Várunk mindenkit szeretettel, aki nem szerette volna, de megjött neki, vagy aki csak most kezdi a próbálkozást. Messze még a peteérés, de addig is, osszuk meg gondolatainkat!
szia orsi!!mi zus veletek??hogy vagy??na lement a hőm!!36,4 mértem reggel igaz 2 órakor felébredtem mert pisilnem kellet!!így is számít a hőm!!most már nem tudom mi van!!írj ha vagy!!
2011. dec. 10. 13:16
1142/1231 anonim válasza:
Szia!
Nem tudom mitől ugrálhat a hőd.:(
Néha jól vagyok, de néha nagyon nem vagyok jól. Próbálok sokat pihenni, mert akkor legalább nem vagyok rosszul.
2011. dec. 11. 13:23
1143/1231 anonim válasza:
szia orsi!!hát nem jó,hogy nem vagy jól!!ma már felment a hőm igaz megint későn mértem és 36,8 volt!!így alakult a hőm!!
most egy kicsit nem leszek majd csak 4 óra után!!remélem leszel még!!nettus!!
2011. dec. 11. 13:28
1144/1231 anonim válasza:
haho itt vagy??nettus!!
2011. dec. 11. 18:45
1145/1231 anonim válasza:
Szia!
Nem mindig tudok itt lenni, mert néha csak úgy bealszom. Ma különösen fáradt voltam egész délután. Ebéd közben meg csak úgy forog a gyomrom, de hát az én drága férjemnek enni kell adni. Most meg egész délután ettem ebédkor meg alig.
Reméljük tényleg most volt peteérésed és pont elkaptátok az időpontot.
2011. dec. 11. 21:41
1146/1231 anonim válasza:
szia orsi!!mizus??már nem tudom mit higgyek!!már alig várom,hogy megjöjjön!!már nem reménykedek!!nincs semmi tünetem!!nem mintha keresném!!még folyásom sincs pedig ilyenkor már ((ezt hiszem szokott))de semmi!!nettus!!
2011. dec. 12. 08:49
1147/1231 anonim válasza:
Szia!
Nem szabad feladni, a korai terhességnek egyáltalán nincsenek tünetei vagy olyanok mintha mensiznél. Nem szabad feladni sohasem.
2011. dec. 12. 09:55
1148/1231 anonim válasza:
hát csak valaki azt mondja nem akkor volt a pé-m amikor behúzta a gép valaki meg,hogy igen!!így elég bizonytalan vagyok!!pláne ha azt nézzük,hogy ha nem is volt pé-m!!hogyan döntsem el ki mondja jól??
szia orsi!!mizus??még mindig nem vagy jól??leeset a hőm!!36,3 volt reggel!!most már nem tudom mi van!!várjam a menszit??vagy ez most mi??írj ha vagy!!
2011. dec. 13. 09:42
1150/1231 anonim válasza:
szia orsi!!hol vagy??tegnap se beszéltünk!!kellene egy kis segítség!!teljesen elbizonytalanodtam!!ma vagyok a ciklus 32.napján!!elvileg meg kellene jönnie ma!DE eddig még ma ilyen maszatolásom volt!!és nem is erősödik!!nem is mondanám vérzésnek inkább csak olyan pecsételő vérzésnek!!már ilyenkor meg szokott jönni!!ilyen esetbe!!szerinted??menszi fog lenni belőle??segíts!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!