Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nagyon fontos, lombikos...

Nagyon fontos, lombikos kérdés! Ebben az esetben (magyarázatban) melyik az 1. nap?

Figyelt kérdés

Kb. 20 perce vettem észre, hogy megjött... Az 1. naptól indul a lombikunk, szurit kell adni magamnak, amit délben akarok, mivel minden nap ugyanabban az időben kell, és ez kivitelezhető nekem.

Na de akkor ma már adjak be egyet, vagy várjam meg a holnapot, és a holnapit számítsam 1. napnak?

2011. okt. 10. 18:34
 311/343 anonim ***** válasza:

Szia! Elég rossz lett a hormon eredményem,18-as fsh...:( Most tabit szedek (ösztrogént) menopauzára ...:( 34évesen. 20 ik napon uh és köv ciklusban indítunk . Majd jövök mesélek.

Te is írj ha van kedved. Ja és remélem sikerül dűlőre jutni a név választásban...:)

Puszi

2012. ápr. 30. 19:35
 312/343 A kérdező kommentje:

Jaaaj, az elég soknak tűnik, de remélem a gyógyszertől helyre jön, és szép tüszőcskéid érnek majd! Nagyon drukkolok neked, majd írj a fejleményekről!!!

Hát tegnap este nézegettük a neveket, most ott tartunk, hogy leszűkült a kör kb. 5 névre, de nekem még mindig az Alina tetszik legjobban, és a párom is ezt nézte ki :) Ez még nem biztos, de majd meglátjuk...

2012. máj. 1. 07:53
 313/343 anonim ***** válasza:

Igen ez nagyon sok,ha pl most kezdtünk volna akkor így nem is indítottak volna. Biztosan rendbe fog jönni...:)

Nagyon tetszik a név amit nézegettek,bár most hallok róla először. Én erre szavazok...:D

2012. máj. 1. 20:24
 314/343 A kérdező kommentje:

Ha jól számolom hétfőn kell menned Uh-ra. Vérvétel már nem is lesz, hogy az fsh-d hogy alakul? Bár biztos segít a gyógyi, drukkolok!!!

Maradt az Alina név :) Ma nagyon ficánka, még éjjel is fent volt egyszer, reggel is ő ébresztett, ma alig alszik... Az előbb megtalálta a bordáimat, módszeresen kínzott :)

2012. máj. 9. 14:40
 315/343 anonim ***** válasza:

:D Nagyon jót nevettem azon,hogy módszeresen kínoz téged...:D Tényleg vicces...:D Akkor a név az már tuti??? Had ficánkoljon ,legalább tudod minden rendben van odabent. Biztosan ha kint lesz sem számíthatsz semmi pihire,szaladgálhatsz utána. Igazi sportos baba...:D

Az fsh-m nem nézték meg,mert gyógyszert kell szedjek (olyat amit a menopauzára írnak fel) és már az nem a valós értékem lenne. Viszont az uh-m is tudot még csavarni az ügyön. Most meg növesztettem egy 25mm cisztát(tüsző). Három volt de kettő már összeesett. Na most adom fel az értelmem,hááárom minden nélkül,se szuri,se gyógyszer csak úgy három tüsző. Tényleg már semmit nem értek,de már csak nevetek az egészen. Talán már a dokit is sajnálom ,hogy mindig újat produkálok neki...:D Ha megjön akkor 1-2 nap kell mennem vérvétel és uh. Felugrottam a boldogságtól az uh hallatán első napos menzeszesen,de muszáj megnézni kidurrant -e a ciszta,mert ha nem akkor nincs kezdés és még az fsh-m is jó kell addig legyen. Összefoglalva az egészet,van miért szurkolj megint csak...;)

Puszi nektek!!!

2012. máj. 15. 19:04
 316/343 A kérdező kommentje:

Hát egyenlőre tutinak tűnik a név, nem hiszem hogy változtatunk rajta. Na igen, Atti is egyre inkább hangoztatja, hogy a mi babánk igencsak ficánkolós, mert a munkatársának most fog születni az unokája, és mondta neki, hogy a baba naponta párszor mozog egy picit. Na nálunk ez kb. 3 óránként fél óra :) Este lefekvéskor meg kifúrja a hasamat minden irányban, úgy kinyomja magát.

Nagyon remélem, hogy a mensivel a ciszta is távozik, és tényleg kezdhettek! De ha már kettő nincs meg, akkor tök sok esély van, hogy a harmadik is jobb belátásra tér :) Biztosan hatnak még a hormonok az előző lombikból azért növögetnek ilyen szépen a tüszőcskéid, jövő hónapra is hasonló jókat kérünk :) Na meg persze gondolom a gyógyszer is hatásos lehet.

Nagyon-nagyon drukkolok, kitartás!

2012. máj. 18. 13:09
 317/343 anonim ***** válasza:

Szia!

Jó hírekkel jöttem... A ciszta felszívódott,az fsh...??? HÁÁÁÁT az valami csoda 7.4 :))))) annyira örültem. Képzeld a múltkor mikor megmondták hogy megint nagyon magas az fsh-m ,mire hazaértünk a klinikáról anyukám rátalált egy szerre (étrend kiegészítő). Sokan jó véleménnyel voltak,és megrendeltük,bár nehezen hittem,hogy 90-es fsh-t levitt pár hónap alatt 6-osra,de úgy voltam vele ennyin már nem múlik,amennyit már költöttünk pluszba is... és bevált,mert hiszem hogy ez hatott. Mondtam a dokinak is ő nem hiszi hogy ettől,de akkor mi más lehetne???? Szedhetem tovább azt mondta...:D Szóval ma már szurizok is. Mondjuk ezt annyira nem vártam. Kedden megyek újra az lesz a hetedik napom,remélem akkor is jó hírekkel jövök,mert most illene két sejtnél többet összehozni.

Veletek mizu? Remélem bírják még a bordáid...:D??? Mikorra is vagy kiírva??? Gyorsan telik az idő....

2012. máj. 24. 20:43
 318/343 A kérdező kommentje:

Naa, csupa jó hír, nagyon örülök!!! Szerintem is segíthetett ez a cucc, hiszen előtte sokkal rosszabb eredményed volt, most meg :) A dokik sokszor nem hisznek az ilyen vitaminos/természetes dolgokban, de szerintem igenis sokszor segítenek.

Rossz a szuris része, de én nagyon drukkolok, hogy most szép sejtecskéid legyenek, akik majd szerelmesek lesznek, osztódnak, és pici babóca lesz belőlük a pocidban, legalább egyből :)

Hát nálunk kiderült, hogy miért a bordáimnál érzem a lánykát, mert az én fejfekvéses babám úgy gondolta, hogy faros lesz :( Még van ideje megfordulni azt mondta a doki, remélem jobb belátásra tér, és meg is fordul. Amúgy már 1950g a becsült súlya, mindene szépen növöget, és még mindig puncis :D

Július 18-ra vagyok kiírva, de remélem hogy egy picit hamarabb megszületik, én a júl. 7-et mondogatom neki, remélem hallgat az anyjára :) Jó lenne ha addig nem lenne bazi meleg, de majd meglátjuk. A szobája már alakul, lelkesen festegetek délutánonként. Dolgozni még kb. 2-3 hétig fogok, aztán maradok itthon.

Majd írj ám kedden! Persze előbb is írhatsz, de akkor feltétlen, és nagyon-nagyon szorítok!!!

2012. máj. 25. 13:41
 319/343 anonim ***** válasza:

Szia! Hát kedden nem sok mindent tudtam meg,mert még csak kezdemények látszanak,de már pénteken biztos többet tudok meg.

Hogy bírod a melót? Kellet egyébként a Kaáliba visszajárnotok miután kiderült a terhesség? Hogy kezelnek? Értem ezt a fogantatás milyensége miatt,mondjuk nőgyógyászod vagy a védőnőd???? Nem kezelnek másképp?

Bocs ha hülyeséget kérdezek!!!

Puszika!

2012. máj. 30. 21:49
 320/343 A kérdező kommentje:

Már vártalak a hírekkel :)

Óóó a kezdeményekből lesznek a tüszőcskék, jujj de jó :) Az a lényeg, hogy vannak! Akkor hajrá nekik, és pénteken is írj, hogy hányan vannak.

Irodai munkám van, tehát nem nehéz munka, de már az ülés sem a legjobb ilyen nagy adagban, szóval nem fogom bánni, ha végre totál itthon maradhatok. Amúgy jól bírom, csak már máshol jár az eszem... Mert ugye ha jún. 26 után születik meg babóca, akkor már nem koraszülött, és addigra szeretnék elkészülni mindennel, kisrucik mosása, vasalása, babaszoba, a kórházi csomit is össze kellene készíteni, szóval bőven van még mit csinálni.

Mi nem a Kaáliba jártunk, hanem a Pécsi Kórház a meddőségi részlegébe. Itt úgy volt, hogy az 5., 7. héten uh, utána lehetett menni a saját dokihoz. Mi maradtunk a meddőségis dokinál, így most is hozzá járok terhesgondozásra, uh-kra és nála is fogok szülni, tehát ő természetesen tud mindent a legapróbb részletig.

A védőnőnek mondtam még az elején, hogy hogy sikerült a pici, de nem kezel másképp, ugyanazok a vizsgálatok, laborok vannak mint másnak.

Kérdezz nyugodtan, válaszolok szívesen :)

2012. máj. 31. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!