Amikor meg 3 perc alatt lett rajta valami szinte sokkot kaptam és még nem élem bele magam, amíg orvos nem mondja minden oké.

Nem szabad csüggedni, mindig küzdeni kell!!

Orsi

2011. nov. 13. 11:34
 872/1231 anonim ***** válasza:
na én most nem megbántás képen mondom de ti könnyen beszéltek!!mert ti már pozit teszteltetek!!na mindegy!!!nettus!!
2011. nov. 13. 11:41
 873/1231 anonim ***** válasza:

tényleg nem azért mondtam!!de szerintem megjön!!és lelkileg ez teljesen össze tört!!bár még nem jött meg teljesen de a hőm is mutatja,hogy megjön(meg fog jönni)igaz nem 3:40-körül mértem de szerintem akkor is azt mutat!!nettus!!

ne haragudjatok az előző írásért de nektek így már más mit nekem!!

2011. nov. 13. 11:46
 874/1231 anonim ***** válasza:
bocs,hogy megbántottalak benneteket!most mértem a hőmet!!tudom nem jelent semmit de 36,9 és nincs is melegem!!nettus!!
2011. nov. 13. 12:01
 875/1231 anonim ***** válasza:

Nem bántottál meg egyáltalán. Én csak az írtam le amivel nekem is könnyebben ment ez az egész. Amúgy meg a pozi teszt még semmit nem jelent majd ha másfél hét múlva az orvos is megerősíti akkor talán elhiszem.

Én csak azt szeretném ha neked is lenne és persze lesz is.

Orsi

2011. nov. 13. 13:50
 876/1231 anonim ***** válasza:
álítólag nem 26-án volt a pé-m!de akkor mikor??még mindig nem jött meg rendesen meg nem is nagyon görcsölök!!egy nagyon picit de csak szurkálódás vagy mi fene!!nem tudom!!nettus!!
2011. nov. 13. 15:32
 877/1231 anonim ***** válasza:

Tessék nekem is megfog jönni!!:( Vizessé vált a folyásom!! Örülhettem két napig! Nagyon szar volt csalódni, inkább ne csináltam volna tesztet. Arra sem vagyok jó, hogy anya lehessek!

Orsi

2011. nov. 13. 15:42
 878/1231 anonim ***** válasza:

két hülye egyrakáson!ne értsd félre de totál én is ezt mondtam ma!már bocs!!!legszívesebben nem is akartam élni ez nem vicc tényleg így gondoltam gondolom!!ne hogy felad már legalább te ne!!biztos meg fog jönni??nettus!!

NE ÉRTSD FÉLRE AZ ELSŐ MONDATOTT!!

2011. nov. 13. 15:50
 879/1231 anonim ***** válasza:

Gondolom meg fog jönni: Holnap reggel csinálok azért még egyet. Most nagyon padlon vagyok. Órák óta csak sírok.:((

Orsi

2011. nov. 13. 15:52
 880/1231 anonim ***** válasza:
ugye nem értetted félre amit írtam!!én is így voltam ma!!egész nap sírtam!!de már nagyjából megnyugodtam!!de most nem tudom milyen ez a vérzés!!olyan fura!!nem erős és nem is görcsölök!!nettus!!ja nyugi!!
2011. nov. 13. 16:02
❮❮ ... 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!