Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nagyon fontos, lombikos...

Nagyon fontos, lombikos kérdés! Ebben az esetben (magyarázatban) melyik az 1. nap?

Figyelt kérdés

Kb. 20 perce vettem észre, hogy megjött... Az 1. naptól indul a lombikunk, szurit kell adni magamnak, amit délben akarok, mivel minden nap ugyanabban az időben kell, és ez kivitelezhető nekem.

Na de akkor ma már adjak be egyet, vagy várjam meg a holnapot, és a holnapit számítsam 1. napnak?

2011. okt. 10. 18:34
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯
 211/343 anonim ***** válasza:
100%
Hihetetlen de igaz,eltelt már annyi idő,hogy a héten kezdhetem a szurikat újra...:) Már csak a menzeszemnek kell jönnie(kb 5 nap)!
2012. jan. 3. 10:39
 212/343 A kérdező kommentje:

Naa Mariann, halad ám az idő, jujj de jó :) Na nem a szurik, azokat gondolom nem kívánod nagyon, de most biztos sikerülni fog a babóca!!! Én, vagyis mi drukkolunk ezerrel!!! Kb. mikor jön meg a mensid? Megint ugyanaz lesz a protokoll?

Január 11-én megyek majd Uh-ra, akkor leszünk 12 hét 5 naposak, és akkor lesz a genetika. Remélem onnan jó hírekkel és képekkel térek haza, és akkor ha kíváncsiak vagytok, majd megmutatom prüntyikét :)

2012. jan. 3. 12:45
 213/343 anonim ***** válasza:
100%

Szombatra gondolok,hogy akkor fog jönni(a gyógyszer miatt). Igen kb ugyan az lesz minden mint a múltkor ,bár most a gonapeptyl nem kell,mert gyanús a dokinak,hogy az miatt sem reagált a petefészkem olyan jól. Reméljük most sikerül több petécskét nevelnem...

Írhatnál Ildi a terhességről,hogy hogy vagytok, ki mit szólt,dolgozol-e,hogy bírod...stb szóval minden érdekel. A képet alig várom!!!! :))))

Gyöngyi szoktál még jönni néha?

Puszi

2012. jan. 3. 18:46
 214/343 A kérdező kommentje:

Biztos minden jól alakul, és nektek is marad még kistesónak való sítáboros is :) Nagyon izgulok érted!!!

Nem tudtam, hogy írhatok-e rólunk, nehogy rosszul essen nektek, de ha kíváncsi vagy, akkor leírom mi a helyzet mostanság. Hát összességében elég jól bírom a dolgot, émelygés volt párszor, de róka koma egyszer sem látogatott meg :) A hasam nem nagyon szokott feszülni, kb. hetente 1-2 napot csak, az sem vészes. Az álmosság, na az már nem ilyen egyszerű. Minden délután alszom kb. 1-2 órát, különben minden bajom van, szóval az amúgy is jó alvókám még jobb lett :)

Dolgozom még, igen, és úgy tervezem, hogy ha jól megy minden, és esetleg doki nem javasolja, akkor egészen májusig dolgozni szeretnék. A főnököm még nem tudja, a jövő szerdai UH után jelentem be, nem fog örülni. Ketten vagyunk összesen, szóval ha én nem leszek, ő sem tudja tovább folytatni a dolgot, és azt mondta még korábban, hogy már nincs kedve betanítani mást, úgyhogy ha én elmegyek, akkor nyugdíjba megy...

Anya nagyon örül, ő ugye az elejétől tudja, két baráti pár tudja, a barátnőm napra pontosan 3 hónappal korábbra van kiírva, szóval lesz babázás rendesen :) A fiúk már a játszóterezést tervezgetik :D Dédszülőknek karácsonyi ajándék volt, hát gondolhatod. Anyósék még nem tudják, beledumálós fajta, szóval majd ha már muszáj megmondani, csak akkor tudják meg...

9 hét 5 napos UH volt az utolsó, ott már láttuk ahogy mocorog, ficánkol, hallgattunk szívhangot, láttuk ahogy dobog a szívecskéje Mindjárt teszek képet is, bár itt nem látszik ki belőle a gyerek :) A lényeget gondolom látod, a fekete pacában a fehér ő :) Jobb oldalon van a nagy okos feje, a bal oldalán a jobban kivehető, fehérebb részek a lábai :)

[link]

Hát jó sokat írtam, remélem nem baj :)

Majd írj, várom ám a fejleményeket, és csak pozitívan, most tuti sikerülni fog!!!

2012. jan. 3. 19:55
 215/343 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok lányok!!!!

Gyöngyi vagyok!Először is nagyon boldog új évet mindkettőtöknek!!!

Hát régen nem jártam erre de egyrészt időm nem volt másrészt nem akarok itt olvasgatni mert az,már rá jöttem nem tesz jót de remélve,hogy írtatok fel néztem!

Nagyon örülök én is Ildi,hogy minden rendben veletek!Meg kell mondjam rá jöttem,hogy totál nem értek az uh-hoz mert az egész képet néztem kb fél percig mire meg találtam a nyilacskát és prüntyit!:)Viszont(bár csak a tudat miatt)de már most édes és remélem addig még tartjuk a kapcsolatot mindenképp és fogunk látni róla születési baba fotót is mert arra is kíváncsiak vagyunk!!!...és persze ma 11.-e van így várjuk a friss uh képet!!!

Mariann tényleg gyorsan el telt a három hónap én is hosszabbnak éreztem a kudarc után de végre itt van és hidd el most nekünk is sikerülni fog!!!!Szorítok én is és várom a fejleményeket!!!

Bár már így is hosszú vagyok írok magamról is kicsit!:)

Jan.2-án voltunk 11.napi uh-n és ki derült,hogy van egy 3*4 cm-es cisztám a jobb petefészekben!Köv.ciklus 6-ik napján azaz kb.jan.23-24 megyek megint uh-ra.Ha fel szívódott akkor még egy uh és visszaültetés ha nem akkor le szívják ésbízunk benne,hogy akkor is meg tudjuk csinálni a fagyi ET-t legalább is a doki ezt mondta!Szóval ha minden igaz febr.elején BEÜLTI!:)))

Írjatok!!!

2012. jan. 11. 16:28
 216/343 anonim ***** válasza:
100%

Jaaaj sziasztok!

Örülök nektek,hogy írtatok!

Benne vagyok nagyban már a szurizásba,és mint az előző uh-n most sem látszott még hogy hány illetve lesz-e tüsző. Pénteken kiderül,mert megyünk újra. Nagyon más ahogy viselem a dolgot,a múltkor valahogy többet járt raja a fejem és ezáltal mindig volt bennem egy enyhe feszültség. Talán túl sok volt bennem a kérdés,nem tudtam mi vár rám.

Szorítsatok nekem...:)!

Ildi tiszta apja a gyerek...:D,remélem én is hogy kapunk máskor is róla képet. Ja és a történteket is nagyon szívesen olvasom,hisz veletek örülök!!! Szóval minden érdekel...:),írj nekünk! Te vagy a mi pozitív példánk...:)Hát a főnököd akkor valóban nem fog örülni.

Gyöngyi,hát igen újra itt tartunk...:),most rajtunk a sor!!!!! Remélem minden rendben lesz (cisztának se híre se hamva) és hamarosan mehetsz is a babókákért. Azért nekünk írj mi van,még ha máshova nem is olvasol ilyesmiről. Egyébként én is így teszek...:)

Puszi Nektek!

2012. jan. 11. 19:42
 217/343 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Örülök neki, hogy még mindketten itt vagytok, nagyon drukkolok nektek!!!

Gyöngyi nagyon izgulok érted, hogy tűnjön el az a fránya ciszta, és a sítáborosak közül valaki(k) elfoglalhassák a meleg, pihe-puha ágyikójukat :) Biztos minden rendben lesz, sikerülnie kell!

Mariann, érted is szorítok, hogy pénteken már lássátok a megindult tüszőcskéket, és minél kevesebb szuri után szépen fejlődő kis babócáitok legyenek!

Nem is baj, ha nem olvasgattok annyit, ha nekünk nem sikerült volna én is így tennék, biztos most nyugisabban élitek meg, és mivel nem az első alkalom (sajnos), ezért már nincs az a feszültség, hogy mi lesz a kövi lépés??? Jaj lányok, remélem most mindkettőtöknek sikerül, és utána már Ti is UH képeket mutogattok nekem!!! Ketten szorítunk értetek!

Igen, tegnap volt a nagy nap, a 12 hetes UH, és már 6,59 cm a feje búbjától a popsijáig!!! 12 hét 6 naposnak mérték prüntyikét, szóval 1 nappal nagyobb a koránál, legalábbis hosszra, mert a pocakja 1 héttel :) Hát már most kezd hasonlítani az anyjára ;) Na de azt mondta a doki, hogy az nem baj, majd alakul még a formája.

Az egész UH-t egy nagy integetéses kalimpálással kezdte, na akkor kifolyt a könnyem, annyira édi volt.Itt a nyaki redő mérése volt a lényeg, ami a tarkójánál van, tehát hátra v. hasra kellett volna fordulnia, de persze ő a mi gyerekünk, csakazértsem... 15 percig nézegettük, böködte a doki, fordulgattam, semmi eredmény, szépen nézett velünk szembe. Aztán kiküldtek 15 percre, hogy sétálgassak, még lépcsőztem is, aztán mehettem vissza. Újabb 5 perc böködés, még mindig a pofiját mutatta. Aztán mikor a doki már fel akarta adni, akkor hirtelen végre megfordult, szóval eredményes lett a mérés :)

Minden rendben vele, van orrcsontja, ami a Down-kóros babáknak ilyenkor még nincs, szóval megnyugodtunk :)

És akkor teszek pár képet, ezeket a videóból vágtam ki, mert még azt is kaptunk, már meg is néztük tegnap kétszer, ráröppentek a rokonok :)

1. Csak hogy nevessetek: a vasálarcos

[link]

2. Bal oldalt a feje, aztán a "pici" pocak, kezek látszanak még itt

[link]

3. 3D-ben, itt a kép jobb oldalán van, felül fej, alul lábak

[link]

Remélem látjátok belőle, ettől jobbakat sajna nem sikerült hirtelen kivágnom.

Drukkolok nektek nagyon, majd írjatok a fejleményekkel!

Pussz!

I.

2012. jan. 12. 18:14
 218/343 anonim ***** válasza:
100%

Jajjj Ildi!!!

Annyira édi!Én be vallom a 3D-s képen vettem ki igazán prüntyit és a monitoron keresztül meg is simogattam!:)

Ammyira jó lehet,hogy már mozog és makacskoik!:)

Egy önálló kis emberke!Teljesen meg melengette a lelkem amit írtál és írj eztán is mert nemhogy nem zavar de egyenesen boldogsággal tölt el!!!

Mariann növesztgesd a tüszőcskéket szépen és ne aggódj egy percig sem mert mostmár tényleg mi jövünk!:)

Aggódás és izgatottság már bennem sincs szerintem azt már mind el használtuk elsö alkalommal így nem lesz nehéz a pozitív gondolkodás és nem lesz akadály a görcsös aggódás!

Írjatok!!!

Én is jelentkezem ha lesz valami és természetesen ide fel jövök eztán is mert figyelek rátok!:)))

2012. jan. 12. 19:09
 219/343 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Ildi nagyon jók a képek!!!! A "vasálarcos" nagyon találó...:D! Várjuk a további fejleményeket is !!!

Gyöngyi neked szorítok nagyon,hogy te is minél hamarabb kezdhesd...:)

Voltunk ma uh. mindkét oldalon látott 1-2 tüszőt,most nem mondott semmi konkrét számot,nem úgy mint a múltkor. "Lóadagban" szurizok tovább,de nyomnám én akár "elefántadagban" is csak hasson...:D Most nem érzem olyan "fájdalmasnak" a petefészkeimet mint a múltkor.... Kedden megyünk megint.

Puszi nektek!!!

2012. jan. 13. 18:43
 220/343 A kérdező kommentje:

Nagyon aranyosak vagytok :)

Mariann várjuk a holnapi fejleményeket, az mindenesetre nagyon jó hír, hogy többen indultak meg, mint előzőleg, lehet még fagyibaba is marad most kistesónak :)

Mennyit kell most adni magadnak, megint Gonal-t?

Jaaj, veled izgulok, hogy minden jól alakuljon végre, és kb. 3 hét múlva +++ híreket írj!

Gyöngyi én is szurkolok, hogy eltűnjön a ciszta, és februárban már visszakaphasd a piciket :)

Pussz!

2012. jan. 16. 18:07
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!