Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nagyon fontos, lombikos...

Nagyon fontos, lombikos kérdés! Ebben az esetben (magyarázatban) melyik az 1. nap?

Figyelt kérdés

Kb. 20 perce vettem észre, hogy megjött... Az 1. naptól indul a lombikunk, szurit kell adni magamnak, amit délben akarok, mivel minden nap ugyanabban az időben kell, és ez kivitelezhető nekem.

Na de akkor ma már adjak be egyet, vagy várjam meg a holnapot, és a holnapit számítsam 1. napnak?

2011. okt. 10. 18:34
❮❮ ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... ❯❯
 231/343 anonim ***** válasza:
100%
Ki is írom kérdésbe,hogy bele számít e.
2012. jan. 23. 14:36
 232/343 anonim ***** válasza:
100%

Ki írtam...:)

Szóval bizti csini kismama leszel,ha nem változott a súlyod Ildi!!! Nem változott meg az étkezési szokásod,vagy nem okozott a terhesség egyéb változást?

Holnap jövök a hírekkel !!!

Puszi

2012. jan. 23. 14:42
 233/343 anonim ***** válasza:
100%

Ildi ne aggódj a súlyod miatt mert ha eddig nem híztál eztán is csak annyit fogsz amit prüntyi kíván mert a hormonok hatására híznak a kismamák és abban már te is bőven benne vagy!A pocid meg csak gömbölyödjön is szépen mert nincs is szebb mint egy kismama gömbölyű hasa!!!Remélem hamarosan mi is követünk Mariannal aki nagyon bízom benne,hogy holnap jó híreket hoz és picurkája ha kicsit lustábban is de osztódik tovább és pár nap múlva már fúrhatja magát az ágyikójába!!!:)

Nekem tegnap jött meg most csütörtökre kaptam időpontot uh-ra,hogy meg nézzük mi van a cisztámmal!Jó lenne ha nem okozna már gondot nekem és röpke két hét múlva jöhetnének vissza a fiúk/lányok a sítáborból!:)

Majd kiderül!Hát igen ez az állandó várakozás és bizonytalanság nem egyszerű!:S

2012. jan. 23. 17:07
 234/343 anonim ***** válasza:
100%
Nem osztódott tovább a sejtecském...:( Ma még telefonálnom kell a dokinak hogyan tovább,mert vele most még nem tudtam beszélni! Majd jövök!!!
2012. jan. 24. 09:10
 235/343 A kérdező kommentje:

Mariann nagyon sajnálom... Gondolom milyen rossz érzés, hogy lemondtál róla, aztán jött egy kis remény, és most ez :(

És mire jutottál, beleszámít ez is az 5 alkalomba? Mikor kezdhettek következőre? Majd írj, hogy mit beszéltél a dokiddal. Az FSH-ra nincs semmi gyógyszer, vagy kezelés, ami lejjebb vinné?

Fel a fejjel, neked is sikerülni fog, csak még várat magára a picúrka!

Gyöngyi drukkolok neked, hogy cisztát ne lássatok már, és akkor jöhetnek a picikék! :)

A kérdésre válaszolva nem változott szinte semmi, ugyanúgy naponta 5-6-szor eszem, nem nagy adagokat, nem is igazán vagyok kívánós, ami változott az az, hogy a napi 2-2,5 liter folyadékot simán megiszom, régen ezért küzdeni kellett, most meg csúszik rendesen :) Ami a gyengém a citrom, és a citromos víz, az jöhet minden mennyiségben :)

2012. jan. 24. 10:43
 236/343 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Beszéltem a dokival. Ha megjött a mensim akkor utána mennem kell személyesen megbeszélni a folytatást. Azt mondta nem kell várni 3 hónapot,ebből csak gondolom,hogy nem számít rendes programnak,de rá még nem kérdeztem.

Csajok nektek is kel szedni illetve kellet szedni MagneB6-ot ? Nekem kellet minden programnál a leszívás után,és nagyon megszenvedek miatta a WC-n.:(

Szerencsés kismama vagy Ildi,hogy csak a citromod kívánod...:),még egészséges is.

Gyöngyi várjuk a híreket ám nagyon.Most te jössz majd a történtekkel. Szorítok nagyon!!!!

Puszi!!!!

2012. jan. 24. 19:47
 237/343 A kérdező kommentje:

Na, az szuper, hogy nem kell várni 3 hónapot, főleg hogy ez az alkalom nem számított bele az 5-be :)

Nekem nem kellett szednem MagneB6-ot, én csak 8 hetesen szereztem be, mert a 2. mensi idején görcsölt a hasam, de csak addig szedtem, amíg ez volt. Néha most is bekapok egyet, ha görcsölést érzek, tök jól megszünteti, de ennyi.

Igen Gyöngyi, most te jössz, csupa jó híreket várunk holnap tőled :)

2012. jan. 25. 13:20
 238/343 anonim ***** válasza:
100%

Na sziasztok lányok!

Meg volt az uh és madarat lehetett volna velem fogatni mert el tűnt a ciszta!!!!Jövő szerdán megyek megint uh-ra és ha akkor is minden rendben lesz meg beszéljük mikor kapom vissza a sítáboros kempingezőimet!:)

Mariann ha nem kell meg várni a három hónapot akkor tuti nem számított bele az ötbe mert a tb által finanszírozott beavatkozásoknál ki kell várni a három hónapot legalábbis ha a fagyi babákat tb-re akartuk volna vissza rakatni nekünk is kellett volna várni!Bár a sors fintora úgy hozta,hogy mégis el telt a három hónap azért nem lesz tb-s mert inkább ki fizetjük az 50.000ft-ot és meg marad a tb négy alkalom mivel nem tudhatjuk mit hoz a jövő és még mennyire lesz szükség!Nekem sem kellett magne B6-ot szednem de el lazítja az izmokat a méhben így kisebb az esély a kilökpődésre és annál nagyobb a megtapadásra!Ha javasolta a doki akkor szedd a leszívás után(ami hamarosan itt lesz!!!)mert ártani nem fog!Igyekszem ügyeskedni beülti után,hogy köv.hónapra már mindenképpen te következz!!!

Ildi ha lesznek még uh képek továbbra is várjuk és minden élménybeszámolót mert te és prüntyi adjátok nekünk az erőt és tartjátok a reményt!!!

Írjatok amint vannak fejlemények!!!:)

Puszi nektek!

2012. jan. 26. 14:24
 239/343 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Juhú, de jó Gyöngyi,de jó végre te is közelebb kerülsz a sikerhez,mert bárhogy is van,lesz minden nap egyre közelebb kerülünk hozzá!!!! Nagyon jól gondoltátok,hogy ezt inkább fizetitek mint hogy beleszámolják az ötbe, én is így tennék,ha lenne rá lehetőségem. Okos döntésnek tartom a mi helyzetünkben :(,még ha bízunk is a sikerben minden kezdéskor. Várjuk a fejleményeket!!!!

Ildi igen-igen tőled meg az új képeket és történeteket...:),had örüljünk veletek!

Velem minden rendben,szednem kell az utrogestant még 5-6 napig aztán,ha megjön kérhetem az új időpontot..:)

Puszi Nektek!!!

2012. jan. 26. 17:03
 240/343 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Mariann, mi a helyzet, jól vagy?

Gyöngyi várjuk a mai beszámolót, remélem csak jó hírek, és napokon belül visszakapod a picikéket! :)

Mi jól vagyunk, pénteken már a 16. hétbe lépünk, de UH majd csak 3 hét múlva lesz, remélem akkor már meglátjuk mi van a lába között :D

Puszi nektek!

2012. febr. 1. 13:06
❮❮ ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!