Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nagyon fontos, lombikos...

Nagyon fontos, lombikos kérdés! Ebben az esetben (magyarázatban) melyik az 1. nap?

Figyelt kérdés

Kb. 20 perce vettem észre, hogy megjött... Az 1. naptól indul a lombikunk, szurit kell adni magamnak, amit délben akarok, mivel minden nap ugyanabban az időben kell, és ez kivitelezhető nekem.

Na de akkor ma már adjak be egyet, vagy várjam meg a holnapot, és a holnapit számítsam 1. napnak?

2011. okt. 10. 18:34
❮❮ ... 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... ❯❯
 281/343 A kérdező kommentje:

Jaaj, Gyöngyi sajnálom, de azért még ne add fel, hátha csak a teszt volt rossz. Amíg nem jön meg, vagy nem volt vérvétel, addig azért van még remény! Fel a fejjel!!!

De abban igazad van, hogy további vizsgálatoknak álltok neki, mert lehet hogy van még valami, amit eddig nem vettek észre. Most valami D vitamin szintről hallottam, hogy az is befolyásolja. Neked terheléses cukrot/inzulint néztek már?

2012. febr. 23. 14:20
 282/343 anonim ***** válasza:

Óóóó Gyöngyi...,de szerintem se add még fel!!! Tudom hülyén hangzik,de én ezért nem tesztelek hamarabb ,mint ahogy a menzesz kimarad,egy doki mondta még nekem anno,hogy az nem tartja jónak. Mondjuk ha elindul valami akkor azt kimutatja a tesz,de mégis megjön a mensi és az nem jó senkinek. Lehet így valóban jobban sérülünk ebben a dologban. Én bevallom gyáva vagyok a tesztelgetéshez. Gyöngyi de valahogy nálad nem érzem még azt ,hogy ennek a dolognak vége lenne. Szomorúan olvasom,hogy te már így elkönyvelted a dolgot :(. Pedig már elképzeltem,hogy 3-an itt levelezgetünk a babák fejlődéséről. Hiszem hogy így lesz!!!

Ildi nagyon jó hírrel jöttél...:) Ügyes voltál,hogy annyit ittál! Biztosan megnyugodtál. Mikor is lesz az új uh?

Puszika

2012. febr. 23. 16:17
 283/343 anonim ***** válasza:

Sziasztok csajok!

Ma este megjött... Reggel indulunk a Kaáliba vérvételre és a szurikért!!! Nagyon remélem hogy kezdhetünk...:) Szorítsatok!

Veletek mizu?

2012. febr. 26. 21:24
 284/343 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Mariann ez jó hír!!!Mostmár mindent bele és sikerülnie kell!!!!Én is ma voltam v.vételen és persze bár le súlytott de nem ért váratlanul,hogy megint nem sikerült!:(Be jelentkeztem egy másik pesti egészség centrumba ahol keresik a meddőségek okát(endokrin doki aki csinál IR vizsgálatot)aztán majd ki derül!Valószínű márc.31-től nem lesz melóm így ha lombikra nem is tudok menni de időm lesz ki deríteni miért nem sikerül!Ezt az egy lehetőséget látom mert valami gond biztosan van még és bízom benne,hogy meg is találják!Néha annyira bele fáradok és azon gondolkodom,hogy feladom de nem lehet mert nekünk a lombikon kívül más lehetőségünk nincs csak az örökbefogadás de azt nem szeretném!!!Ildi remélem jól vagytok és iszol továbbra is rendesen!:)

Írjatok mindketten és ha én már nem is tudok miről beszámolni jövök nézni veletek mi van!!!

2012. febr. 27. 15:09
 285/343 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Itt vannak a szurik...:) ,már ma be kell adnom az elsőt. Remélem jobban fogok produkálni most és kicsivel több tüszőt növesztek. Erre koncentrálok,és hogy jó minőségűek legyenek. Pénteken megyek újra a Kaáliba.

Gyöngyi azért írj a fejleményekről,magadról, rólatok, vagy bármiről,ha van kedved...:) Sajnálom,hogy nem jött össze,de látod mi is már harmadjára futunk neki. Nem szabad feladnunk,még nem...

Ildi hogy vagytok?

Szép estét nektek!!!

2012. febr. 27. 18:27
 286/343 A kérdező kommentje:

Mariann, akkor hajrá tüszőcskék!!! Remélem ez az új módszer nagyobb eredményt ér el, és most szép petesejteket tudsz növeszteni, és baba vagy akár babák lesznek belőlük :) Most hogy kell szurizni magad? Már ma is kell Gonal, vagy még csak a leállító szurit kell bökni?

Gyöngyi fel a fejjel, nehéz ez, de biztosan sikerülni fog nektek is!

Igen, ezért kérdeztem, hogy volt-e már neked ilyen terheléses cukor/inzulin vizsgálatod, mert nagyon sokszor ez áll a sikertelenség hátterében, és amíg az nem jön helyre, addig felesleges minden lombik. Még jó, hogy nálam is időben kiderült, így ez nem volt akadálya a sikerességnek. Amúgy nálatok mi a "hiba", ami miatt nem jön össze természetes úton a baba (már ha el akarod mondani)?

Jaja, figyelek az ivásra, és jól vagyunk, sőőőt :) Ma prüntyike nagyon virgonc, reggel 9 körül ébredt fel, és azóta állandóan ficánkol. Én nem tudom mikor alszik ez a gyerek, de ez így nem lesz jó, én mikor fogok aludni??? :D

Pussz nektek, és kitartás!

2012. febr. 27. 20:42
 287/343 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Pénteken az uh-n már a jobb oldalon volt 12mm-es tüsző kettő is a baloldalon még csak fol.kezdemények. elég meglepő volt hiszen eddig soha nem volt ilyenkor még semmi... Holnap is megyek,majd megírom mizu,mert azt mondta a doki,hogy lehet már szerdán punkció ,na az aztán végképp meglepet mert a 11cn-n leszek még csak szerdán. Mindig más ,nehogy valamit is értsek...:D Szurkoljatok!!!

Ti jól vagytok?

Szép estét nektek!

2012. márc. 4. 18:18
 288/343 A kérdező kommentje:

Naa, igen jó hírek ezek :) Tehát akkor ez a módszer jobban beválik nálad, az már biztosnak tűnik, örülök nagyon :)

Majd írj, hogy mi volt ma, remélem már szépek a tüszőcskék, esetleg a kezdeményekből is csatlakozott még 1-2.

Drukkolok nagyon, hogy szép érett sejtecskéid legyenek!

Mi jól vagyunk, prüntyi élénk, sokat ficánkol :)

Sajna a férjem tegnap eltörte a kezét :(, szóval most még több mindent kell csinálnom, persze ő félt, és nem akarja hagyni, de én meg neki nem hagyok dolgokat megcsinálni, úgyhogy érdekes lesz ez még pár hétig :)

Pussz!

2012. márc. 5. 13:57
 289/343 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Maradt a két tüsző jobboldalon, ők már 18mm-esek ezért szerdán valóban punkció. Teljesen meglepett a dolog... Ez hogy lehet? Szurkoljatok,hogy meglegyenek mindketten,én már attól is boldog lennék. Aztán meg termékenyüljenek meg,mert én a két gyereket le akarom tudni egyszerre...:D ,így döntöttem...:)

Sajnálom Ildi a férjed karját,remélem hamar rendbe jön ,de azért te is vigyázz nagyon magatokra. Túlzásokba azért ne ess...;)

Puszi!

2012. márc. 5. 22:39
 290/343 A kérdező kommentje:

Eddig minden szuper jól alakul, csak így tovább!!! Drukkolok, hogy mindkét tüszőben szép nagy érett petesejt legyen!!!

Szerdán meg ügyi legyél, és majd írj, ha tudsz, hogy hogy ment, hajrá ikrek :)

2012. márc. 6. 14:55
❮❮ ... 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!