Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nagyon fontos, lombikos...

Nagyon fontos, lombikos kérdés! Ebben az esetben (magyarázatban) melyik az 1. nap?

Figyelt kérdés

Kb. 20 perce vettem észre, hogy megjött... Az 1. naptól indul a lombikunk, szurit kell adni magamnak, amit délben akarok, mivel minden nap ugyanabban az időben kell, és ez kivitelezhető nekem.

Na de akkor ma már adjak be egyet, vagy várjam meg a holnapot, és a holnapit számítsam 1. napnak?

2011. okt. 10. 18:34
❮❮ ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... ❯❯
 261/343 anonim ***** válasza:
Mariann annyira aranyos vagy!:)Köszönöm biztató szavakat!igen most úgy vagyok,hogy tényleg itt vannak velem beszélek nekik és már meg mutattam a szobájukat is meg beszéltük,hogy szépen süt a napocska és októberben már együtt fogjuk élvezni a teraszon és akkor ők is láthatják majd milyen szép!:)Szóval igyekszem csak néha sajna el borul az agyam!Hamarosan már mi fogunk téged biztatni úgyhogy készülj!:)Ja és én már tudom két fiam lesz!Ezt éreztem!:)Írj ám majd mi a helyzet!:)
2012. febr. 16. 11:08
 262/343 A kérdező kommentje:

Jajj, Mariann nagyon örülök, hogy minden rendben veletek, és hidd el, mostmár minden jól fog alakulni :) Valentin-napi babák, szuper :)

Ne izgulj előre, és ne légy negatív, az nem segít semmit, sőőőt. Én hittem abban, hogy megérzik, hogy mennyire várom őket, és nem hagynak cserben :) Nekem is volt 1-2 rosszabb napom, de akkor mérges voltam magamra, hogy miért is gondolok ilyeneket, rögtön rátettem a kezem a pocimra, és mondtam nekik, hogy fini ágyat kaptak, hát feküdjenek is szépen bele :)

Most visszaolvastam a naplómat, amit a lombik kezdete óta írok, és a beülti utáni 2. és 5. napok voltak olyan negatív hangulatosak, de aztán átlendültem mindig rajta.

Bízz bennük, a legjobb helyen vannak már, és biztos örülnek, és élvezik, hogy a hidegből ilyen jó meleg helyre kerültek :)

Na de szerintem ez természetes, hogy vannak rosszabb napok is, nem egyszerű az egész procedúra, lelkileg tök megterhelő. Nekem csak az segített, hogy már a beülti utáni 5. naptól tesztelgettem, én nem bírtam volna ki, hogy a dokitól tudjam meg az eredményt. Ismerem magam annyira, hogy kellett a tesztelés, hogy ne háborodjak bele abba a 2 hétbe. Ha nem sikerült volna, akkor is könnyebben feldolgoztam volna, ha a tesztek folyamatosan negatívak, de szerencsére nem ez történt :)

Mariann nemsokára itt a Te időd is! Drukkolok a keddi uh-hoz, majd írj nekünk, hogy mi volt!

Nyugi, most nem esett annyi hó itt, hogy lapátolni kelljen, szóval a popsimon maradtam :) Nagyon várom már a keddet én is, akkor megyünk UH-ra!

2012. febr. 16. 14:20
 263/343 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Gyöngyi ,hogy vagytok??? Minden rendben? Biztosan...,de azért írhatnál egy pár sort mizu!!!

Puszi nektek,szép hétvégét!!!

2012. febr. 19. 14:40
 264/343 A kérdező kommentje:

Gyöngyi mi a helyzet? Remélem kitartóan fekszel, és azért nem írsz nekünk! A picikék már biztos befészkelték magukat, és jó erősen kapaszkodnak :)

Képzeljétek, szerda este bekopogtatott a legkisebb :) Amikor lefeküdtem, és már majdnem elaludtam, akkor egy akkorát kapálózott, hogy hirtelen tök megijedtem, hogy mi a fene van a hasammal??? Aztán rájöttem, hogy ez bizony őőőő volt :) Utána még kétszer olyan érzés volt, mintha megcsikizett volna, és nyugi lett. Azóta pedig már minden nap érzem, napközben is, annyira jó :)

Jaaj, remélem Ti is minél előbb átélitek ezt, csodálatos!

Mariann, már nem sok, és Te is kezdheted a kövi (és sikeres) lombikot, drukkolok :)

2012. febr. 19. 17:11
 265/343 anonim ***** válasza:

Sziasztok lányok!

Már párszor fel néztem hátha írtatok!Nem akartam írni nehogy megint el kiabáljam de nem bírom ki!:)Péntek délután egy kis időre eléggé rosszul éreztem magam kicsit mintha mensis görcsöm lett volna meg is ijedtem,hogy itt a vég de NEM!!!Így el könyveltem magamban,hogy bizonyára akkor fúrták be magukat.Azóta folyamatosan érzem a hasam alját.Nem fáj csak fura.Néha tompa szúrás vagy nem is szúrás inkább nyomás.Amik kicsit kezdenek fájni azok a melleim.Nem akarom nagyon bele élni magam de annyira szeretném,hogy végre sikerüljön!Ildi a példádból kiindulva szerdán(beülti után 8.-ik nap)csinálok egy tesztet mert 27.-ig tuti nem bírom ki!!!Egyébként ami miatt most fel jöttem pont az a gondolat volt,hogy elvileg lassan már érezned kell prüntyi ficánkolását és tessék!!!:)Biztosan nagyon jó lehet és ígérjük hamarosan mi is át fogjuk élni ugye Mariann!!!:)El sem tudom képzelni mijen érzés lehet de úgy gondolom talán így tudatosulhat benned leginkább,hogy nem vagy egyedül és tényleg ott van bent prüntyi mert nem csak uh képen látod hanem már érzed is!:)

Kedden mindkettőtöktől várom a fejleményeket és ígérem írni fogok én is!

Puszi nektek!!!

2012. febr. 19. 20:14
 266/343 anonim ***** válasza:

húúú de izgi!!! Mindkettőtöké...:)

Ildi én is akartam már kérdezni,hogy nem érzel -e már mozgásokat,de gondoltam csak megírod nekünk!!! És meg is írtad!!! :) Olyan jó!!! Hamarosan mi is megérezzük Gyöngyivel!!!

Gyöngyi,nagyon-nagyon szorítok,de tényleg nagyon árulkodóak a jelek...;),de én sem szólom el magam. Viszont jó előérzetem van ez ügyben.Pizizz sokat!!!

Puszi nektek! :)))

Ui: Feldobtátok az estémet a hírekkel!!!

2012. febr. 19. 21:18
 267/343 A kérdező kommentje:

Jujj Gyöngyi ez nagyon jól hangzik :) Nálam is így volt, hogy a beülti utáni 3. napon szurkálás, görcsölés, és utána már olyan tompán éreztem néha, és a 6. nap körül jött a cicifájás :) Nagy-nagy drukk, hogy + legyen a teszt, de ne keseredj el akkor sem, ha még negatív, mert lehet csak később mutatja ki. Főleg ha nem 10-es teszttel csinálod, akkor pláne nem biztos a két csík ilyen korán, de azért prüntyivel izgulunk értetek, hogy zebrás teszt legyen a szerdai :))

Ma reggel a legkisebb ébresztett, el kell beszélgetnem vele, hogy anya meddig szokott aludni, és jó lenne, ha ő is áttérne erre a napirendre :D

Mariann majd írj holnap!

Én csak este tudok jönni, remélem jó hírekkel.

Pussz!

2012. febr. 20. 11:38
 268/343 anonim ***** válasza:

Hát nagyon bízakodom most mert előzőnél cic fájás volt leszívástól és a 7-8 napra(mikor ugye sajna meg jött)már nem fájtak.Azóta nem is fájtak egyik ciklusban sem csak most kezdték.Itthon 25-ös tesztem van de rendeltem 10-est amit holnapra meg kapok pont azért,hogy mielőbb tudjak tesztelni!:)Hát prüntyi már önálló életet él így nem tudom fog-e hallgatni rád!:)Kicsit korán kezdi az anya nyúzást!:)De jó,hogy már itt tartotok!Ilyenkor venni észre mennyire telik az idő mert nem is olyan rég még csak ott tartottunk,hogy csodáltuk a két csíkos teszted és tessék már egy igazi kis emberke!:)

Várom a holnapi infókat mindháromtokról!!!:)))

2012. febr. 20. 12:35
 269/343 anonim ***** válasza:

Na nem bírtam a tesztelést holnapig sem!:)

Jelentem 25-ös tesztem délután ki tudja hányadik pisiből nap felé fordítva KÉT CSÍKOS!:)Persze ez még nem készpénz de notórius tesztelő lévén már láttam jópárat de második csíknak helye sem volt még soha most viszont ott van!!!:)Húúúú mi lesz!!!Öröm és félelem váltakozik bennem!Ildi nálad is volt félsz is vagy csak öröm?Totál hülye vagyok!Holnap megint tesztelek és remélem már egyértelműbb lesz!:)

2012. febr. 20. 15:32
 270/343 A kérdező kommentje:

Jujj, ez nagyon jól hangzik :) Még csak halkan, de gratulálok!!! Remélem a holnap reggeli még szebb lesz :)

Persze, én sem mertem elhinni, hogy az a két csík tényleg azt jelenti, amit jelent. Féltem attól, hogy másnapra eltűnik a csík, vagy csak odaképzeltem ezt is. Az első tesztet aznap még vagy 10-szer megnéztem, hogy tényleg jól láttam??? Aztán ha már tuti a siker, akkor jön a további félelem és aggódás, hogy jó helyen van(nak)-e, ott van-e egyáltalán (hiába minden teszt, + vérvétel), utána szívhang, stb. Hidd el, már sosem lesz vége :)

Nagy pocaksimit küldök, hogy holnapra még erősebb(ek) legyen(ek) a picúr(ok)!!! És prüntyi is csatlakozik ehhez heves mocorgással :)

2012. febr. 20. 17:23
❮❮ ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!