Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nagyon fontos, lombikos...

Nagyon fontos, lombikos kérdés! Ebben az esetben (magyarázatban) melyik az 1. nap?

Figyelt kérdés

Kb. 20 perce vettem észre, hogy megjött... Az 1. naptól indul a lombikunk, szurit kell adni magamnak, amit délben akarok, mivel minden nap ugyanabban az időben kell, és ez kivitelezhető nekem.

Na de akkor ma már adjak be egyet, vagy várjam meg a holnapot, és a holnapit számítsam 1. napnak?

2011. okt. 10. 18:34
❮❮ ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... ❯❯
 241/343 anonim ***** válasza:

Hali!

Meg volt az uh és végülis minden rendben leszámítva,hogy úgy tűnik lassabban mennek a dolgok mert az átlag 26-28 napos ciklusomhoz képest az utsó kettő 31 nap volt és most a 12.-ik napomon is azt látta a doki,hogy csúszni fognak a dolgok pár napot mert még kicsi a tüszőm és a nyálkahártya is csak 7mm.így szombaton megint uh és akkor már remélhetőleg meg tudunk egyezni a beültetés időpontjában is!Lehet ebben a hidegben a hormonjaim is le fagytak!:)

A 16 hét az már nagyon jó Ildi!Nem is igaz milyen gyorsan telik az idő!Ha nem lesz szégyenlős biztosan meg fogja mutatni milye van!:)Már én is kíváncsi vagyok!Na meg persze az uh képekre is!!!Mariann írj mi van veled miben egyeztetek meg a dokival!

Vigyázzatok mind hárman:)magatokra és írjatok!!!Szombaton én is jövök remélem végre már a beülti napjával!

Addig puszi nektek!

2012. febr. 1. 13:57
 242/343 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Gyöngyi várom a fejleményeket holnap!!!! Nagyon szurkolok neked! Bár biztos vagyok benne hogy minden rendben,már valóban csak napok választanak el attól,hogy visszakapd a kis sítáborosokat...:)

Ildi várjuk az új képeket,és azt hogy megtudjuk mit rejteget a kicsikéd a lába között. Egyébként van valami gondolatod,vagy vágyad ez ügyben?

Kedden abbahagytam az utrogestant és Szerdán meg is jött. Én 9-én megyek elbeszélgetésre a Kaáliba,gondolom most megtudom ,hogyan tovább.

Puszi nektek! Írjatok mizu!!!

2012. febr. 3. 09:49
 243/343 anonim ***** válasza:

Hali lányok!

Azt kell mondjam a teljes lombik nem volt számomra ennyire macerás mint most a fagyasztott beülti!Szóval:

-szerdán bal oldalon volt egy növekedésnek inult tüsző ami esélyesnek tűnt,hogy hamarosan be érik+jobb oldalon egy kicsike ami szinte nem is számított!Ma bal oldai tüsző mintha meg állt volna a növésben mert a jobb oldali pici behozta sőt most úgy tűnik,hogy az lesz az esélyes a megrepedésre mivel az 14mm a bal oldali viszont már említésre sem méltó ráadásul a nyálkahártyám is maradt 7mm szerda óta!Így kedden megint uh és majd akkor ki derül mi lesz a folytatás!Mikor az ember azt hinné nem érheti meglepi és már sínen van megint jön valami!Most kicsit el kenődtem mert eddig mindíg rendben volt minden de ez a csavar kicsit aggaszt!Megint olyan kudarcot érzek magamban mint mikor ki derűlt,hogy cisztám van így nem tudunk tovább lépni!Tudom türelmesnek kell lennem de már kicsit unom és fogalmam sincs mit tehetnék!Szedem a femibiont,e-vitamint +vettem méhpempőt de hiába!Azt hiszem a méhpempőt nem is erőltetem mert olvastam itt,hogy volt akinek be kavarta a ciklusát!Lehet az a baj?

Kezdek be rágni és már most félek mit mond megint a doki kedden!!!

2012. febr. 4. 16:43
 244/343 anonim ***** válasza:

Jaj Gyöngyi megértelek!!!!

Velem is mindig olyan történik amire még csak nem is gondolok,mert még olyan nem volt. Olyan dolgokat produkáltam én és a ciklusom,amiket a lombikozás előtt soha. Sokszor már azt gondolom,a természet direkt akadályoztat...:(,persze tudom nem így van,csak dühítő már olykor. Most azt mondom én is,amit nekem is szoktak ilyenkor,hogy "légy türelmes" előbb-utóbb úgy is oda érsz,hogy mehetsz a babókért...:)

Ildi mizu,hogy vagytok????

puszi

2012. febr. 5. 12:13
 245/343 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Gyöngyi, én is azt mondom, hogy nyugi, addig legalább van ideje vastagodni a nyálkahártyának, és azon a pár napon már nem múlik semmi! Tudom könnyen beszélek, de biztos megvan ennek is az oka. Mindjárt itt a kedd, és már biztos szép nagy a tüsződ, aztán lassan már mehetsz is a picúrkákért :)

Én nem szedtem sose méhpempőt, erről nem tudok neked mondani semmit, de elképzelhető, hogy annak volt ilyen hatása.

Mariann, nemsokára mehetsz dokibácsihoz, remélem csak jó hírekkel jössz majd, és a kövi ciklusban mehet a kövi (és egyben sikeres :) ) lombik!

Mi jól vagyunk, nagyon várom már az UH-t, addig meg minden nap elképedek a hasam méretén :)

Megy a drukk mindkettőtöknek, mostmár Ti jöttök :)

2012. febr. 5. 17:40
 246/343 anonim ***** válasza:

Ha csak napokról lenne szó nem is nagyon érdekelne de félek,hogy úgy ahogy le állt a bal oldali tüszőm növekedése le áll a jobb oldalon is és megint nem tudunk tovább lépni ráadásul a tavaly már említett munkahelyi átalakulás már el kezdődött és annyira bíztam benne,hogy el tudok jönni még a vége előtt de így már félek attól is+a pesti út minden alkalommal kb.5.000ft(jó,hogy uh-ra már nem kell fizetni)ráadásul az egy szombatot kivéve szabikat kellett kérnem!:(

Ildi rakj fel nekünk képet a pocidról is mert annyira kíváncsi vagyok már mekkora és szerintem Mariann is!:)

Maiann írj mikor mész dokihoz,hogy tudjunk szorítani mert eddig is mindíg gondoltam rád!!!:)

2012. febr. 6. 12:16
 247/343 anonim ***** válasza:

Hali!

Mai uh-n végre meg kaptam az időpontot!Jövő kedden kell 9:00-kor telefonánom a biológiai laborba hány órára mehetünk a sítáborosokért!Ma kellene egy ovitrelle-t be adnom magamnak de buta módon úgy gondoltam nem váltom ki ott mert itthon is lesz valamelyik gyógyszertárban,hát tévedtem!Komárom megye öt gyógyszertárában voltam de mindenhol csak rendelésre adják így holnap 11 órára megyek érte és akkor adom be!Bízom benne,hogy az a fél nap csúszás nem okoz gondot!Péntektől pedig napi 2*2 utro golyó!Eddig jutottunk aztán majd jövő kedden kiderül mennyi babuci ébred fel de bízom benne,hog a 13-ból lesz kettő aki vissza akar majd jönni hozzánk!

Írjatok!

Puszi!

2012. febr. 7. 16:46
 248/343 anonim ***** válasza:

Hát nagyon örülök..:))))

csak ide értél már végre.

Kár volt aggódnod,de ez az egész procedúra állandó aggodalmakkal jár,minden lépés egy kérdőjel és hát elég nehéz ezeket megélni nyugodtan.Biztosan megvannak a maga izgalmai Ildinek is most. Remélem mi is hamarosan átéljük azokat is. Aztán meg idegeskedhetünk a gyermekeinkért míg élünk...:)

Én soha nem mertem megkockáztatni,hogy ne váltsam ki ott a szereket,de ezek után véletlen sem fogom megpróbálni. Pedig az ovitrelle nem is olyan nagy dolog azt biztosan nem csak lombikhoz használják.

Mi Csütörtökön megyünk és remélhetőleg az időjárás is így gondolja,nem ellenkedik majd.

Ildi híreket és képeket várunk!!! :)))

Puszika

2012. febr. 7. 17:52
 249/343 A kérdező kommentje:

Na Gyöngyi, igazán jó, hogy már ennyire konkrét időpontot tudsz, akkor már csak 1 hét :) Nagyon izgulok értetek!!! Ilyenkor hogy van az olvasztás? Pl. kettesével próbálják kiolvasztani őket, és amint megvan a 2 esélyes, akkor kapod vissza őket? Mert gondolom nem veszik elő mind a 13-at egyszerre, nem?

Én a stimu alatt jártam így, hogy szurit kellett vadászni. Október 23-án vasárnap kellett menni a dokihoz UH-ra, mindig csak annyit írt fel, ami pont a kövi alkalomig elég. Na igen ám, de amit aznap írt fel, aznap már szúrni is kellett. Gondolhatod, hogy ünnepnap+vasárnap, még Pécsen sem volt olyan gyógyszertár, ahol lett volna Merional, aztán jött körbetelefonálni a környező nagyobb városokat, Szekszárd, Baja, Mohács, de semmi. Az egyik baráti pár pont Kaposváron volt aznap, bevontuk őket is, és így sikerült csak megszerezni, mert ott pont a kórház gyógyszertára volt ügyeletben :)

Mariann akkor csütörtökön várunk az újabb hírekkel, remélem minél előbb kezdhettek :)

Mi jól vagyunk, azért nem tudok mit írni, mert a 12. hét óta semmi sem történt, nem kellett menni UH-ra, szóval én sem tudok sokat. Csütörtökön lesz meg a 16. heti vérvétel eredmény, azt kell majd vinni a 18. heti uh-ra.

De jól vagyunk, ma egy picit havat lapátoltam, erre a párom jól letolt, hogy maradjak a hátsómon nyugton, de nem megy :) Jól esett, és csak addig csináltam, amíg élveztem, amikor elkezdett picit fájni a hátam, már tettem is le a hólapátot. A sok kímélés mellett azért már jó néha ilyeneket bűnözni :D Nem rokkant lettem elvégre :))

Pocifotót nem csinálunk, nem voltam sosem egy vékony fajta, sőt, van úszógumim rendesen, és nem szeretem annyira, ha fényképeznek. Esetleg majd később, ha már teljesen babás hasam lesz, akkor, de addig nem akarok képet csinálni.

2012. febr. 7. 18:16
 250/343 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Ildi azért rokkantság ide vagy oda a bűnözéssel vigyázz!!!Persze már ugyan olyan a terhességed mint a természetes úton jött de nem szabad kísérteni a szerencsét!A hóval inkább hógolyózz vagy csinálj kis hóembert prüntyinek de ne lapátolgasd!:)Jó akkor el tekintünk a képtől egészen addíg amíg nem lesz babás formája tehát kapsz még egy-két hetet de az uh képet majd várjuk!!!:)Már be adtam a szurit mert míg aludtam(éjszakás vagyok)drága életem el ment érte és remélem így is jókor leszek!Azt sajna én sem tudom hogyan fogják fel olvasztani őket de nem hinném,hogy egyszerre mindet.Csak annyit mondott a dokim,hogy 9-kor telefonáljak a laborba mikorra menjünk!Most megint nagy a nyomás rajtam mert(este biztosan látni fogjátok a híradóban ha nézitek)a komáromi nokia gyárban dolgozom és a 4400 főből 2300 fős leépítés lesz és nem tudni kit fog érinteni de ha most sem sikerül a baba új munka után kell néznem addig meg sítáborosokkal együtt babaprojekt is jegelve!:(Félek mennyire fogja ez is befolyásolni a sikert!!!:(((

Mariann holnap írj mit mondott a doki mert várni fogjuk!

További kellemes délutánt nektek!!!

2012. febr. 8. 14:32
❮❮ ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!